boshee jak ta baba sie nie wstydzi takich rak pokazac komus, ja bym sie chyba spalila ze wstydu!
biedny woszczurku ty to sie masz!![]()
ale mimo ze 1,5 godz tylko to wyszly slicznie!![]()
boshee jak ta baba sie nie wstydzi takich rak pokazac komus, ja bym sie chyba spalila ze wstydu!
biedny woszczurku ty to sie masz!![]()
ale mimo ze 1,5 godz tylko to wyszly slicznie!![]()
Królowa świetny czas! jak Ty to zrobiłaś? zwłaszcza, że płytka i ogólnie paluszki pani miała delikatnie mówiąc nie ciekawe...
niestety spód paznokci również pozostawia wiele do życzenia pod względem czystości.. gdzie zdjełam cover tam widać...Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
ale tu nawet cover nie przykrył brudu... odnowa robiona w 1,5 godzinKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treśćale widac ze sie śpieszyłam... chciałm zeby jak najszybciej sobie poszła
orazKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treśćKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść[/quote]
[/UKRYJ]
wspólczuje takich klientek... ja nie wiem jak ludzie nie wstydzą się nosić takiej żałoby pod paznokciami...
Odrost 6 tygodniowyKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść![]()
uuu niezły ten odrościk
dziękuję dziewczyny za miłe słowa, aż chce się człowiekowi być coraz lepszym.
z frenczem niestety nadal mam mały problem, bo nie ćwiczę za często. Pazurki robię tylko znajomym i to bardzo bardzo rzadko, na jakąś okazję zazwyczaj, nie mam teraz czasu robić tego zarobkowo.
A tu moja metamorfoza, narazie jedna ręka, niestety nie umiem się posługiwać lewą ręką, mam nadzieje, że na lewej wyjdzie lepiej
Zdjęcia beznadziejne, coś ostatnio nie mogę okiełznać tego telefonu. Kiedyś takie ładne zdjęcia robił...
Woszczur podziwiam!
Nie wiem jak kobieta się nie wstydzi, po co jej ładne pazury skoro ma na nich i pod nimi nie wiadomo co. . . Obrzydliwe . . .!
Ja dzisiaj też miałam wyzwanie . . . robiłam pazurki ze strasznie małą płytką. Pędzel #4 do żelu był za wielki na paznokcie w małych palcach.
Ku mojej rozpaczy dziewczyna nie chciała przedłużyć tylko zażelować naturalki. Na tej małej płyteczce chciała fręcza i nie dała się namówić na nic innego. Najgorsze było jednak to, że ona strasznie nie lubi uczucia piłowania ani tego charakterystycznego odgłosu, więc lekko nie było...![]()
Oto, co mi wyszło . . .
Ostatnio edytowane przez Emist ; 18-06-2010 o 20:29
proszę mi mówić Evelyn... lub Ewelina jak komu wygodnie
kiedyś królowa... ale postanowiłam abdykować
http://www.youtube.com/watch?v=wPzsN0NQSAw
kocham tą babkę
http://stylowe-pazurki.blogspot.com/
No Iza poradziłaś sobie super i oczywiście współczuję takiej klientki.
Dudejla ale Ci się klientka trafiła... ale efekt końcowy całkiem całkiem![]()
Dudejla zrobilas naprawde cudenko tej klientce.
Dudejla świetna robota
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
woszczur ale ci sie towar trafil.
A tu moja robota.(dziewczyny uwielbiaja smak paznokci)
I jeszcze jadna po 4 tygodniach
Dziewczyny odwalacie kawał dobrej robotymetamorfozy pierwsza klasa
Woszczurku współczuję Ci tej klientki, ale wiem dokładnie co czujesz bo ja też miałam kiedyś taką - teraz klei tipsy z kiosku![]()
Szkolenia i Dystrybucja marki Astonishing Nails
dzieki dziewczyny.
wiecie ze bez was bym tego nie zrobila.
Luska supera co one zgryzły te pazury czy co
![]()
![]()
Kurde ja tez mam pare takich niezlych odrostow ale nistety mam nowy tel i nie moge dodawac zdjec .... ah jak mnie to denerwuje
a wasze prace super dziewczynki![]()
no to zaczynamy
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)