a wiecie co ja robię, żeby zdobyc klientkiNIC
! wrzucam fotki na bloga, na Naszą Klasę i tyle! aaa no i mam opis na GG i NK zapraszam na pazurki
nigdzie się nie ogłaszam, nie daję ulotek, nie robię promocji! a dlaczego
bo robię to w domu - nielegalnie i zaraz mnie podpieprzą ludziska, bo takie świnie tu są i tyle! już jedna mnie sprzedała! a klientki jak chcą to na NK piszą i się umawiam
wczoraj wpadły 2 nowe, bo wrzuciłam nowe pazurki
i tyle
nic nie robię - raczej one przyprowadzają nowe osoby
za pazurki biorę 70 zł max ze zdobieniem full wypas! i tak mi się opłaca
mam na kim ćwiczyć, zawsze coś tam sobie zarobię i jest ok
dużo tez niestety tracę i wiem o tym, a wszystko przez to, że pracuję w domu i kobiety boją się, że trafią na "domową tipsiarę" i wolą iść do salonu
no ale trudno - nie narzekam i te które mam mi wystarczą i bardzo je szanuję
Silver musisz po prostu przekonać męża, że to nie jest jakies Twoje widzi mi się i "se będziesz to robić"musisz mu pokazać, że to Twoja pasja,którą najlepiej rozwijać poprzez ćwiczenia na klientkach
![]()
mój już dał sobie spokój z marudzeniem i teraz popiera mnie w tym co robię! zobaczył, że pazurki to moje życie! że bez nich mój świat bedzie szary! bardzo mu teraz dziękuję a pomoc, wsparcie i za sponsorowanie następnego kursunawet wczoraj na kolejny żel mi dał
Kochany chłopina
także pogadaj z mężem i powiedz jaka przyszłość chcesz wiązać z pazurkami, bo nie będzie Cie traktował poważnie! trzymam kciuki![]()