Popieram Cie Agus bo myslę podobnie.Od rana do wieczora zapierdzulam w salonie wchodze na forum aby polukać co nowego,napiszę 2-3 posty bo nie mam ochoty udzielać się w każdym temacie poza pazurkami ponieważ mniej mnie intersują...Zgadzam się z opinią,że pewnie znalazły by sie osoby które wyslą prace i się zmyją
,ale moi zdaniem mozna by to było inaczej rozwiązać np.to chce wiząć udział w konkursie musi być zarejestrowany od 3m-c lub cos podobnego.. Nio ale już tak się stało,że jest takie kryterium i już.. kto się dostosuję to się dostosuję

.Od rana do wieczora zapierdzulam w salonie wchodze na forum aby polukać co nowego,napiszę 2-3 posty bo nie mam ochoty udzielać się w każdym temacie poza pazurkami ponieważ mniej mnie intersują...Zgadzam się z opinią,że pewnie znalazły by sie osoby które wyslą prace i się zmyją
,ale moi zdaniem mozna by to było inaczej rozwiązać np.to chce wiząć udział w konkursie musi być zarejestrowany od 3m-c lub cos podobnego.. Nio ale już tak się stało,że jest takie kryterium i już.. kto się dostosuję to się dostosuję