a mozesz podac linka do aukcji/nazwe uzytkownika ? bo allepaznokcii jest kilku przedstawicieli a chcialabym pewniaka![]()
a mozesz podac linka do aukcji/nazwe uzytkownika ? bo allepaznokcii jest kilku przedstawicieli a chcialabym pewniaka![]()
jakie pędzelki polecacie do malowania kwiatuszków farbkami i pędzelka do kresek wzorów cienkich ?
Dziękuje)
honeypuff Ja swoje produkty zakupuję w hurtowni , ponieważ mam ich w Łodzi kilka, ale podam Ci ich stronę Hurtownia kosmetyczna - Allepaznokcie.pl![]()
uzywam zele ibd i nubar, akryl nfu.oh. tu nie ma zbyt duzego wyborunawet coverka nie moge dostac dobrego
wejdz na temat o kowerku,znajdziesz cos dla siebie
wszystkie marzenia sie spelniaja
Kasiu, niuni chodziło o to że tam gdzie mieszka (Szkocja) nie ma za dużego wyboru![]()
a nie mozesz poczta zamowic z polski,z polskiej firmy![]()
wszystkie marzenia sie spelniaja
Ja tez mam z tym problem jak bym chciala cos zamowic z pl to koszty przesylki kilkakrotnie przekraczaja kwote towaru i sie robi bardzo drogo.
W sobote bede w PL i chcialabym zakupic cos sobie jednak nie wiem czy takie produkty jak zele itp. bede mogla zapakowac do bagazu podrecznego.
Ja też z allepaznokci zamówiłam zestaw startowy i czekam na przesyłkę![]()
no dziewczynki zrobiłyście mi siekę w głowie.......Byłam nastawiona na sun flower a teraz sun flower i allepaznokcie. Miałam żelki z allepaznokci i nie narzekałam ale chciałam coś innego wypróbować.
Cover z allepaznokci mięli do......nie bardzo. Krycie kiepskie, rozlewał się niesamowicie ech...o coverku z SUN FLower słyszałam że jest brudny kolorek znowu a nylon jest o kant rozbić. Potrzebuje clear min 30 ml, cover o brzoskwiniowym kolorze, raczej coś na lato (jeśli chodzi o konsystencję i właściwości) i coś co by te pazury trzymały z max miesiąc hihi. W lipcu- sierpień mam niezłą szkołę z pazurkomanii i jak blado wyjdę przed babkami, to blado wyjdę po całej lini. Moja szansa na zawód stylistki profesjonalny więc potrzebuje żele po których pazury nie odpadną po tygodniu czy dwóch.Doradźcie mi cosik....pliiiiiis
P.S sorry za przynudzenie... pozdróweczka
No na lato najlepiej baaardzo gęsty żel kupić np. Golden Nails albo Allepaznokcie. Coverek fajny od Basica lub Goldena, no ale to w temacie już wielokrotnie było pisane (temat o kamuflażach poczytaj)
Trochę nie rozumiem prośby "doradźcie mi dobry żel" bo o niczym innym w tym temacie nie pisałyśmynaprawdę wystarczy tylko przeczytać a nie oczekiwać że ktoś znowu napisze to samo
![]()
No czytałam właśnie od pierwszej strony ten temat i dlatego mam mętlik...Słyszałam też co nie co o Goldenkach ale raczej pozytywy. A zajrzę na ich stronkę...
Zawsze przed kupnem żelu tu powracam i kończy się prawie tak samo![]()
nadya188 mętlik zawsze będzie bo każdy ma swój ulubiony żel który druga osoba może odradzić. Dlatego konkretnej odpowiedzi niestety nigdy nie dostaniesz, decyzję podjąć musisz sama kierując się wskazówkami. Ja niestety musiałam przetestować 5 żeli żeby za 6 razem trafić na taki który mi odpowiada. O Goldenach też słyszałam same pozytywne opinie, sama testowałam próbki ale tylko na tipsie.
a najlepiej zorientować się czy dana firma sprzedaje, a może gratis wysyła próbkiprzetestujesz kilka żeli za grosze i wybierzesz ten, który będzie ci odpowiadał
![]()
Szkolenia i Dystrybucja marki Astonishing Nails
cover z sun flower, żel do frencha extra white z allepaznokcie, clear z Effective nails, a kolorowe z różnych![]()
oo i dobrze wiedziećdziękuję
Ostatnio edytowane przez nadya188 ; 13-06-2010 o 23:57 Powód: dopisanie słowa
Witam
co sądzicie o Nails Glamour ? słyszał ktos o tej firmie ? dopiero zaczynam wiec chciałam się Was specjalistek dopytać się![]()
Ostatnio edytowane przez renatka1717 ; 14-06-2010 o 20:27 Powód: zle pytanie
Dziewczyny ja pracowałam na sun flower, na żelach z allegro bo miałam z zestawu, na activie, ibd też... Ostatnio jednak kupiłam cover z basic i różowy przeźroczysty i parę kolorków... Żele wszystkie bez wyjątku są idealne , a cover aż brak mi słów idealny po prostu ten z sun frower sie przy nim kryje... Activ strasznie piekł w lampie a z sun flower troszkę się zapowietrzał, teraz zobaczę jak długo trzymają się żele z basica....
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)