Na jakiejs stronce wyczytałam że Royal Talens dostarcza art.plastyczne pod markami Rembrandt, Van Gogh, Amsterdam, ArtCreationczy Decorfin. A które Ty masz
A neonowe kolory farb znacie jakieś w tubkach?
Na jakiejs stronce wyczytałam że Royal Talens dostarcza art.plastyczne pod markami Rembrandt, Van Gogh, Amsterdam, ArtCreationczy Decorfin. A które Ty masz
A neonowe kolory farb znacie jakieś w tubkach?
"Dłonie są krajobrazem serca"
Latika mam te - Zestaw farb akrylowych ArtCreation Expression SZAŁ DLA PLASTYKÓW - Profesjonalny Sklep Plastyczny mnóstwo kolorów, są w tubkach. Mam je od jesieni i mają nadal super konsystencję.
Mała recenzja pędzelków od Dobrejrady
Wczoraj dostałam paczuszkę. Pędzelki, a dokładnie jeden z nich wzięłam w dłoń - taka próba na szybkiego, bo w okolicy krążył mój syn, który równie mocno jak ja, a może i bardziej chciał je spróbować. Nie robiłam fotek, bo namalowałam kilka pojedynczych liści, płatki róż i tego typu rzeczy. Muszę przyznać, że nazwa idealnie trafiona - "one-stroke". Myślę, że są tak samo dobre jak zeberki (które też kupię, ze względu na ścięte pędzelki). Mają niezbyt długie włosie, elastyczne. Polecam z całego serducha
Wzięłam też pędzelki igłowe - miałam wątpliwości, ale zaskoczyły mnie bardzo poztywnie.
Na fotce jest też sonda - chwalę się nią, bo jak tylko otworzyłam paczkę to normalnie oczu nie mogłam oderwać - śliczna. A kolorek tych pędzelków do one-stroke jest boskiNiestety fotka nie ukazuje ich naturalnego piękna
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Ostatnio edytowane przez Emist ; 25-05-2010 o 20:20 Powód: ukrycie fotki
ooo miałam je kiedyśale do innych celów.Skoro nadają się do stroków to dokupię sobie
farbek nigdy nie za wiele
i jeszcze jak mi ktoś by o neonowch napisał jeśli posiada to będe wdzięczna
(off top-jak ktoś lubi rysować to polecam akwarelowe kredki Van Gogh -miekkie i pieknie się rozmazują woda )
A pędzelki sliczne!Uwielbiam wszystkie odcienie różu
mam tez taka sonde tylko wlasnie rozowa i nakladam nia frencha a grubym robie kropki
![]()
a to moje wyczekane farbki akrylowe,ktore wrocily do nadawcy i trzabylo placic za przesylke jeszcze raz ;s i moja pierwsza stycznosc z nimiol jea boskie malunki
![]()
// 4 na koncu sa zwazone ;s jak na moje oko i pierwszy raz to chyba za bardzo wodniste....... ale bardzo ladne kolory maja![]()
Honey ile kolorówahhh
czekam na kolejne malowanki.
Faktycznie chyba troszkę za dużo wody dałaś...
honey mam tyle samo kolorkówczekamy na malowanki nimi
![]()
Ja tez mam te z phoenixa i są zbyt transparentne. Na próbę wzięłam z plastyka koh i noor, są w tubkach, gęste ale fajnie nimi się maluje.
Ja zauważyłam że lepiej robi się na zmatowionej powierzchni.
Farbki nakładam,przejeżdżam pędzelkiem po śliskiej folii 2x nakładam drugi raz,przejeżdżam (aby kolory się złączyły)i maluje...Robiłam już na masę sposobów i tylko ten mi wychodzi.
Tipsy matowię też bo inaczej pędzel się ślizga i są prześwity.
jeśli poszukujecie farbek to ja poleciłabym exellenta - pewnie mało znana wam firma ale farbki godne polecenia, nie zasychają, są gotowe do użycia nie trzeba ich rozrabiać, mają ciekawe kolory, są naprawdę fajne![]()
a kiniek gdzie takie można kupić
jeśli możesz to pokarz kolorki lub jak się nimi maluje
Ostatnio zrobiłam zapas farbek u DR bo moje mi pozasychały :/ Kolorki są świetne szczególnie te mieniące się na perłowo, ma duży wybór i są bardzo fajne , extra kryją ! Polecam Szukam czegoś o większej pojemności jednak tak na dłuższą metę![]()
http://allegro.pl/item1064877491_promocja_farby_akrylowe_phoenix_24_ x_12_ml.html
te farbki beda dobre do one strokow? dobrze kryja i jak kolorki
bardzo fajne farbki... tą wodnistością się nie przejmuj, widocznie troche polezaly i sie rozwarstwily, a ze są w tubkach nie masz mozliwosci ich rozmieszac, wycisnij wiekszą ilosc i oczom Twoim pieknym powinna sie po wycisnieciu wiekszego "balaska" ukazac wlasciwa konsystencja, polycolor nawet potrafi tak wlasnie miec.
To samo do julki: lezały julcia dlatego masz taki problem, wycisnij wezyka nawet 6-8 cm i powinno "pod spodem" byc dobrze
Ostatnio edytowane przez dzikakura ; 09-06-2010 o 01:21 Powód: bo dopisuję do julki:)
elax... hmmm to nie wiem, bo ja tak zrobilam, ze wycisnelam, bo niektore byly rzeczywiscie totalnie rzadkie i pomoglo, taka zielona np... jak sie ja wyciskalo to bylo tylko troche zielonego koloru, a wokol plywala taka wodnista ciecz i juz sie dokopalam do pokladów wlasciwych, byc moze lipna partia jak mowisz
a rozmieszac tego sie nie dalo bo sie robily jak zwazone mleko, a teraz jest ok
kurka tak zgodze sie bo z tą wodnistą cieczą to też mi sie tak rozwarstwiło i mialam tak jak farbki mi dłuzej leżały nie uzywane to wymieszałam to i było ok . ale tu mowa jest o całkowitej konsystencji danej farbki polycolor u mnie ta rózowa to jest tak wodnistabardzo się różni od konsystencji np. białej zrobiłam na próbę tą rózowa pazurka i poprostu cały mi odpadł
wyglada ona tak jakby było za dużo do niej dodane wody
![]()
tak ale w pazurkach mniej wiecej wiesz co poprawic a przy malunkach.... nie masz pojecia jak ten pedzel trzymac, jak te ruchy robic zeby sie farbki nie rozmazywaly![]()
ja farbki kupilam z zwyklym papierniczym sklepie,ale nie ma brokatowych kolorow a bardzo mi ich brakuje,wiec bede musiala dokupic
wszystkie marzenia sie spelniaja
zastanawiam się nad kupnem polycolor, piszecie że dobre są. To o takie chodzi? Maimeri Polycolor 20 ml SZAŁ DLA PLASTYKÓW - Profesjonalny Sklep Plastyczny
bo widziałam jeszcze jakieś inne też polycolor i się pogubiłam.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)