Jak rzekłaś czarnyaniol121 tak podsumuję... są gusta i guściki, mądrości i wymądrzałościno i stylistki i torturystki paznokci
![]()
![]()
Och broń boże! Chodziło mi o te klientki mega mądre co mówią "hej. byłam w salonie. mam frencze za 170zł, arcydzieło!" (bez krzywej C i ze zgryźliwym uśmiechem)
Buziol dla Ciebieza nieporozumienie! Twoja wypowiedź to 100% prawda jak dla mnie
ja nie widze cennika ;/
Effect Centrum Stylizacji
ul. Sobieskiego 9 (koło meteora i Turkey Kebab)
Zielona Góra
www.effect-stylizacja.pl
Zapraszam
PAZNOKIETKIZA NISKIE CENY
zdejmowanie pazurków 5 zł i jeszcze do tego manicure
? przy zdejmowaniu żelu musisz się napiłować, 5 zł to nie zwróci twojej ciężkiej pracy. Kochana podnieś ceny! przy uzupełnieniu ze zmianą wzoru też musisz się namachać pilnikiem a gdzie dodatkowe ozdoby naprzykład? zwrócą ci się chociaż materiały
![]()
Sorki za wypowiedź ale zdecydowanie za nisko!
To tak na razie![]()
Nie chciałam żeby odstraszył klientki ten cennik.Na stronie napisałam wyraźnie że ceny pójdą w górę po ukończeniu kursu i dopiero wtedy porządnie podliczęNa razie niech zostanie tak jak jest
![]()
no skoro tak to okjak po kursie podniesiesz ceny to będzie ok
![]()
No właśnie tak też pomyślałam że teraz, jak jeszcze nie mam kursu to nie będę dawała wyższych cen, bo dziewczyny się przestraszą.
A po kursie będę mogła z dumą powiedzieć że na pewno pazurki zdejmę wzorowo ! I należy się za to 20 a nie 5Bo jeszcze nie mam aż tak dobrze wyczutego pilnika przy zdejmowaniu, dlatego cena taka niska
![]()
ale o 5 zł podnieś każdą usługę nawet teraz, bo po kursie jak podniesiesz ceny o np 20 zł to dopiero wystraszysz klientki
właściwie to może i macie racje ...No to usunę tamten wpis I zrobię tak jak radzisz madzielanko.
Wieczorem wstawię nowy cennik z podwyższonymi usługami o 5 zł, myślę że to będzie ok!
Jak się usuwa wiadomośćO_o
Ostatnio edytowane przez paznokietki000 ; 26-05-2010 o 18:48
hehe ja biorem 40zł;p
za korekte 15zł bez miany wzorku
20zł ze zmiana wzorku a odnowa 40zł
co o tym myslicie?
jeśli mogę jeszcze coś doradzić paznokietkii to do usunięcia paznokci i manicure i odżywka
ja bym tylko napisała usunięcie paznokci , same usunięcie paznokci bez manicure a wiadomo że odżywke też "położysz". A manicure dałabym jako osobną usługę <ja np. za manicure tradycyjny biore 20 zł a na ciepło z masażem 30zł>
np za zdjęcie paznokci mam tak 15-20 zł w zależności czy usuwam żel czy akryl, bo przy żelu jednak trzeba się namachać pilnikiem jak się frezarki niema i przy akrylu to ja tam trochę opiłowuje i następnie mocze.>
Przed kursem brałam za manicure 15 zł a za zdejmowanie paznokci 10 zł, a na jakich produktach wykonujesz manicure? teraz ceny po kursie oczywiście podniosłam
przed kursem za wszelkie paznokcie brałam 30 zł teraz od 45 zł- 60zł do tego dodatkowe kwiatki np. 3 zł itp... jak udoskonale graficznie swój cennik to wstawie. dodam że więcej nie wezme bo w salonie u nas za frencza się płaci 70zł?
jak za odnowe bierzesz tyle samo co za paznokcie od podstaw to podnieś paznokcie od podstaw np o 10 zł. bo to tak mi nie pasuje jakoś,
zmiane wzorku dodałabym jeszcze 5 zł więcej
Ja też uważam ,że powinnaś podnieść ceny bo robisz śliczne pazurki i ciekawe zdobienia,a takie niskie ceny tez mogą odstraszyć ,że możesz zrobić coś gównianego (sorki za słowo) Jestem pewna że po podniesieniu chętnych nie ubędzie i będzie ich więcej![]()
"Dłonie są krajobrazem serca"
Madzialenko Do manicure używam patyczka drewnianego, lakierów , pilnika szklanego , miseczki z ciepłą wodą , zmywacza bezacetonowego z witaminami no a na samym końcu aplikuję odżywkę na skórki.
