Dymcia pazurki super
czy tło na drugiej fotce to Ty
śliczne paznokcie dziewczyny!
fajne wzorki! może i ja coś pokaże- zdobię tylko naturalne paznokcie ale tu chyba można wstawiać wszystkie ;-)
Ostatnio edytowane przez mysz ; 19-03-2009 o 10:01
MYSZ
nie mam wiele fotek ale zrobie
Ivonna 70 Twoje paznokcie są po prostu BOSKIE te kwiatuszki są cudowne strasznie mi się podobają te ciemne z białymi kwiatuszkami
MYSZ
Bardzo dziękuję za miłe słowa i cieszę się, że się podobają. Ta brązowa stylizacja z kwiatkami zajęła mi najwięcej czasu, a i tak nie wyszło do końca tak jak chciałam
ivonna70
Sliczne
naprawde dziewczyny strasznie wam zazdroszczę...ja nie mam takich zdolności ...
ps.jak ja mam wstawic fotki? bo raczej na kompie je mam...
Najlepiej do załącznika
ps. http://forum.wzorki.info/uwagi-o-for...e-zdjecia.html
wejdz w odpowiedz,tam masz zaawansowana edycja kliknij i przy buzi masz zalaczniki kliknij,naladuje sie wybierz fotke i obok zalacznikow masz strzalke tam wyswietla sie twoje zalaczniki kliknij na nie same sie wgraja
wszystkie robione lakierami, poprzyklejane jakieś ozdoby, na mojej nieszczęsnej naturalnej płytce...
może się komus cos spodoba...
Ostatnio edytowane przez czarnyaniol121 ; 19-03-2009 o 17:40
nie dokladnie widac ale podoba mi sie fotka 2 i ostatnia
postaraj sie ladnie zaznaczyc linie usmiechu,czekam na fotki
powiem szczerze że mi osobiście przy kwadratach nie bardzo podoba sie uśmiech...natomiast przy szpicach i okrógłych czy migdałowych owszem uśmiech obowiązkowy...
Ola nie lubię różowego ale Twoje paznokcie są CUDNE te kreseczki, kropeczki...brokat... no poezja! :-D
MYSZ
Te turkusowo-zielone już gdzieś widziałam, a zapamiętałam, bo mi się podobały. Nie wystawiałaś już gdzieś tej pracy?
wystawiałam, brały udział w konkursie na forum kosmetomania, mogłas je tez na moim blogu widziec...
No tak, nawet zostawiałam ocenę i komentarz.
Malowanie paznokci naturalnychwklejajcie fotki
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)