Hej coś uklepałam, nie jestem zadowolona ale cóżaa a możecie zdradzić do jakich fotek ile prac
Jestem ciekawa hehe
Hej coś uklepałam, nie jestem zadowolona ale cóżaa a możecie zdradzić do jakich fotek ile prac
Jestem ciekawa hehe
Ostatnio edytowane przez Agusia_pa2 ; 28-04-2009 o 20:25
Nie patrz nigdy na twarz, czy piekna i mila. Patrz tylko na serce, bo w nim dobroć i sila
nie żartuj na pewno praca jest śliczna jak wszystkie w twojej galerii
więc nie ociągaj się tylko ślij maila![]()
mam pytanko z innej kategori... jak wpisac stylistka paznokci zamiast poczatkujacy?
dzieki
---------- Dodano o godzinie 20:31 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:29 ----------
to oko znacz, ze to zart?
no tak przeciez nie wysle oryginalow, a skan mozna przerobic... dalam sie wkrecic![]()
puściłem ci info na PW![]()
jasne że nie chcemy oryginałów, tylko skany/fotki
a takie rzeczy z przerabianiem to już każdy powinien we własnym sumieniu rozważyć co mu da taki napis przy nicku skoro nie będzie posiadac umiejętności![]()
Pozdrawiam
dzis i tak nie wstawie, bo wszystkie certyfikaty wisza na scianie w gabinecie... moze jutro jak znajde chwilke
![]()
no skończyłam robic pazury... szczerze mówiąc to zrobiłam na odpierdziel... jutro wyślę fotkino i z głowy hehe
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
oj dzidzia dzidzia![]()
ps zaktualizowana lista prac które wpłynęły tutaj: http://forum.wzorki.info/konkursy-zd....html#post5137
ale sie nas nazbierało...wwow bedzie ostro
bedzie sie działo dziewczyny a dzidzia napewno ładnie zrobiłaśnie bądz taka skromna
![]()
no trochę się nazbierało... jutro pewno jeszcze kilka prac dojdzie np. mojahehe Aguś sama sobie zobaczysz po zakończeniu konkursu że nic specjalnego nie zrobiłam... nawet moja kumpela mnie pocieszyła dziś mówiąc "stac Cię na coś lepszego" , wiem że mnie stac tylko mi się nic ostatnio nie chce...
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
agus musisz pokombinowac
hihi
zrob fotke tak zeby bylo widac dobrze krzywa c
---------- Dodano o godzinie 22:48 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:47 ----------
mam prosbe do dziewczyn ktore nie doslaly zdjec krzywej c
prosze doslac bo jesli jakas paraca bedzie bez krzywej c nie bedzie dopuszczona do konkursu
do boju,do boju do boju laski hey
hahaha
jeszcze 2dn jeee
Skrobaj anusia skrobaj![]()
no ja już posłałam zdjęciaciekawe czy komuś się spodobają
hej aniusiarób pazurki i ani chwili się nie zastanawiaj kochana
![]()
no jeśli już to zrobie zdobionko lakierami bo moje pazurki to wołają o pomste do nieba
ja juz tez skonczylam..a mozna do dwoch stroi czy tylko jednego...?,i te zdjecia z profilu u mnie to takie jakies dziwne mi wyszly bo albo jedna dlon a druga zamazana,nie moglysmy sobie pomom dzisiaj za duzo zamieszania i pospiechu jak dzieci biegaja,no ale czekam na odpowiedz..
a ja mam pytanie czy na fotce muszą być widoczne 2 ręce? bo sama sobie raczej nie dam rady zrobić![]()
aniusiablondyna
w regulaminie konkursu jest napisane, że obie dłonie trzeba zrobic
Jak cos to i ja chcę wziąc udział! napewno cos wyskrobie![]()
do zdjęcia krzywej C wystarczy jedna dłoń
annamon tylko do jednego stroju![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)