witam![]()
i ja wszystkich serdecznie witam
![]()
Witajcie,mam na imie Sylwia zajmuję się pazurkami żelowymi i akrylowymi,ale wole żeliki zdecydowaniea z akrylu to szkieleciki
![]()
witam wszystkich i pozdrawiam wiola
Witamy nowe koleżanki stylistki![]()
Witam wszystkie nowe twarzyczki![]()
Cieszę się bardzo, że trafiłam na tę stronę - dla tak początkującej "stylisteczki" jak ja jest prawdziwą skarbnicą i wyroczniąDziękuję za przyjęcie i - witam serdecznie
![]()
wszystkie początkujące stylistki są u nas mile widziane![]()
Witam, witam i o zdrowie pytamSuper że jest nas coraz wiecej
![]()
Nie patrz nigdy na twarz, czy piekna i mila. Patrz tylko na serce, bo w nim dobroć i sila
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
Witajcie![]()
mam na imię Gosia mam 22 lata..... jestem z zawodu fryzjerką ..........a paznokciami zaczełam się fascynować od niedawna.... za chwilę wkleję zdjęcie paznokietka na razie tylko jednego ponieważ czekam na męża jak wróci z pracy zajmie się córą a ja dokończę sobie paznokietkia to moja córcia
Załącznik 2568
![]()
witam wszystkich,
od niedawna przegladam forum i z checia wkraczam do waszego grona, ja rowniez zajmuje sie pazorkami i troche fryzjerstwem, pokonczylam kursy w szczecinie a na stale mieszkam we francji, podobaja mi sie wasze dyskusjue, sporo tu rad i milych krytyk co rowniez bardzo sie liczy!
co do mnie , mam 2 malych szkrabow, jestem szczesliwa mama i Witam was dziewczyny![]()
Witam nowe forumowiczkiDobrze trafiłyście
!
![]()
Nie patrz nigdy na twarz, czy piekna i mila. Patrz tylko na serce, bo w nim dobroć i sila
Witamy serdeczniemiło że się ujawniłaś
![]()
GONIA22, stella serdecznie witamy![]()
naprawde dziewczyny, widze ze zgrane i otwarte jestescie, milo!
pewnie że miłonasze forum jest najlepsze
![]()
I ja dziewczynki witam was bardzo gorąco![]()
Witamy![]()
Witamy na forum pazurkowych maniaczek![]()
Witam wszystkie drogie Panie.
Chcialam sie przywitać i powiedzieć że ciesze się że do Was dołączyłam.
Pozdrowienia Karolina![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)