elaxx pod golym niebem pospimyzmeczone po warsztatach to padniemy nawet na tarwie
![]()
![]()
byleby nie padalo
elaxx pod golym niebem pospimyzmeczone po warsztatach to padniemy nawet na tarwie
![]()
![]()
byleby nie padalo
dajcie mi chwile na ogarnięcie sie, szukam domu do wynajęcia na weekendowe warsztaty tak żebysmy nie musiały sie ruszać lub ruszyc ale bliziutko
do weekendu najpóźniej dam znać co i jak ale cena 270zł wydaje mi sie że zostanie, jeśli nie to górna granica 300zł juz z noclegiem i wszystkimpo prostu trudno znaleźć tyle wolnych miejsc w jednej miejscowości
Dziewczynki, a czy zadna przypadkiem nie bedzie na miejscu w piatek np wieczorem? Bo ja z tego stargardu mam ladnych kilka godzin drogi i nie bardzo sie ciesze na to by jechac sama pociagiem w srodku nocy..
Jeśli dałoby rade gdzieś postawić namiot na jedną noc więcej, byłabym baardzo wdzięczna))
"Piękna kobieta to niebo dla oczu, piekło dla duszy i czyściec dla kieszeni.."
oo ja jak blisko mnie warsztatyA ja jestem bez kasy
nigdy jeszcze nie bylam na zadnym warsztaciku![]()
dziewczyny wiec sprawa wygląda tak jest możliwość zorganizowania wszystkiego w jednym miejscu - sala, noclegi i obiady. Znalazłam dom który nas pomieści ale niestety cena wtedy musi być 300zł za 2dni. Chciałam sie zamknąć w tych 270zł ale niestety wtedy część spałaby gdzie indziej, i gdzie indziej byłyby warsztaty a tak bedzie w jednym domu bez potrzeby ruszania sie. Okolica jest piękna i myśle że każdego zauroczy. Oczywiście wieczorem po pierwszym dniu czeka nas ognisko z imprezą integracyjną.
Wstępnie zarezerwowałam u Pana termin ale do końca tygodnia musze wpłacić zaliczke, w związku z tym proszę o zaliczkę 40zł od tych z Was które są zdecydowane na warsztaty - reszta płatna do 2 lipca
w tytule imię i nazwisko oraz nick z forumKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Decyzja należy do Was i przepraszam że cena jest ciut wyższa ale na prawde nie dałam rady połapać wszystkiego blisko siebieProsze o wszystkie zainteresowane o decyzje
Hassi pogadaj z Van myśle że nie bedzie problemu żeby cie przekimała 1 nocke
Van odezwij sie do mnie na gg lub PW
Ostatnio edytowane przez plushak ; 08-06-2010 o 19:27
ee ja mysle ze te 30 zl nie robi az tak wielkiej roznicyczyli 300 zl tak juz ostatecznie i definitywnie?
![]()
ostatecznie i definitywnie![]()
hassi ja biorę Cię do siebie![]()
VannSuuper!
)) To ja już wpłacam pieniążki jak tak
)
Zrobiłam już przelew na całą kwote, więc rano powinnyście mięc 300zł od hassi na koncie![]()
Ostatnio edytowane przez hassi ; 08-06-2010 o 19:32
ile z Was dziewczyny będzie autem jechać?
Ja niestety nie, ale mam pytanko, czy któraś z uczestniczek jest z zach-pom?)
Jejjkuu jak się już cieszę![]()
Nie tak daleko
ja mam 2 miejsca w aucie bo wiadomo hassi jedzie ze mną![]()
wszystkie spotykamy sie w Wejherowie na dworcu, co do godziny to sie zgadamy jak bedzie wiadomo która o której przyjeżdża. Dom jest ok 10km od Wejherowa ale z Van kombinujemy dla wszystkich transport, stąd pytanie kto jedzie autem
z resztą jak chcesz możesz przyjechać na obiad już![]()
Elcia, ale Ty robisz ładne pazurki.. i ślicznie farbkujesz..
Ja to jestem laik totalny ;p
dziewczyny! w programie wrsztatów jest prawidłowa budowa paznokci także wszystkiego sie nauczymy![]()
dziewczyny każdy sie nadaje na takie warsztaty. Przede wszystkim dostaniecie sporą dawke wiedzy teoretycznej którą potem przełożymy na praktyke!
Baaa organizacja wszystkiego w dniu dzisiejszym to wyczerpała mnie masakrycznie bo pół dnia wisiałam na telefonie obdzwaniając wszystkie wsie Pomorza
ale sie spotkamy i to najważniejsze![]()
Honey, a jak bedziesz jechała?
pociagiem jakos o 6.40 mam do wejherowa![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)