he he he ...ja też już kupiłam ten primer kwasowy i jak sama sobie robię to zawsze sobie pokalecze skórki chociaż nie wiem jak bym się starała i jak dałam na to ten primer ... to na środku pokoju odtańczyłam taniec deszczu![]()
masakra ... ale to moja wina ....
zresztą całe paznokcie zrobiłam ich żelem pink (tyn przezroczystym) i zobaczymy mam je dopiero 4 dni .... narzie zadnych zapowietrzeń ... ale ma bardzo fajna konsystencje do budowanie pazurka na szablonie ... naprawdę polecam![]()
Właśnie dostałam paczuszke![]()
A lampę sobie zamawiałami takie tam
![]()
Nietą za 49 zł taką zwykłą
potrzebna mi tylko do żelu nabłyszczającego
![]()
aaa no to rozumiem
oby dobrze sie sprawowala![]()
Jak narazie jest okPrzyznam że to moja pierwsza lampa, niewiedziałam nawet jak żarówke włożyć, żeby nie popsuć hehe
![]()
ja juz od rana wyglądam na listonoszke i paczke od sam... sam wysłała do mnie i do total w tym samym dniu (e czwatrek) a total dostała juz w piątek![]()
ja też tak miałam
zaczynam podejrzewac ze samaron ma jakies układy z poczta polska
---------- Dodano o godzinie 11:31 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:28 ----------
to jest oczywiscie żart zeby nie było...
dostałam wczoraj paczuszkę - 2 dni oczekiwania po wpłaceniu
lampa (różowa) - świetna
już przynajmniej mi się żel normalnie utwardza
aaa no i będę mogła do niej bez problemu dokupić potem żarówki
żel white - żałuję bo wzięłam tylko 5ml na spróbowanie a korciło mnie na początku by wziąc 15świetny
pasuje mi idealnie do covera z basica, odpowiada mi gęstość i krycie jest przy 1 warstwie nie tak jak miałam do tej pory, że musiałam 2 nakładać
cover pink i żel clear śreniogęsty - jeszcze nie próbowałam
najlepsze, że znowu dostałam w gratisie króliczki playboya takie duże - no nie wiem gdzie ja sobie je wtopieale co tam
![]()
no te króliczki są mega duże nawet na palca u nogi się nie zmieszcząhhaaha
Ja dostałam je też na samym początku jak robiłam pierwsze zamówienie, dostałam żółte i białe i też się zastanawiałam do czego je użyćale do tej pory nie wymyśliłam
![]()
A ja odkrylam ze sklep alle jest w moim miescie wiec teraz tam sie wybiore na zakupy![]()
ale masz fajniejak u mnie by był to chyba byłabym tam codzień
aż wkońcu wydałabym wszystkie oszczędności
![]()
He he he no ja wlasnie musze sie powstrzymywac![]()
ojj ja bym chyba nie umiaładobrze że najbliższe allepaznokcie mam w Gdańsku <100 km odemnie>.
Ale i tak zamawiam w Łodzibo nie chce mi się jechać
![]()
Przegrzebywałam ostatnio stronkę Alle i wpadły mi w oko nowe żele - Hurtownia kosmetyczna, tipsy, lakiery, paznokcie Ĺźelowe, akrylowe - Allepaznokcie.pl
Są to żele clear ale jakby z kolorem ->
np.
Używałyście ich może? Jak bardzo intensywne mają kolory? Jest to tylko poświata, czy widać kolor?
Ja niestety tylko żelowa jestem ale bardzo podoba mi się efekt paznokci witrażowych i zastanawiam się czy to nie będzie podobny efekt?
Ja uzywam tego typu żeli..efekt bardzo fajny..taki własnie witrazowy![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)