mysle ze tak
najwazniejsze by nie byly to mega duze zdobienia jak na mistrzostwach
działajcie dziewczynki![]()
moze dam rade nadrobic straty z moja aktywnoscia! mam wielka nadzieje to by byl moj pierwszy konkurs
---------- Dodano o godzinie 23:36 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:35 ----------
juz zaluje ze tak pozno zauwazylam jakie super jest to forum.......duzo mozna sie z niego nauczyc i poradzic! suuuuper
ja tam jeszcze poczekamtroche się podszkolę i wtedy wezmę udziałw jakimś konkursie
![]()
ja już zrobiłam...ale nie jestem zadowolona z zdjęć krzywej c, jakieś rozmazane wyszły jak wrzuciłam na kompachyba muszę zrobić coś innego, bo tamte już modelce skróciłam
najwyżej te wyśle do gazety...
proszę mi mówić Evelyn... lub Ewelina jak komu wygodnie
kiedyś królowa... ale postanowiłam abdykować
http://www.youtube.com/watch?v=wPzsN0NQSAw
kocham tą babkę
http://stylowe-pazurki.blogspot.com/
Ja zrobiłam wczoraj na modelce, ale zdjęcia takie sobie a pazury już opiłowane..
No cóż, zobaczęmoże jeszcze jeden secik walnę jak bratowa wróci, to ją wymolestuję
![]()
szkoda, że nie można na jednej dłoni![]()
mi sie udalo jeszcze wczoraj podeslac huhuhu
hahahahaha wlasnie minie Kamila oswiecila ze konkurs jest do czerwca a aj tak sie spieszylam zeby zdazyc przed 25hihihi
![]()
Ostatnio edytowane przez zyza ; 26-05-2010 o 09:49
Ja dopiero 13 czerwca będę robiła bo mojej modelce wcześniej nie pasuje![]()
no mi już zaczyna coś świtaćale do realizacji jeszcze daleko ;p
Effect Centrum Stylizacji
ul. Sobieskiego 9 (koło meteora i Turkey Kebab)
Zielona Góra
www.effect-stylizacja.pl
Zapraszam
Pomysł mi świta - może w weekend strzele - na sobie- pazurki ....
Ale nie załamuję się będzie ubaw![]()
no to i ja sie skusze może tym razemtyle konkursów opuściłam przez tą przeprowadzkę że już najwyższy czas sie zabrać do roboty
![]()
Wszystko jest w naszych rękach, więc nie mogą zostać pominięte.
(G. Chanel)
no.. to i moja praca została wysłana
jeśli mozna to poproszę o potwierdznie mimo automatyczego potwierdzania u mnie na skrzynkce czy zdjęcia doszły całe i zdrowe
dziękuję
tak![]()
juz sie nie moge doczekac waszych prac![]()
Nie tylko Ty Bittja tez juz przebieram nozkami zebyzobaczyc te cudniaste prace
............
no to ja tez sie zbiore i wezme pierwszy raz udzial w konkursie pomysl juz mam teraz tylko modelke i zaczynam!
Ja niestety znowu na sobie![]()
ale to chyba każda ma takie problem, ja kiedyś miałam taka klientkę że mogłam jej robić pazurki jakie chciałam, ale zrezygnowała i teraz też mam ten dylemat,bo każda modelka mi mówi że nie ma problemu ale krótki i kwadraty a ja mam zamysł inny i potem problem
ale fajniuśki konkursiktrzeba będzie coś pomyśleć
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)