Jakie są wasze ulubione sklepy w których się zaopatrujecie w przybory do malowania paznokci?
Jakie są wasze ulubione sklepy w których się zaopatrujecie w przybory do malowania paznokci?
la femme ,chociaż zauważyłam że wiele dziewczyn źle się wypowiada o tej firmie np. o żelach,ja tam w sumie nie wiem o co im chodzi o pracuje na ich żelach i klientki są zadowolone,widac to po tym jak przychodzą na uzupełnienie dopiero po miesiącu lub jeszcze później,rekordzistkę miałam po dwóch miesiącach...
Moje sklepy to SPN NAILS, Grafiti Nails, Charisma, ibd
Polecam Activ ACTIV paznokcie tipsy activ żel UV hurtownia kosmetyczna zdobienie fiberglass cyrkonie szkolenia kursy stylizacja paznokci paznokcie żelowe hurtownia Wrocław Alessandro IBD Star Nails Star Nail bass
lubię firmę a.i. Strona Internetowa spółki a.i. Polska, oraz Tipsy-Design-Euro-Discount Polska nie unikam też allegro, można tam za naprawdę niewielkie pieniądze kupić ozdoby i wszystko potrzebne do pielęgnacji i zdobienia paznokci.
życie to jeden wielki plac zabaw, aby się w nim odnaleźć pielęgnuj wieczne dziecko w sobie
Ja rowniez polecam La Famme Sa naprawde bardzo dobrej jakosci. Klientki sa bardzo z nich zadowolone. Swego czasu uzywalam takze zeli Sun Flower i nie narzekalam, chociaz ich trwalosc czasem dawala wiele do zyczenia )
A ja polecam sklepik DOBRARADA
Wszystko tam kupuje od jakiegoś czasu. Żele I-nails, ozdoby, akrylki itd
Pilniki I-nails są rewelacyjne! POLECAM naprawdę!
Nie patrz nigdy na twarz, czy piekna i mila. Patrz tylko na serce, bo w nim dobroć i sila
Omijajcie ul.Odolańską!reklamuja sie pod kilkoma nazwami np.ABC naildesing!ja pracuje na zelach la femme
tyle osob odwiedzilo a nikt nie ma nic do powiedznia
A ja używam ALLE NAILS i uważam że jest ok.Nic złego sie nie dzieje,jeszcze nie miałam żadnej reklamacji.
O hurtowni na Odolańskiej faktycznie wiele osób wypowiada się w niezbyt miły sposób... Ja używam sunflower i spełnia moje wszystkie oczekiwania
ja też polecam DOBRĄRADĘ jest fajnie , dużo przyjemnie i nie drogo
Zakupy robię w dwóch sklepach w Łodzi: Star Nails i Beautica (SPN).
ja używam żeli sun flowera i jestem zadowolona tylko u nas w nysie ciężko je dostać
wejdz na ich strone i zamow,napewno ci przysla
Dokładnie zamów przez internet, może nawet taniej wyjdzie z przesyłką niż normalnie Sunflower sklep online
ja kupuje w hurtowni Cubus, czasem w sklepie internetowym(bądź na allegro)od jaapee
Ja używam żeli Ladys- nails, są - kupuję je w ich sklepie internetowym. Czasami zaopatruję się na Allegro ale głównie w ozdoby.
Ostatnio edytowane przez kanieroz ; 23-03-2009 o 17:13
zakupy robię w Sabell,Randevous i żele Sun Flower kupuje na allegro od zaufanego dostawcy,lakiery przywozi mi koleżanka
Ja też robie u tej Pani zakupy i też jestem zadowolona
oto link do jej produktów na allegro:
http://www.allegro.pl/item581558118_...4_kolorow.html
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)