Cytat Napisał nutella Zobacz post
Ewelinko bardzo Ci wspolczuje , moja kuzynka ma ten sam problem z brzuchem , wiec wiem jak to wyglada . Nie wiem jak bylo w twoim przypadku ale u mojej kuzynki wygladalo to tak ,ze w ciazy przytyla bardzo duzo , a raczej jej brzuch byl ogromny.
No i skutkiem pojawienia sie tej marszczacej, zwisajacej skory byl szybki powrot do wagi sprzed ciazy, a nawet o 5 kg mniej. Narazie z tym nic nie robi, bo planuje 2 dziecko ,wiec nie ma to zabardzo sensu .Ale z tego co wiem to ma zamiar isc na zabieg ktory nazywa sie :lipoliza laserowa , podobno dziala , wiec jest jakas nadzieja glowa do gory!

mozesz poczytac na ten temat :
Lipoliza - Medycyna Estetyczna i Laserowa- Małgorzata Kocot
Wszystko o lipolizie laserowej - Estemedia.pl
KAFETERIA - lipoliza laserowa - Forum dla kobiet
Koszt bodajze od 600 zl

nie używamy koloru czerwonego...

no u mnie wlasnie bylo podobnie bardzo duzy brzuich i szybki powrot do wagi sprzed ciazy tez planuje drugie dziecko wiec nie chce sie na razie decydowac na operacje a z drugiej strony strasznie sie jej boje..
Najgorsze jest to ze jak jeszcze pare miesiecy temu bylam przekonana ze chce miec drugie dziecko to z czasem jak patrze na ten brzuch to mi sie odechciewa bo boje sie ze bede wygladac jeszcze gorzej....tak zlle tak nie dobrze...