zgadza się batem też może być
dobra koniec offtopa
![]()
he he
Chyba jednak uda mi się wziąść udział w konkursieale jakos gorzej z pomysłem
![]()
Ostatnio edytowane przez Elizabeth76 ; 13-04-2010 o 10:00
a ja pomysł mam tylko na paznokciach nie wiem czy dam rady go pokazać
Kurcze, ja też nazwałam inaczej - niby cyfrowo ale chyba nie mam zdjecia nr 1 a mam 4 i w ogóle zdaje się, że nie pasuje to do wymogu:
1.jpg - ujęcie artystyczne (obie dłonie)
2.jpg - ujęcie ukazujące linię boczną (ostrość przynajmniej na dwóch palcach, nie musi być obu rąk)
3.jpg - ujęcie ukazujące kształt tuneli
No, ale też zupełnie inne zdjęcia trzeba było przesłać, bo dwa artystyczne i jedno boczne, czyli co, artystyczne nazwa 1 i 3 a to z budową 2? Tak by wynikało z syntezy obu regulaminów. Adres też trzeba dodać? Wyślę raz jeszcze porządnie, tylko proszę o potwierdzenie.
Chociaż...straty dla konkursu by nie były, gdyby moje odpadły
"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników"
z tymi nazwami plików to nie przejmujcie się przez taką pierdółkę pracę nie odpadną na pewno![]()
Kurde a mi brak pomysłów,załamka..........
ja dopiero jutro bede robićoby sie udało przelać to na pazurki bo jak nie to masakra
![]()
Effect Centrum Stylizacji
ul. Sobieskiego 9 (koło meteora i Turkey Kebab)
Zielona Góra
www.effect-stylizacja.pl
Zapraszam
ja juz pazurasy zrobiłam, jutro tylko fotki cykne i wysyłam, już się nie mogę doczekać Waszych prac, przejżałam konkursowe pazurki i jestem w szoku, macie talent dziewczyny![]()
ja robie na sobie bo nie będe słuchać marudzeniahahahaha
Effect Centrum Stylizacji
ul. Sobieskiego 9 (koło meteora i Turkey Kebab)
Zielona Góra
www.effect-stylizacja.pl
Zapraszam
Ja też na sobie i to jest fakt, ze nikt mi nie marudzi, robię jak długo chcę, co chcę i zmieniam ile razy mi się tylko zachce. Narazie zrobiłam szkielet, jutro będzie resztaJuż nie mogę się doczekać zobaczenia wszystkich prac.
to ja juz nie wiem czy mamy wsysylac zdjecie z tunelem czy tylko to co jest w regulaminie dot. Japonii i Chin![]()
to co tutaj jest ważniejsze
Paula jak zostalo Ci jeszcze troche pomyslu to podeslij go....a i chetnie od kogos uzycze troche czasuchetnie bym cos wyczarowala ale nie mam na kim i kiedy
![]()
pomysł przeniosłam, zdjęcia wysłałam, zobaczymy co to będzie
A ja się chyba dzisiaj zabiorę za te pazurki![]()
zrobione... choć trudno na taki temat wymyślić coś oryginalnego
---------- Dodano o godzinie 19:07 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:06 ----------
no i... ostatnio mam malo czasu, żeby tu wpadać więc nie wiem czy uda się z tymi procentami:?
proszę mi mówić Evelyn... lub Ewelina jak komu wygodnie
kiedyś królowa... ale postanowiłam abdykować
http://www.youtube.com/watch?v=wPzsN0NQSAw
kocham tą babkę
http://stylowe-pazurki.blogspot.com/
Ja też juz przesłałam swoją pracę, chociaż też nie jestem z niej zadowolona, miałam mieć modelke a wyszło jak zwykle czyli na sobie, a zdięcia tez takie sobie mój mąż nie potrafi ująć tego co ja bym chciała![]()
Super temat, ale strasznie trudny
Dziewczyny czy ja dobrze doczytałam, ze nie muszą być dwie raczki?
Aaaaaaaaaa pare dni mnie nie bylo, a tak mi aktywnosc spadla![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)