Strona 24 z 45 PierwszyPierwszy ... 1420212223242526272834 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki 576 do 600 z 1106

Temat: farbki akrylowe??

Gość
    niezalogowany

Domyślnie Odp: farbki akrylowe??

kasiu pisąłm o nich tutaj http://forum.wzorki.info/91041-post342.html
    Kod:
    Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
    i tutaj http://forum.wzorki.info/130347-post1741.html
    Kod:
    Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
    [/quote]

[/UKRYJ]

na zdrowie , 5zł...

czytajcie posty dokładnie dziewczyny

Kosmetyczka Avatar RoksiSK

Też polecam w tubkach. Mam zestw Art Creation z Royal Talens 24szt. po 12ml. Kolory są super. Pisałam o nich w poście #514 w tym temacie

Nałogowiec Avatar Kaniusia0

woszczurku nic mi sie nie wyswietla kurde

Gość
    niezalogowany

mnie sie otwiera... tzreba było zajrzeć tam gdzie częśc ukryt bo dużo miejcsa zajmuje więc schoowałam, ale tam są linki..

do rzeczy

akrylowe http://img232.imageshack.us/img232/6287/6060et8.jpg dla mnie do bani

wodne http://hergon.pl/media/images/AK25-phoenix-24x12.jpg dla mnie ok jak za taka cene to w porządku

Wizażystka Avatar Ladyss

Kaniusia ja mam tamte, są beznadziejne żałuję że woszczurka nie posłuchałam tylko je kupiłam

Totalna maniaczka Avatar hersa

Cytat Napisał samaron Zobacz post
    A ja Ci powiem tak, jak zaczynałam to też kupiłam sobie takie "tańsze" bo na początek wystarczą i tylko się zniechęciłam, bo nic nie wychodziło, lepiej kupić 8 kolorów mniej a mieć czym ćwiczyć.
    Nie muszą być polycolor, ale jakieś w miarę konkretne, najlepiej z plastyka, a nie takie dla dzieci do maziania
    ja kupowałam w plastyku, najzwyklejsze, najtańsze phoenixa, również z myślą, że to do ćwiczenia, dopiero jak dokupiłam dwie inne farbki to się okazało się, że wychodzi mi coś podobnego do kwiatków. Ten phoenix w tubkach zniechęcił mnie masakrycznie, jedne za rzadkie drugie za gęste ale żadne nie kryły. Koszmar. Z renesansu matowa kryje dobrze i konsystencja mi pasuje i nie drogie w sumie są. Muszę dokupić więcej kolorów. Nie kupujcie najtańszych farbek, szkoda kasy.

Gość
    niezalogowany

ja własnie skończyłam łan strkować

pomyslałam sobie ze moze te arylowe co mam w niebieski opakowaniu nie są takie złe tylko mi sie wydawało bo to były 1sze farbki i nie umiałam pracowac

siedze i maluje i sie tylko wkxxxxxxxxiam... nie pokaże wam tego co wyszło maloane tymi aktylowymi

wiem że umiem malowac, nie jakoś extra ale przyzwoicie więc moge spokojnie ocenić sama na sobie dla siebie że te farbki akrylowe są dla mnie beznadziejne

juz w koszu leżą

No to..wpadłam Avatar ladybird

Cytat Napisał Kaniusia0 Zobacz post
    FARBY AKRYLOWE 24 KOL + PĘDZLE 15 SZT + PREZENT (962441414) - Aukcje internetowe Allegro
    czyli to są te dobre farbki ....
    czy to są te tenne na ktorych źle się pracuje?
    bo ja juz nie rozumiem....
    za dużo tego, tym bardziej ze w farbkach jestem lewa noga) bo dopiero zaczynam
    Ja używam tych farbek i jestem z nich bardzo zadowolona! Mają bardzo ładne żywe kolorki
    Kryją średnio ale za tą cenę rewelacja jak dla mnie

Debiutantka Avatar Anusha

A ja wczoraj zamówiłam kilka kolorów tych farbek:
    jaapee - AKRYLOWE FARBKI farby do zdobien NAIL ART (numer 982101120)

Czy któraś miała już takie farbki
    Pierwszy raz zamawiałam produkty do robienia do pazurów przez internet, a farbkami to jeszcze nigdy nie malowałam.
    Jak dojdą, to będę ćwiczyć

Gość
    niezalogowany

Cytat Napisał Anusha Zobacz post

link nie działa ale wiem o co cho.. gdybys przeczytała temat chociaz od srodka to bys sie natrknęła na posty gdzie dziewczyny o nich pissały .. a na pewni ja... bo ja je mam.. to znaczy miałam... kolory piekne ładnie sie maluje ale jak sie ich nie wymaluje w ciągu tylgodnia to schną na kamien i albo tzrzeba co tydzien rozcieńczac je wrzątkiem, albo dac sobie spokój i kupic w tubach i tyle ile nam potzreba wyciskac sebie np na plytę Dc... ja tak robie

