Cytat Napisał Latika Zobacz post
Ja tez czytałam o ringach i wiekszosc opini była taka iz włosy po pewnym czasie plącza się z ringami i w wielu przypadkach trzeba obciąć je razem z naturalnymi.(no-Pamela ma łyse placki po ringach)Ja miałam taśmy naturalne ze spinkami i na taki wakacyjny okres spisały się super ale normalnie to by mi się przed np.pracą czy szkołą nie chciało ich zakładać dzień w dzień...Najlepiej to chyba na klej jak murzynki robia na przedzialki przyklejaja i trzymają sie długo...one to wprawe maja to same sobie robia w mig ale ogolnie uważam że tylko nieliczne przedłuzane wlosy są niezauważalne...
Więc jeśli klientka ma dpowiednio udzielony zabieg a osoba robiaca ten zabieg ma odpowiednie umiejętnoci to nic takiego dziac się nie powinno.

Ja przedłużam włosy metoda Micro Rings, miałam długo sama przedlużone i mojej mamie tez, wszystkim osoba którym udzielalam tego zabiegu nic ię nie kołtuniło powód? Jeżeli włosy sa nieodpowiednio dobierane do ringów to beda sie plątac, najgorszy błąd to to, ze dziewczyny biora za dużo kosmykow aby przedziac przez ring swoich włosów a to wystarczy bardzo cieniutki kosmyk. Powód tych kołtunow przy ringachjest taki, ze jak jest za duży nasz naturalny kosmyk to wloski, które wypadają naturalnie kołtunią się przy ringu. Przy cieńszych kosmykach nie ma takiego problemu.

Co do kleju to odradzam