Pokaż wyniki 1 do 25 z 219

Temat: Nasza zmora - CELLULIT

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    No to..wpadłam Avatar nutella

Domyślnie Odp: Nasza zmora - CELLULIT

Cytat Napisał Ewelina83 Zobacz post
    ale ile cos takiego kosztuje i ile zabiegow trzeba przejsc zeby byly efekty?
    Myslalam jak pojade do Polski bo tu w niemczech to ani nie wiem jak sie co nazywa i gdzie sie zglosic-pytalam dermatologa to on mi na to ze nic sie nie da zrobic ginekolog to samo...juz normalnie nie wiem-wczoraj bylam w sklepie chcialam sobie kupic krotkie spodenki no i... nogi wygladaja oki rozmiar moj to 36 ale jak zapielam sie to cala ta pomarszczona skora na brzuchu wylala sie nad spodenkami az sie normalnie poplakalam nie moge na to patrzec-mylse co raz czesciej o operacji...Nie moge zadnej obcislejszej bluzki ubrac bo wygladam jak pasztet z wiszacym workiem...

Ewelinko bardzo Ci wspolczuje , moja kuzynka ma ten sam problem z brzuchem , wiec wiem jak to wyglada . Nie wiem jak bylo w twoim przypadku ale u mojej kuzynki wygladalo to tak ,ze w ciazy przytyla bardzo duzo , a raczej jej brzuch byl ogromny.
    No i skutkiem pojawienia sie tej marszczacej, zwisajacej skory byl szybki powrot do wagi sprzed ciazy, a nawet o 5 kg mniej. Narazie z tym nic nie robi, bo planuje 2 dziecko ,wiec nie ma to zabardzo sensu .Ale z tego co wiem to ma zamiar isc na zabieg ktory nazywa sie :lipoliza laserowa , podobno dziala , wiec jest jakas nadzieja glowa do gory!

mozesz poczytac na ten temat :
    Lipoliza - Medycyna Estetyczna i Laserowa- Małgorzata Kocot
    Wszystko o lipolizie laserowej - Estemedia.pl
    KAFETERIA - lipoliza laserowa - Forum dla kobiet
    Koszt bodajze od 600 zl

nie używamy koloru czerwonego...
    Ostatnio edytowane przez Emist ; 13-06-2010 o 18:37

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Zasady postowania