hihihii fajne fotki![]()
hihihii fajne fotki![]()
wow ale ten barek to mi spokoju nie daje..........bardzo żałuje ze nie mogłam skorzystac ....może następnym razem.....
Dziewczyny, jak ja Wam zazdroszcze. Super fotkiTeż tak bym chciała
ale jestem truszke uziemiona, moje maleństwo ma roczek (skonczył w niedziele 18
) i nie mam jak gdzieś się wyrwać na cały dzień, bo jeszcze karmie.
Tak z ciekawości Dzoana, masz już może jakieś miejsce wybrane na następne warsztaciki![]()
Nie mogłam wcześniej napisać bo padłam po moim maratoniewyobraźcie sobie że od 5 rano do 17 robiłam pazurki hehe. 6 klientkek po 2 h każda....
Właśnie oglądałam fotki i normalnie sikam ze śmiechu...jak widze swoją mine wtedy, gdy Pazurka dobiera się do mojego różowego wskazującego ze strzykawką, no sadystka jakaś![]()
W ogóle laski super byłooooooWszytskie jesteście super
Dzoanko moja mam nadzieje, że TŻ po Ciebie przyjechał i nie musiałaś długo czekać w Dziurawicach hehe
Dziś mam kolejną rozmowe kwalifikacyjną i normalnie aż zdjęłam paznokcie. Mam swoje naturalki pomalowane na ^^^ewski czerwony hehhe i do tego cyrkonie. Mam nadzieje, że tym razem się uda. Zrobie dwa frenche -prosty i normalny- i jedną zrobie łopate a drugi z pięknymi krzywymiTakże trzymajcie kciuki i tym razem
![]()
trzymamy trzymamypowodznienia
buziaki
![]()
Podziwiam cierpliwość i wytrwałość
A właśnie jak oglądałam zdjęcia to trochę/bardzo się zdziwiłam, po co ta strzykawa![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez sadira ; 20-04-2010 o 11:46
PAULADbaj o dobra reputacje polskich stylistek...i nie rob zadnych łopat i prostych frenchy
pokaz prawidłowa budowe pazurka i sliczny usmiech...jak im tez sie nie spodoba to niech na drzewo spadaja...ale nie znizaj sie do ich poziomu..
nie poto tyle cwiczyłas zeby sie cofac...
Trzymam kciuki i mam nadzieje ze tym razem docenia twoje pazuraski
Połamania nóg...
![]()
pozwole sobie wkleić zdjęcia pazurów które zrobiłam na warsztatach , i jeszcze raz dziękuej Ewelinie i wszystkim dziewczyną za miło spędzony czas i porady)))
sadira strzykawka to wtryskania wody do oczka wodnego![]()
a ja dodaję zdj moich warsztatowych pazurkówpazurek (z niebieskim koralikiem) na serdecznym paluchu made by pazurkomania
![]()
zapraszam na moje blogi:
http://nailsbybozena.blogspot.com/
http://make-up-4-u.blogspot.com/
https://www.facebook.com/bozena.pustelnik.makeup
INSTRUKTOR SPN Bielsko-Biała, Oświęcim
Ostatnio edytowane przez sadira ; 21-04-2010 o 22:52
hihihi to fajny efekt![]()
super)))masz talent dziewczynko)))pozdrawiam Bożenko P.
AAAAAAAA własnie, własnie , własnie
Paulistko kochanaaaaaznowu zapomniałaaam
przepraszam cię bardzo juz drugi raz kupiłam ci ten brokacik, mam dwa i znowu wtedy zapomniałam Cii daaaćPrzepraszam, podaj mi może swoje dane to ja Ci je pocztą wyśle
Spoko spoko....do następnych warsztatów urośnie Ci procent w postaci kolejnego brokacikuwięc poczekam!
No doooooooobra
Napisałam PW![]()
Paulistko, a jak tam twoja rozmowa kwalifikacyjna?
![]()
Przepraszam, że dopiero teraz zamieszczam te moje wypociny. ( Mieliśmy pogrzeb w rodzinie). No i bardzo proszę nie wzbudzać we mnie kompleksów i nie krytykować. Będę ćwiczyć w każdej wolnej chwili. Pa.
całkiem nieżle ! zapraszam na pozostałe tematy forum, nie gryziemy
Paulisto ja tez sie nei doczekałam odpowiedzi, co tam wymyślili?
Paulista oczekuje na werdyktale już się asekurowałam taka propozycją, że....ach nie będę się rozpisywać i zapeszać! Jak mi się to uda to OBIECUJE się pochwalić
![]()
ekstra fotki z warsztacikow,mnogo was bylo ,oj mnogo,hihihi![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)