No tak . . . wezmę to za osobną usługę i policzę za to 15 zł![]()
![]()
Latika dziękuję , to miłe słowa![]()
Jutro wstawię nowy cennik, ponieważ mój prywatny grafik poszedł spaći muszę poczekać do jutra , aż naniesie poprawki
! Zobaczycie nowy cennik ,ułożony dzięki wam ! moje kochane
![]()
![]()
Niedługo jak mojemu grafikowi prywatnemu się zachce, to będę miała też ładne wizytówki! Na pewno wam je pokaże.
paznokietki tez uwazam ze ceny sa za niskiee
a czy ukonczenie kursu swiadczy o czyms![]()
czasami dziewczyny bez kursow robia ladniejsze pazurki niz te z kursem..
tutaj liczy sie tylko wprawa cwiczenia cwiczenia..
a cene pozneij ciezko jest podniesc... bio dziecwczyny sie beda buntowaly
dlatego ja podniosze o 5zl zeby mniej odczuwalne nie bylo![]()
Paznokietki ja jestem tego samego zdania
Za niskie ceny
jezeli sie czujesz zeby robic za pieniadze to znaczy ze umiesz,wiec zarabiaj
takie ceny jak zrobilas to nawet zwrot kosztow nie jest
pozdrawiam i powodzenia zycze
Wypysia
Zgadzam się z dziewczynami, tym bardziej że robisz ładne pazurki (btw różowa pantera jest the best![]()
). Zdecydowanie podniesienie cen to będzie dobry krok. Z niecierpliwością czekam na poprawki
P.S. Znając życie jak podniesiesz ceny to dopiero zobaczysz jak Ci się klientki zlecą![]()
malutkaistotko JA również w tym momencie mam zamiar podnieść te ceny o 5 zł w górę i manicure napisać jako osobna usługaTego cennika nie widziała żadna klientka , jedynie przez chwilę był na photoblogu
Zaraz jak przeczytałam wasze opinie doszłam do wniosku że ceny trzeba zmienić na wyższe , przynajmniej o 5 zł
Cennik po poprawce cen , na pewno dzisiaj ujrzycie
klanat Tak, masz rację ...To było zdecydowanie za mało i na pewno by mi się nie zwróciło , już nie mówiąc o dodatkowych pieniążkach na ulepszania.
Sildre Dzięki kochanaRóżowa panterka rządzi
! ps: podziękowania mi się skończyły na dziś , ale na pewno po północy Tobie również wystawię
---------- Dodano o godzinie 17:53 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:15 ----------
I co ? Lepiej ?![]()
jeszcze masz za niskie ceny
zastanów się dobrze czy lepiej było by ci podnieść czy pozostać przy takich cenach. żeby ci się zwrócił koszt produktów i praca jaką włożyłaś w pazurki. myślę że jeszcze nie jest dobrze ale już lepiej!
kochana i jeszcze masz że dla stałych klientek taniej
nie no to jak tak to podnieś jeszcze bo nie wyjdziesz na tym dobrze!
<nie zauważyłam tego szybciej:/
ja dałam więcej, a na początek dałam promocje 10 % taniej dla pierwszych 10 klientek.
Nie no już nie będę zmieniałaniech tak zostanie
![]()
ja zafrencha z coverkiem 55biore uwazam ze tez tyle powinnas brac albo 50to juz zalezy od CIebie ale ten coverek zwieksz koniecznie
bez zmiany wzorku zrob 30 a ze zmiana wzorku 35/40
i wtedy bedzi edobrze
jakich zeli uzywasZ?
ja za frencha na tipsie biore 50 zł, każde zdobienie dodtakowo 10 zł, swarovski i kwiatki akrylowe zależy od wielkości, zelowanie naturalnych i na stopach po 40 (bez zdobienia jedynie french), uzupełnienie ze ściągnięciem 45 zł, dopełnienie bez zmiany zdobienia 20 zł, poprawa jednego pazurka 5 zł, a zdejmowanie 10 zł...przy dłuższych pazurkach robionych na formie dodaje 5 zł, bo wiecej żelu idzie...
Ja bym za cover nie brała więcej bo potem ludziska nie chcą a wiadomo że z nim sa ładniejsze...ale za zmiane ozdób z odnawa bym wzieła wiecej...czasem trzeba piłować do samego końca więc na pewno bym podniosła o jakas dyszke,ale reszta uważam że kusząca,po kursie zwiekszysz o te kilka zł i będzie super.Choć nawet jakbyś bardziej podniosła uważam że też by było dobrzeTy i tak wiesz najlepiej jak Ci się będzie opłacało,ile bierze konkurencja i ile moga wyciągnąć klientki ale poprzedni cennik był na miarę pseudostylistki
![]()
"Dłonie są krajobrazem serca"
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)