oo tej strony nigdy nie widziałam, przecudne zdobienia!
oo tej strony nigdy nie widziałam, przecudne zdobienia!
rewelacja![]()
też nic nie widzę, ale weszłam na stronkę i tylko główna się otwiera, a reszta strajkuje :/
No, niektóre są duże i dłużej się otwierają![]()
ja mam czerwone krzyzyki i nic nie widze![]()
uuu jakie cudeńka, a Valentina to ma ogromny talent, widziałam te pazrki w "Paznokciach" świetne zdobienie![]()
A ja tez nic nie widze![]()
dziewczyny a ile to wejść w źródło które podała kobieta z pazurem![]()
![]()
![]()
?
< Sabina>
?
![]()
![]()
?
?
naciśnijcie na napis po lewej, wyswietlą wam sie kilka po prawej i nacisnijcie drugi od góry ...to jest galeria..
no no niezle te paury tej Sabiny![]()
no to zaczynamy
Mnie się te pazurki strasznie podobają i wydaje mi się, że widziałam je już u nas na forum tylko nie pamiętam gdzie![]()
przecudne zdobienie i zaczynam stwierdzac ze takie szpice w takiej długosći coraz bardziej do mnie przemawiają![]()
tak tak to Kamilkibardzo ladne mrrrrozne szpicki
![]()
oo jej moje pazurydziekuję dziewczynki za uznanie...
to bardzo mile, ze komus sie podoba to co robie
robilam je na konkurs
trwało to 2 dni, reka drżała, bo nie moglo byc zadnym ozdob wypuklych, wiec musialam wszystko wtopic
krajobraz zimowy namalowalam tylko na jednej raczce, bo niestety lewa nie umiem
w konkursie zadnego miejsca nie zdobyly, ale ukazaly sie w Paznokciach co jest dla mnie mega wyroznieniem
no a co do dlugosci to forma+jajo= to co tygryski lubia najbardziej
dziekuje raz jeszcze
---------- Dodano o godzinie 11:51 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:48 ----------
Zuzanno moglas je widziec w moim albumie
http://forum.wzorki.info/members/190...cture8153.html
Nie wiem czyja to praca, znalazłam w google, może zainspiruje ona którąś z Was na konkurs![]()
Mi te pazurki baaaaaaaaaaaaaardzo się podobają
no wlasnie o takich gejszach myslalam na konkurs Japonii i Chin dla Was
moze ktoras takie namaluje![]()
piękna praca
ktoś ma niesamowity talent
oj tak ma ktoś talent i to wielki
Reweliacyjne ale jak dla mnie te kwiatki 3d u gory zupełnie nie potrzebne, lepsze by było jednolite tło
Źródło: Íŕđŕůčâŕíčĺ íîăňĺé. Ěŕíčęţđ. Ďĺäčęţđ. Ěŕńňĺđ - ×ĺěďčîíęŕ Đîńńčč. Äčçŕéí íîăňĺé. Íĺéë-ŕđň (nail-art) - íŕđŕůčâŕíčĺ íîăňĺé, ěŕíčęţđ, äčçŕéí íîăňĺé, ęđŕńčâűĺ íîăňč â ńŕëîíĺ îň ěŕńňĺđŕ Îëĺ Őŕóń
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
---------- Dodano o godzinie 17:17 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 17:05 ----------
Źródło: ruNail ??
?
?
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
źródło: ×ŕńňíűé ěŕńňĺđ ďî íŕđŕůčâŕíčţ íîăňĺé â Ěîńęâĺ, öĺíű íŕ ďđîôĺńńčîíŕëüíîĺ íŕđŕůčâŕíčĺ íîăňĺé ŕęđčëîě, áčî ăĺëĺě íŕ äîěó
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)