no mi to się najbardziej podobasz jak masz ciemne włoskidrugi rządek 2 i 3 zdjęcie
Ps. a jak patrzę na to zdjęcie córki z komunii to jak bym Ciebie w pomniejszeniu widziała![]()
no mi to się najbardziej podobasz jak masz ciemne włoskidrugi rządek 2 i 3 zdjęcie
Ps. a jak patrzę na to zdjęcie córki z komunii to jak bym Ciebie w pomniejszeniu widziała![]()
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
Dzięki. Ile to lat musi minąć zanim człowiek odkryje w czym mu go twarzy. Ale lepiej późno niż wcale.![]()
Tutaj wklejajcie fryzury, które wam się marzą, bardzo podobają, któe chciałybyście mieć po prostu te wymarzone !
To ja zacznęmarzą mi się takie włosy...
zapuszczam
i próbuje sie przerobić na blond chociaż trochę z tym ciężko
Mam nadzieję, że temat przypadnie Wam do gustu![]()
A ja bym chciała taką fryzuręi wygląd jej też bym chciała ha ha ha
![]()
SZCZĘŚLIWA
ChantiNie zartuj
Taka babeczka z Ciebie, ze ta Lindsay Lohan nawet sie nie umywa
![]()
Wlasnie Chanti ty nie przesadzajTy i tak ladniejsza od tej babeczki na zdjeciu
![]()
Chanti trochę Photoshopa i tapetka i byśmy były jeszcze ładniejsze niz onazresztą z Ciebie i tak niezła laska
a to w ogóle Lindsay bo dla mnie jakaś nie podobna? ale ja tam sie nie znam na tych aktoreczkach![]()
No tak mi sie zdaje , ze do Lohan...sama nie wiem...ale widac ze Photoshopa nie szczedzili![]()
Chanti teraz to dowaliłaś, ja bym wolała wyglądac tak jak Ty niż ta na zdjęciu
a co do fryzur to ja bym chciała taką jak miminka dała , widac grube i włosy i co najważniejsze prościusieńkie ... Oj marzą mi się proste włoski aaach...
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
mi się marzą takie...
tylko nie am pojęcia czym takie fale zrobić;/
![]()
a mi sie podoba tez BOB ale mąż CHYBA dostał by zawału jak bym przyszła do domu w takich krótkich włosachha ha ha
![]()
Ostatnio edytowane przez Chanti25 ; 24-04-2009 o 22:54
SZCZĘŚLIWA
Mi też sie podoba ale chyba nie miałabym odwagi żeby ściąć włosy aż taknp coś takiego ale też zdecydowanie za krótko
![]()
całkiem fajny ten bobale trzeba mieć gęste włosy
miminka wcale nie takie krótkie jeszcze bym podciął jej bardziej![]()
może i nie są krótkie ale jak ja bym moje włosy tak ścięła to w porównaniu do takich jakie mam to byłyby krótkie![]()
A co kobitki powiecie na taką fryzurkę? Strasznie mi się podoba.![]()
fajne te czarne pasemkaod jakiegoś czasu zastanawiam się nad ścieniowaniem włosów ale troszkę mi szkoda i boję się, że będę żałowała... ale przecież trzeba zaszaleć od czasu do czasu i zmienić cos w sobie... ale nie mogę się jakoś odważyć
![]()
A mi się taka fryzurka podoba
Może kiedyś...
Załącznik 1524
"Milczenie jest krzykiem uradowanych motyli"
Ta mi się bardzo podbaw przyszłym tygodniu do fryzjera (jupi! xD)
Ja chcę jednak na odwrót z koloremNa górze czarne, na dole blond
![]()
oo spzila- wlasnie takei mi si epodobaja - EMO) bardzo podoba mi sie ten styl fryzurek
))
moja jest cos ala to... ale zeby tak wyglądala to prostownica i lakier w ruch.. a i tak efekt nie jest az taki![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)