Iza swietna metamorfoza,naprawde super sobie poradzilas,napewno ta kobitka byla zadowolona,bo efekt swietny![]()
Iza swietna metamorfoza,naprawde super sobie poradzilas,napewno ta kobitka byla zadowolona,bo efekt swietny![]()
nic dziwnego, ze klientka zadowolonametamorfoza suuuper
![]()
Absolutnie to nie jest moj dzien,ale wstawiam i jesszcze odnowa i jeszcze takie króciaki
odrost 5 tygodniowy
jaja se robisz Emilka, nie?
---------- Dodano o godzinie 14:58 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:56 ----------
izago swietnie, no normalnieszalenstwo.
to i ja dodam dzisiejsze, bardzo szeroka i płaska płytka, a do tego Pani jest "nałogowym obgryzaczem skórek" ... to było dla mnie mega wyzwanie
kurak ale z Ciebie zdolna bestia, gdzie uczą takich malowanek? woszczur i iza ukłony dla Was
![]()
zapraszam na mój blog http://maboul.pinger.pl/
Kura kwiatuszki super
Maboul ładny frenczyk![]()
Kura jak to nie jest Twoj dzien na robienie pazurkow to ja nie chce wiedziec jaki jest Twoj dzienmalunki extra
![]()
Maboul - slicznie
Chyba rekordzistka, to sa pazury z grudnia, czyli ile maja? Szybko liczyc.. 4 miesiace. Troche maly odrost jak na tak dlugi czas, ale pamietam, ze byla przed swietami.. w koncu poddala sie i przylazla![]()
zdobienie mnie powalilo![]()
Piękniea jaki ładny odrościk. Bardzo fajne zdobienie!
Nie wiem ile potrzymaja, nie powinno sie robic takich dlugich na takich ogryzkach, ale jakos mnie wzielo na dluzsze, dosc dziwne combo. Szkielet akryl, kamuflaz akryl reszta zel![]()
Dzieki Emilka.. no co Ty.. ja jaj nie robie, ja je mam
Pewnie julka,ze Ci zrobie
Maboul sama sie naumialam, ale kwiatek rozowy to po kpk pluszaka probowalamspapugowac
Dziekuje dziewczyny, jestescie strasznie kochane, ale naprawde nikt nie zauwazyl,ze w tych one strokowych rozowych pluszakowych(dzieki jeszcze raz plusiu za kpk) pazur jeden w cholerę ucieka, bo zle forma byla podlozona i spilowany jest krzywo?
Dziewczyny krytykujcie mnie bardzo uprzejmie prosze i doradzajcie np.. co mam zrobic, aby dobrze rozporwadzic akryl przy walach i ich nie zalac, albo... kuchnia.. macie jakis sposob na prostego frencha?(nie chodzi mi o sama linie usmiechu, tylko o to by french byl idealnym odbiciem luku przy walach paznokciowych). Robie od razu calosc na formie, bo ze zdejmowaniem formy i robieniem na samym szkielecie sobie nie radze, bo potrafie taki szkielet uszkodzic, zlamac. Za energiczna jestem.
dzikakuro pazury piekne a malowanki jeszcze piekniejsze naprawde
maboul piekny french czyściutki i równy z ta panterką ale... można byłoby go ciut z wolnego brzegu spiłowac po boczkach bo leciutko się rozszerza... ale to taka moja doczepka
oraz bardzo wam dziękuję za miłe komentarze... mimo tego nada nie jestm jeszcze zadowolona z tych pazurów Aninych bo cięzkie są jak jasna cholera... ale taka jej uroda![]()
dzikakura te pazury sa swietne!
woszczur a Ty gdzie sie kobitko podziewalas?![]()
łahahahahaaż sie obsmarkałam kawą
Kura z jajami to jest to
( a to już nie będzie kogut
)
A co do pazurków mi się bardzo ale to bardzo podobają...a co zrobić żeby łądna linia była hmmm albo ułożyć ładny łuczek z covera, a jak się go nie używa no to trzeba juz się bawić w głaskanie uśmiechuNie zawsze wyjdzie idealnie (niestety).
oo ja tez bym o kpk poprosila![]()
Dziekuje dziewczynki (podziekowania mi sie skonczyly)... kpk jest...w kpk,
Ciesze, ze Wam sie podoba. Powiem tak, na nie stalej klientce bym sie nie odwazyla zrobic tego zdobienia, bo wiecie jak sie eksperymentuje to zajmuje dluzsza chwile. Wydaje mi sie, ze gdyby byly same biale liniie byloby lepiej, zreszta.. ocencie same w kpk.
Emilka czy to Twoje zdjątko w avatarze to Ty i aktualna?
dzięki dziewczyny jesteście niezastąpione! Kura z Ciebie taka zdolna bestia, że za każdym razem coraz bardziej zaskakujesz![]()
Woszczurku, dzięki za słowa krytyki, dla mnie to bardzo ważne.Starałam się piłować te boki bo wiedziałam, że będzie krzyk
no ale cóż widzę, że chyba nie do końca mi wyszło hee
Buziam![]()
zapraszam na mój blog http://maboul.pinger.pl/
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)