Kosmetyczka Avatar RoksiSK

Cytat Napisał Anusha Zobacz post

Pierwszy raz zamawiałam produkty do robienia do pazurów przez internet, a farbkami to jeszcze nigdy nie malowałam.
    Jak dojdą, to będę ćwiczyć
    Ja bym nie kupowałam w pojemniczkach (raz kupiłam i po miesiącu były twarde i wyschnięte). Wolę tubki

Wolny strzelec <3 Avatar plushak

Anusha tak jak poprzedniczki pisały kolory są piękne fakt ale krycia 100% dla mnie nie maja jeżeli rozcieńczysz troszkę wodą masz po malowaniu, w tych pojemniczkach w sumie jak w każdych oprócz tubek farrbki schną w mega szybkim tempie i są do wyrzucenia

INM & RaNails Educator EF Avatar asia

Domyślnie

z tymi słoiczkami to jest tak, ze jak jest dobry słoiczek to nie schną, musi być taki plastikowy wciskany jakby. te zakręcane co na ozdoby są do kitu. ale te drugie mam i od listopada są otwarte i są nadal doskonałe

dokładnie zerknij na nasze tematy o farbkach, zaraz cie najdzie ochota na zrobienie
    Ostatnio edytowane przez asia ; 12-04-2010 o 14:34 Powód: 2 posty tego samego użytkownika pod soba

Wczytuje się

Domyślnie Odp: Jak uzyskać taki efekt?/ czym te paznokcie są zrobione - zbiorowy ;)

Słyszałam też ze robi się wzorki na stałe.
    Być może lakierem i pozniej normalnie na to sie kładzie kolejna warstwe akrylu.
    Czy istnieje taka mozliwosc?

Administrator Avatar samaron

Domyślnie Odp: Jak uzyskać taki efekt?/ czym te paznokcie są zrobione - zbiorowy ;)

Oczywiście, zdobienia można "wkładać" pomiędzy warstwy akrylu/żelu,
    z tym że ja radziłabym farbkami.

Wczytuje się

Hmm czyli jak dobrze rozumiem to mogę zrobic te zdobienia na warste akrylu a pozniej pokryc ją kolejną dla utwardzenia?
    Czy ten wzorek z paznokci moge wykonac farba akrylową? i tą końcówke franch?
    Słyszałam ze lakier nie wiąże sie z akrylem dlatego moga byc zapowietrzenia a jak jest własnie z farbkami?

proszę wrócić do tematu
    jak cos zrobić farbkami, mamy tu gdzie wątek został przeniesiony, temat jest obszerny są tu odpowiedzi na wszystkie pytaniaa

a także tu:http://forum.wzorki.info/przedluzani...ne-stroke.html
    Ostatnio edytowane przez asia ; 12-04-2010 o 14:30 Powód: przeniesienie wątku do odpowiedniego tematu, dodanie info

Wczytuje się

Ok. Przepraszam

nie martw się, po kilku dniach już będziesz wszystko wiedzieć

w skrócie najczęściej najpierw robimy całego pazurka opracowujemy, malujemy farbkami a potem nabłyszczamy i się trzyma do uzupełnienia

końcówkę frencz lepiej wykonać akrylem, ponieważ jeśli za dużo farbki to może się nie wiązać wszystko ze sobą

Debiutantka Avatar Anusha

Dzięki dziewczyny za informację. Dziesiaj wysłali mi te farbki, więc zobaczymy, jak sie nimi będzie malowało.
    Jak coś mi wyjdzie, to pokażę

Totalna maniaczka Avatar hersa

farbki w zakręcanych słoiczkach schną chwila moment, wszystkie mi skamieniały w 2 miesiące, ale mam jedną w takim zatykanym sloiczku od DR już pół roku i nawet konsystencja się nie zmieniła.

Kiedyś zabrakło mi białego żelu to zrobiłam mamie frencza białym akrylowym dekoralem (zostało trochę po malowaniu mebli) trzymało się jak skała, nic się nie zapowietrzyło

Nałogowiec Avatar ana_zaba

A ja kupilam jaapee - AKRYLOWE FARBKI juz jakis miesiac temu. uzywalam ich kilka razy. podelka szczelnie zamykam i jakos mi nie twardna. Kolorow jest sporo do wyboru wiec mozna pofantazjowac z wzorami.

Totalna maniaczka Avatar honeypuff

a co myslicie o tych ? beda schly czy nie? 4nails FARBKI AKRYLOWE - Idealne do zdobień ART (1005456063) - Aukcje internetowe Allegro
    w sumie patrze jeszcze na te ale osobno znowu zamawiac ;s tak bym miala za darmo przesylke FARBY AKRYLOWE 24 kolory + PĘDZLE 6szt + PALETA (1012063000) - Aukcje internetowe Allegro

nie wiedziałam, gdzie o to zapytać.. czy któraś z Was posiada może ten pędzelek?
    PerfectBeauty wszystko do paznokci - Pędzel do Nail Art #2 Flat Różowy

Wczytuje się Avatar natala11620

ja tez jestem zielona i prosze o wskazowkiz góry dziekuje

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)