ja gęstego dostałam malutko i w sumie sprawdzę tylko jak się rozprowadza, bo pazurka nim nie zbudujęale za to coverka styknie i kolorowego
![]()
ja gęstego dostałam malutko i w sumie sprawdzę tylko jak się rozprowadza, bo pazurka nim nie zbudujęale za to coverka styknie i kolorowego
![]()
Dziewczyny probujcie i piszcie jakie wrażenia
Ja np. uwielbiam tą firmę i nie zmaienie ją na żadną inną![]()
jak już w jednym temacie pisałam.. żel kamuflaż dla mnie za ciemny.. nadawał by się na nóżki to na pewnoale na rączki jakoś mi się nie widzi
reszty nie testowałam jeszcze
![]()
wytestowałam:
cover- dla mnie zbyt siny kolorek
sculpting- bardzo fajnie się rozprowadza
kolorówka- cudny kolor, dałam cieniutka warstwę a pokrył świetnie
A czy wysyłacie próbki tylko do Polski czy za granicę również? Bo ja już wysłałam maila podając adres teściów, ale wolałabym żeby przyszły do mnie...
dziewczyny a te próbki to wam przysłali listem polecony czy polecony priorytetem bo u mnie listonosz juz był i jeszcze swoich nie dostałam![]()
elaxx76, no co Ty, normalnym listem przysłali.
'Czasami wkradam się jak złodziej w czyjeś życie.'
elaxx76, mi jedna doszła w sobotę chyba, a druga dzisiaj. Poczekaj, może dojdzie jutro, bo weekend, czy coś, a jak nie to może napisz z zapytaniem, czy wysłali?
Ja też właśnie dostałam![]()
Ja też dostałam narazie próbowałam żele ja jeszcze jestem początkująca w żelach ale nawet mi się podobajążeli rzeczywiście na góra 2 paluszki ale akryli jest nawet na moje oko na jedną rączke
![]()
cieszymy sie ze doszly do Was probki)
jak sama nazwa mowi to sa probki wiec mozecie wytesotwac na jednym lub dwoch pazurkach
druga tura wysylki bedzie w tym tygodniu
zapraszamy na nasze warsztaty, tam mozecie dowoli testowac produkty![]()
dzisiaj dostałam też próbki![]()
Dla osób które nie miały do czynienia z żelami GN:
pierwszy to żel cover i french white, dla mnie oba fantastycznedrugi french z pink milk
W tamtym tygodniu miałam okazję u koleżanki przetestować coverek z GN właśnie, wprawdzie zrobiłam nim powiedzmy jedną rękę ale wydaje mi się, że to najlepszy cover z jakim miałam do czynienia odpowiada mi i kolorystycznie i pod względem krycia i jeszcze z tego co zaobserwowałam to jest wydajny!![]()
ja testowałam i akryl i żel z gn i powiem że na pewno zakupie cover akryl bo jest rewelacyjny
nie widzi mi się biały żelik bo trzeba nakłada dwie warstwy a ja wole za 1 razem jak mi kryje
gęstego jeszcze nie próbowałam![]()
Mi również biel kryła za pierwszym razem![]()
Niestety nie dane mi bylo sprobowac zeli poniewaz wszystkie sie rozlaly![]()
a czy jest jeszcze możliwość zamówienia próbeczek?
Szczególnie interesowałyby mnie żele: cover, clear jednofazowy, mleczno-różowy i biały![]()
zapraszam na moje blogi:
http://nailsbybozena.blogspot.com/
http://make-up-4-u.blogspot.com/
https://www.facebook.com/bozena.pustelnik.makeup
INSTRUKTOR SPN Bielsko-Biała, Oświęcim
A ja chciałam się zapytać, czy może już wysyłają paczki pocztą polską?![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)