troche sie boje tuska, doniczka to doniczka, ale drzwi..
Kamila-no nie, jeszcze niePodeslij mala... przylepimy jej super glue pedzel do reki, pupe jej tez przylepimy super glue do krzeselka i bedzie malowac
![]()
qra przeboskie!
tu te moje konkursiaki..
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść[/UKRYJ]
asia w tej aranżacji dużo zyskały
ja się boje zacząć malowac na wazonach itp ,bo mogę się nie opamiętać i będzie w domu wieś tańczy i śpiewa![]()
kurcze a mi się podobały bardziej na jednolitym tleta biedronka co tam chodzi jakaś płaska mi się wydaje
![]()
Fajne Aska, suuuper normalnie, ale ja bym jednak motylku dala ciemny kadlubek
co Ty Kamis, nie plaska-ona wypoczywa i ma sjeste
total-to co... ja moge miec wies w chałupie, a Ty nie? Co za podstepne gady
Mnie zagrzewaja, a same się boją
O kurczaczkidoniczka jest teraz wypasiona
![]()
dzikakura, o ja... Piękna ta doniczka.! Maluj wszystko co jest możliwe, bo i tak efekty będą powalające.! Niedługo bedziesz malować nam mieszkania![]()
'Czasami wkradam się jak złodziej w czyjeś życie.'
Kura czy Ty chcesz żebym ja zawału dostała? Cuuuuudddooowwwwnnnnaaa donica![]()
Kura ale doniczka![]()
chetnie bym taka przygarnela do siebie na kazdego kffiatkaale to bys musiala zrobic ok. 60 sztuk
a zebys miala nad czym pracowac i sie szkolic to zazyczylabym sobie na kazdej doniczce inny wzor
![]()
Nicola, jak mowi szoko-cudowne donicebrzmi conajmniej dwuznacznie
Rudi-dzieki, wyslij kurierem
gattina-dzieki, w planie mam drzwi, choc tak je obchodze i zerkam i jakos nieprzekonana jestem, czy na pewno chce to zrobic
dzikakura, dlaczego? Nie chcesz zniszczyć drzwi? Czy jednak obawy, że może wyjdą niezbyt dobrze?
'Czasami wkradam się jak złodziej w czyjeś życie.'
Kuuuuuuuuuuuuuuuurka
Wszystkie z Ciebie bedziemy brac przyklad
Super doniczka![]()
Kura talenciaropięknie
Asiu śliczne dzieło![]()
aa dziś w końcu dostała moje polycolorzobaczymy co z tego wyjdzie
![]()
Chodzilam jak kolo jeża kilka dni..
![]()
chocolata prześliczne malowanki![]()
Dzięki dziewczyny.. Qra mnie zmobilizowalaPluszku a to czarne to brystol bylejaki.. źle mi sie na tym maluje
![]()
piękne chocozdolniacha
Tu moja wczorajsza piasanka, znaczy się malowanka
( malowane pędzelkiem jakimś do makijażu... muszę zakupić przyzwoite pędzelki )
Świetny pomysl![]()
Szoko nosz masakra jakie Ci bratki wyszly!, kurde, podziel sie fajnym cienkim pedzelkiem
(te preciki w srodku bratka.. nosz masakra)
(oczywiscie dzieki mi sie skonczyly)
gattina, tak, to jest wlasnie ta obawa
baska-ja juz skomplemmentowalam, cudowne te jaja
milenka-tak kupilam zestaw do decoupage-renesansu, bo chyba najtanszy, ale nie wyszlo jak trzeba, powinno popekac, a tymczasem popekały bratki, a podkład nie bardzo![]()
Qrko to ja i tu Ci podziękuję![]()
![]()
Choco Tobie też dzięki, takie komentarze nakręcają jeszcze bardziej do pracy, heeh a druga wydmuszka już czaka
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)