a ja mam pytanko do kobietyzpazurem : czy swoje naturalne włoski masz ciemne? Moja psiapsióła do tej pory robiła sobie jasny balejage, ale chce mieć całe blond-takie jak ty (kolorek jest boski) tylko sie dziewczyna boi żeby sobie nie popalić włosów i czy na jej ciemnym blondzie wyjdzie taki ładny blond? Bo mnie maruda zamęczy hi hi Dzięki z góry za odp![]()
ja mam z natury taki popielowaty blond,nie za jasny. Ale do tego koloru dochodziłam latami najpierw miałam rude , potem zółte teraz mam naprawdę piękny ten kolor ale do tego trzeba cierpliwości. No i rzecz jasna dobrej farby. Ja używam farby z Palette- Platynowy blond. Włosy się nie palą ale np w moim wypadku mi się strasznie kręciły włosy jak u murzynki, teraz przez farbę mam lekko falowane.... Więc jakaś ingerencja jest, coś za coś. Ale myślę, że ta farba by odniosła skutek na włosach Twojej koleżanki, tylko powiedz jej, żeby była cierpliwa i nie przerażała się tym co wyjdzie na poczatku bo po każdym farbowaniu zawsze będą coraz jaśniejsze> Jak już dojdzie do koloru to niech farmuje tylko odrosty, bo jak za każdym razem farba będzie nakładana na całe włosy to je poprostu straci..
No właśnie ona od balejażu ma całe włosy jasne tylko z pasemkami i już odrosty ma. A chce wyrównać koloryt na jednolity no i twoje jej się strasznie podobają-do takiego koloru dąży. Też zaczynała powoli-najpierw delikatny balejaż, potem coraz więcej i jaśniej, a teraz chce mieć całe jaśniutkie.
Dzięki![]()
a ja znow ciut rozjasnilam.. czuje sie okropnie w tych wlosach :/
Dymcia pokaz![]()
szczerze to nie mam foty... a teraz po nocy ladnie nie wyjdzie i tak ten kolor i bedzie ciemniejszy niz w rzeczywistosci. jutro walne fote to pokaze.. jak sie wkurze to na bordo to przefarbuje
no i ta moja milosc do czarnego.. ciaglee mysle ze glupia bylam rezygnujac z mojego ukochanego kolorku![]()
Dymciu jeszcze troche i będziesz piękną blondyną![]()
w bordo by ci było dobrze, swoją drogąalbo czerń a od spodu wychodzące bordo
jak sobie z pasemek czarnych schodziłam to tez miałam taki kolorek
a tu kilka moich, białe włoski rok temu:
a tu z listopada, wracam do swoich naturalnych. te sa ciemniejsze, odrost 2cm, ciągle tą farbę spłukuję i są już coraz jaśniejsze (swoje mam jasna pszenica)Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
nie wiem gdzie mam zdjęcia jak sobie robiłam pasemka kolorowe:/Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Ostatnio edytowane przez asia ; 16-02-2010 o 13:30
dziękuję, ale już mi się znudziłnastępna w planach jest trwała hehe
asia wlasnie taki jasny blond jak mialas bym chcialaa o czerwonym tez mysle
![]()
Asia ale Ty ładna jesteś![]()
![]()
Dymcia fajny masz kolor ale bardziej podobały mi sie twoje ciemne
Asia wow trwała?
Ja miałam tzw. borsuka na głowieczyli ciemnie od spodu a jasniejsze na wierzchu
teraz juz borsuk zdechł bo przemalowałam wszystkie włosy na jeden ciemny kolor
![]()
Goonis jak Tobie się uda zapuścić włoski to mi kaktus na dłoni wyrośnie![]()
teraz jak na to patrzę, to wcale mi to kokardki nie przypomina, chociaż podoba mi sięinaczej zdjęcia nie mogłam zrobić, a nie miał mi kto pomóc
wstawiam fotkę na życzenie.
mi się to trzymało ponad 8 godzin a później sama rozplątałam ...przy tej ilości wsuwek raczej mało realne że spadnie
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)