kura dodaje zdiecia z malunkami wczesniej nie moglam bo problem z kompem mialam(a i bede wstawiac pojedynczo bo nie wiem jak wtawic kilka na raz jakies bledy wyskakuja nie wiem dlaczego)
jupi jednak sie udalo dziewczyny co myslicie o moich obrazkach umieszczonych na odpowiedzi wyzej plis tyko szczeze bardzo sobie ja cenie (bardzo mi sie przyda na przyszlosc bede poprawiac swoje bledy) a i wiem napewno sie sa za piekne heh
Ostatnio edytowane przez tusia ; 18-05-2010 o 21:15 Powód: dwa posty z kolei
Linka nie znam się na łan strołkach no ale tak na moje oko to są wporządkuosobiście dałabym jakieś kontury delikatne np przy tych pierwszych
ale rewelka są![]()
Ostatnio edytowane przez madzialenkabuziaczek ; 18-05-2010 o 21:16 Powód: dopisanie paru słów
swietne prace, słoneczki mi sie podoba
linka bardzo ładne łan stroki![]()
dzieki dziewczyny NATALIA ja tez nie mam za czesto pedzela w reku i tez nie zle sie wkurzam bo dopiero po jakiejs gobzinie lapki przestaja mi dygotac![]()
linka super![]()
linka-2008, bardzo ładnie Ci wyszły
natalia268, najwazniejsze, że ćwiczyszi listki rzeczywiście ładnie wyszły
![]()
'Czasami wkradam się jak złodziej w czyjeś życie.'
oczywiscie znow po podziekowaniach
Te fiolety to czesciowo polycolor, zaczynam kompletowac-zakochalam sie w nich
natalia nie sa zle, wazne ze wychodzi "one stroke" bede na warsztatach forumkowych-pomoge Ci spoko-bedziesz smigac
w zwiazku z tym, ze do mnie to się odnoszę(bedzie epistoła)
jak plis tylko szczerze, to szczerze. Jak pocwiczysz to bedziesz cudnie malowała, pozwolę sobie wziąć na tapetę Twoje słonecznikize niby taka specjalistka jestem, dupa tam jestem)
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Ostatnio edytowane przez samaron ; 19-05-2010 o 10:33 Powód: ukrycie epistoły:D
Qra...![]()
![]()
![]()
Kura malunki boskie, wprwiłas sie w łanstroki ze ho ho![]()
Dzieki dziewczyny ale to bylo pogladowo noooo
Czy wy nigdy nie spicie? Do spania!Rano jest!
![]()
dzięki kura ale zeskanowałaś mi mózg tym długim tekstem ale dziękuję si za twoją szczerą krytykę, jeśli chodzi o nakładanie po więcej niż dwa kolory na pędzelek to nie mam pojęcia jak to robić, a twój malunek piękny tylko jak bym ja chciała moimi farbkami tak namalować to nie za bardzo się da bo są przezroczyste ale jak kupię nowe to będę próbować, heh rzeczywiście zwaliłam go bo na nim były kreski w jaki sposób operować pędzlem dlatego go zwaliłam ale jak widać nic mi nie wyszło![]()
no Kura ślicznie![]()
Szkolenia i Dystrybucja marki Astonishing Nails
Kura śliczne !chętnie bym takie na ścianie powiesiła jako obraz
![]()
Kurko ślicznie to namalowałaś![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)