widziałam ten film (paranormal Activity) i polecam
fakt, przez dwa dni bałam sie zasnąc, ale co tam
super film
teraz tylko musze znalezc jeszcze czas na Rec 2![]()
widziałam ten film (paranormal Activity) i polecam
fakt, przez dwa dni bałam sie zasnąc, ale co tam
super film
teraz tylko musze znalezc jeszcze czas na Rec 2![]()
no ja tez przed chwilką obejrzałam Paranormal Activity... i nie jest taki zły jak o nim mowili.. pierw sie tak nastawiłam ze głupi, głupi, głupi i z srednim zaciekawieniem ogladałam ale potem sie wkreciłam... ma niektore dobre momenty, choc wcale nie ten gdzie cos sie wkrada pod kołdre... no i jeszcze koniec filmu jest dla mnie beznadziejny.. a takto znośny.. można obejrzec
![]()
Moi znajomi akurat polecają "paranormal". Kurka, a ja jeszcze nie obejrzałam
Za to kiedyś jak oglądałam "Blair witch project" w dodatku sama po północy w tv leciał, to trzęsłam portami, siadłam na łóżku przykryłam się z każdej strony a i tak ostrrrro patrzyłam
( poprawiłamKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść)
świetny
Ostatnio edytowane przez Basia85 ; 07-03-2010 o 10:13 Powód: uzupełnienie tekstu
Ja proponuje obejżec Rec 2ciarki przechodzą po plecach
[Rec] 2 - zwiastun filmu | wideo - film, trailer, [Rec] 2, kino hiszpańkie
Basiu nie wyswietla sie, popraw![]()
są straszne momenty ( tylko te gdzie nagle wyskakuje) ale ja tam nei przepadam za filmami gdzie strzela sie do potworów i mutantów a potem jest ręka, noga, mózg na ścianie i hektolitry krwiWole bardziej psycholigiczne takie co na banie działaja i sie spać przez tydzieeń nie da
zna ktoś
;>
![]()
na mnie zadne horrory nie działająniestety....
![]()
Przed chwilką obejrzałam SIEDEM DUSZ jak polecałyscie.. faktycznie bardzo fajny ale i baaardzo smutny![]()
Tak zmieniając tematykę filmową na weselszą to wieczorkiem oglądałam w końcu "noc kawalerów" i powiem że motyw w tym filmie jest niezły![]()
![]()
zachęcam do oglądania
![]()
Ja ostatnio oglądałam ,,Ślubne wojny,, i w ciężkim szoku byłam, ze mojemu babski film się tak bardzo spodobał
Polecam, rewelacyjny jest!
Slubne wojny widzialam - niektore momenty sa niesamowicie smieszne![]()
wczoraj ogladalam Sherlocka, dzisiaj Daybreakers![]()
kilka dni wczesniej poraz kolejny ogladalam Adwokat Diabla, Skarb Narodow, obie czesci Zmierzchujuz sciagam nastepne
![]()
moj chlop mowi, ze mam sie puknac w glowea ja maniaczka filmowa i ogladam
![]()
a zmierzch warto obejrzeć?
mlodziezowy romansik miedzy czlowiekiem i wampierm, w zupelnie innej odslonie wampira niz znamy z horrorow
ja akurat lubie ten film i moglabym go ogladac setki razy![]()
ale jak wiadomo kazdy lubi co innego![]()
jedynka lepsza niz dwojka ( dwojka sie ciagnie momentami ) jak na moje ale obie czesci do obejrzenia![]()
a ja polecam film pt zapowiedź
a ja polecam Honey i Szkołę Uczućno i Zmierzch polecam także
![]()
Ja też osobiście "Zmierzch" i "księżyc w nowiu" pooolecam, mnie się bardzo podobałya i troszkę łezkę wycisnęłam
A dziś(to znaczy jutro) jeśli ktoś dotrwa to na polsacie o godz 00:55 leci "blair with project", ja go własnie o takiej porze sama oglądałam ale chyba na tv2 leciał wtedy i okropnie sie bałam ale bardzo ciekawił i dotrwałam do końca
(powtarzam się... wybaczcie)
Buziaki![]()
ostatnio bylam z klasa na filmie pt. 'AGORA'...
porazka...
to opis calego filmu...zalamalam sie gdy go obejrzalam... idiotyczny.. nie wiem co ma na celu, nie zrozumialam go i polowe przelezałam z zamknietymi oczami... katastrooofaaaaa
był tak ciekawy ze jak wrocilam do domu poszlam spac, co w moim przypadku jest dziwne iz nie umiem spac w dzien.. a tu prosze![]()
zaraz sie zabieram za Parnasussa
i za Wyspe Tajemnic - podobo zarabisty film z Leo![]()
natalia bidulkoale przynajmniej ładnie sobie odpoczęłaś
rudzia i jak fimikiopowiadaj
![]()
hahahah ta jasnedziekuje za taki odpoczynek.. spanie to strata czassuuu
![]()
seses to co ty w nocy robisz![]()
ja tam uwielbiam spać
![]()
![]()
myslea jak juz padne to padne.. ale i tak uwazam ze spanie to strata czasu.. choc jestem straszny leń..
---------- Dodano o godzinie 22:58 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:57 ----------
dobrze ze napisalas bo sie zastanawiam nad tym filmem...
Ogladał ktos jeszcze?![]()
hmm ja nie oglądałam...
ale za to polecam stary film bo z 1993 roku ale mega dobry "lista Schindlera" , może większość nawet oglądała; straszny ale to cała prawda...![]()
Dobrej nocki i Wesołych Świąt![]()
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)