Hehe dobre110 postów i dopiero się wita
![]()
łapie![]()
Hehe dobre110 postów i dopiero się wita
![]()
łapie![]()
witalam juz chyba kilka razy![]()
witam rowniez ! marta
Witam wszystkich serdeczniemam na imię Żaneta , mieszkam we Wocławiu i z zawodu jestem kosmetyczką, a paznokietkami zajmuję sie około 2 lat. Dziękuję za zaproszenie na forum
![]()
Widac się forum rozbujałoooo jak miło
Witam również
Iz
Hej ! I ja sie do Was dolaczamCo prawda, nie jestem fachowcem w dziedzinie pazurkow, ale za to uwielbiam sie nimi bawic
![]()
Witam wszystkie pazurkomaniaczki i pazurkomaniaków.Co prawda nie jestem (jeszcze) profesjonalną stylistką ale wszystko zmierza ku temu że zrobie wreszcie kurs,a jak na razie robie pazurki sobie i koleżankom.Pozdrawiam Was gorąco.
Witam wszystkie Paniepazurkami zajmuję się już 2 lata , oczywiście zrobiony roczny kurs stylistki paznokci i wizażystki
![]()
Witam! Ja jestem Roksana, mam 21 lat, jak narazie nie zajmuje sie zawodowo pazurkami, ale niedługo to się zmieni)Kończe szkołe kosmetyczna, zapisałam sie dodatkowo na kurs stylizacji paznokci.
Dzięki za zaproszenie.
Pozdrawiam![]()
Witam WszystkichJestem amatorką. Wielkie dzięki za zaproszenie
))
Cześć wszystkim !
Dzień dobry wszystkim. Pochodzę z województwa pomorskiego, dokładnie z Kwidzyna. Co prawda z profesjonalizmem stylistyki paznokci niewiele mam wspólnego lubię jednak czarować łapki koleżankom![]()
Serdeczne dzięki za zaproszenie i słoneczne pozdrowienia![]()
witam
mam 15 lat i tez zostałam zaproszona... super ze takie forum powstało
jestem amatorką i mam nadzieje ze to pomoze mi rozwiązać niektóre problemy
pozdrawiam wszystkich
Ostatnio edytowane przez magda_1818 ; 22-03-2009 o 11:33
witam nie witanych
Dzień dobry kobitki
Dziękuję za zaproszenie, chętnie będę przeglądała tę stronę, bo paznokietki to moje drugie imięPierwsze to Ewelina
Pozdrawiam!![]()
Witaj w pazurkowym gronie![]()
Witam serdecznie. Dziękuję za zaproszenie do serwisu. Pozdrawiam![]()
Witam i dziekuje za zaproszonko na wasze forum
Mam na imie Asia i mam 21 lat.Pazurkami interesuje sie od kad sie urodzilam,a tipsy robie juz od czterech lat,posiadam juz miedzynarodowe certyfikaty itp,ale nie wiem jak mam je tu dolaczyc
hihihhihihi
ale pamietam jak wygladaly pierwsze paznokcie zelowe jakie zrobilam mojej kolezance.....odpadly jej na drugi dzien
ale teraz juz na szczescie doszlam do wprawy
pozdrawiam wszystkich traktujacych to zajecie jako przyjemnosc(a tylko przy okazji zrodlo dochodow)![]()
poważnie od urodzenia![]()
http://forum.wzorki.info/rangi/64-st...-po-range.html
http://forum.wzorki.info/uwagi-o-for...iadomo-ci.html
Pozdrawiam
witamMam na imię Angelika. Zajmuje się stylizacja paznokci ale nie profesjonalnie. Studiuje medycyne we Lwowie, niestety teraz mam dość mało czasu na paznokcie, no i nie moge mieć jakoś za bardzo odstających albo za długich ich...niestety
no i w sumie o mnie tyle....
![]()
No jasnea z czasem przyszly tez inne zainteresowania
ale to jak wejdziesz na moj profil na NK to sie dowiesz jakie
Pozdrawiam
witam wszystkich![]()
ja równiez zostałam zaproszona więc jestem...
pazurki robie sobie i najbliższym psiapsiółkom od 2006r ...
rozkręcam sie dopiero
pozdrawiam![]()
witam wszystkie nowe osobki
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)