też lubie lokiJa ostatnio kupiłam farbe :LOreal Casting Cr?me Gloss -Glossy Chocolates -530 Pralina. kolor czekolada i jestem bardzo zadowolona włosy są błyszczące wyglądają zdrowo i naturalniea odzywka dołączona do całości jest boska a i dodam że starczyło mijedno opakowanie a włosy mam prawie do pasa.
wkleiła bym zdjęcie ale niestty nie umie![]()
Ja zdecydowanie nie mam wymarzonej fryzurkiale lubię eksperymentować z włosami
hehe teraz jestem w szkole fryzjerskiej
i nie powiem żeby mi się nie podobało
![]()
chyba raczej blONdyna.. chyba że naturalna "blĄdyna"to wybaczam
a to co
wracając do tematu to 2 miesiące temu farbowałam włosy i już mam 3 cm siwe odrosty... chyba znów zrobię sobie 2-3 letnią przerwę... chyba już nie lubię farbować... od jakiś 3 lat nie bardzo lubię kombinować z fryzurą, mam chrapkę na nową taka jak ma Kukulska (a raczej miała) ale szkoda mi ścinać włosy jak tyle już czasu je zapuszczam![]()
; dd
ostatnio ścięłam włosymiałam baaaaaaardzo długie, jednak ścięłam 'na boba'
poprosiłam fryzjerkę, aby ściete mi wcześniej włosy, oddała ;D I w ten sposób mam włosy na dreada ;>
---------- Dodano o godzinie 22:52 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:51 ----------
Ślicznie Ci! Bardzo twarzowo !
))
![]()
a ja wrocilam do mojego ukochanego czarnegoblond nie dla mnie.. koszmar... hihihi
porownanie
male przejscia ...
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
w ciemnych włosach wyglądasz świetniedwie ostatnie foty rewelka
![]()
fakt fakt w ciemnych lepiej
Dymcia pasuje ci ciemny kolorekna dwóch ostatnich bardzo ładnie wyglądasz
![]()
zapraszam na moje blogi:
http://nailsbybozena.blogspot.com/
http://make-up-4-u.blogspot.com/
https://www.facebook.com/bozena.pustelnik.makeup
INSTRUKTOR SPN Bielsko-Biała, Oświęcim
no w czarnych lepiej![]()
no no Dymcia super zmiana w czarnym wymiatasz
a to moja mala zmiana...od ciemnych do coraz jasniejszych.....to na samej gorze co wskoczylo jest aktualnie![]()
Dymcia naprawde lepiej w ciemnych![]()
Nnisiaa aktualnie bardzo fajniei wiecej sie usmiechaj
![]()
a ja mam na glowie misz maszsciagalam czarny kolor i chce wrocic do blondu
od gory mam jasny blond a na dole rude i bardziej rude![]()
obcielam nawet wlosy co mialam do pasa by sie szybko tego czarnego pozbyc...![]()
Nisiakbardzo dobrze Ci w blondzie, szkoda ze fotki na dole nie dadzą sie powiększyc
![]()
dzieki
Tusia wlasnie nie wiem czemu tak sie wgraly....wszystkie jednakowo zalaczylam a tylko 1 sie da powiekszyc....
dzieki dziewczyny
ja w czarnym czuje sie duzo pewniej i hmm... atrakcyjniej
blond nigdy mi sie zbytnio nie podobal.. ale cos mnie naszlo zeby sprobowac
jak bedzie.. i moje obawy sie potwierdzily![]()
DymciA ja też powtórzę: pięknie wyglądasz w ciemnych włoskach
Ninisiu Tobie zdecydowanie jaśniutki kolor pasuje, tak młodziutko wyglądasz![]()
Zastanawiam sie nad pocieniowaniem włosów...tzn chciałabym żeby te od spodu zostały długie a te u góry do ramion albo krócej...coś jak na tym zdjeciu ale boje sie, że nie będzie mi pasowałotak długo zapuszczałam i bojhe sie, ze sobie popsuje...
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)