Witam serdecznie i dziękuję za zaproszenie buziaki![]()
Witam serdecznie i dziękuję za zaproszenie buziaki![]()
Witam wszytkie kobietki! Dziękuje za zaproszenie. Jestem z Kujawsko-Pomorskiego (Bydgoszcz) Jestem amatorką i robię pazurki tylko i wyłącznie na własne potrzeby, ale chętnie poogladam wasze dzieła
. Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Paulina1 ; 23-03-2009 o 11:16
Hej witamy![]()
Witam wszystkich ,pozdrówki)
Witam wszystkich serdecznie.Bardzo podoba mi sie to forum,pazurki robie od 3 lat ale nie zawodowo ,robie sobie i znajomym.Pracuje na akrylu i zelu.Obecnie mieszkam w UK i niedawno zaczelam kurs.Mam nadzieje szybko go skonczyc i zaczac kolejny.Z kolezanka myslimy o otworzeni malego saloniku ale jeszcze dluga droga przed nami narazie to tylko marzenia.Bardzo podobaja mi sie wasze prace.Zycze milego dnia.
Witam wszystkich na forum. Jestem z Chojnic. Od 2 lat zajmuję się pazurkami, w między czasie zrobiłam kurs.Pazurki robię sobie i najbliższemu otoczeniu.
Witam wszystkich, bardzo fajne forum
Mieszkam w UK. Paznokietki zakladam od 1,5 roku. Nie mam ukonczonego kursu. Prywatnie uczylam sie u swietnej stylistki. Myslalam,ze pazurki to kolejne krotkotrwale zainteresowanie ,a jednak mam juz kilka stalych klijentek i nadal sprawia mi duza przyjemnosc zdobienie moich zelikow![]()
Witam wszystkie artystki jak i artystow![]()
Witam wszystkich! jestem Wiktoria, pazurkami zajmuje się od niedawna, jestem samoukiemi szkole się na moich siostrach, narazie idzie słabo ale mam nadzieje że dojdę do wprawy!
Cześć Bonia może pokażesz nam kilka swoich pazurków ?
Witam!
Nazywam sie Dominika, mieszkam w Finlandii. Stylistyka dloni to moje hobby! POzdrawiam wszystkich na forum
![]()
Witamy na forum![]()
Witam serdecznie wszystkie nowe forumowiczki( w tym samą siebie) jak i moje koleżanki
</P>Cieszę się dziewczynki, że jestem już z Wami- mam nadzieje, że wspólnymi siłami zdziałamy cuda
Jestem szczęśliwa mamą 3,5 rocznego Marcelka, pazurkami zajmuje się od 2 lat ale wiele wciąż się ucze i eliminuje swoje niedoskonałości
Współpracuje również z FM GROUP, gdzie zajmuje się sprzedażą perfum i rozwijam strukture dystrybutorów.
Całuski dla wszystkich Was a widze, ze jest nas już całkiem sporo![]()
Witam serdecznie i ja
Nazywam się Anna Otkińska paznokciami zajmuję się juz 4 rok póki co jest to moje chobby nie praca ale oczywiście zdaża się że wykonuje paznokcie kumpelom.
Równiez jestem samoukiem- mój nawiękrzy sukces z tej dziedziny to zdobycie II miejsca w międzynarodowych mistrzostawach stylizacji paznokci uzytkowych Perfect Lady
Najwięcej czasu poswięcam moim dzieciaczkom córka ma 6 lat syn 2
Pozdrawiam
Witam wszystjich serdecznie!
Dziękuje za zaproszenie i mam nadzieje, że będe miło spędzać czas na tej stronce.
Buziaczki dla wszystkich![]()
Witam wszystkich użytkowników forum! mam na imię Marzena . Stylizacja Paznokci zajmuję się od 2 lat. Mam nadzieje , ze znajde tu wiele ciekawych informacji. Pozdrawiam
Witamy nowe forumowiczkiczujcie się jak u siebie
![]()
WITAM KOCHANE FORUMOWICZKI
rozumiem, ze podzielacie moja paje i najwieksze hobby - upiekszanie dłoni
bardzo dobrzepozdrawiam cieplutko
![]()
witam wszystkie nowe dziewczyny
Witam wszystkich bardzo serdecznie,ciesze sie ze trafilam na nowe forum ktore na pewno wniesie swiezosc ktorej ostatnio brakowalo mi na polskich stronach..pozdrawiam...Ania
Hej witamy![]()
ps. fajne fotki masz w galerii![]()
Hej dziewczynki !
jak juz pisałam byłam już na innych forach ale ciesze się ze tu trafiłam bo jak na razie sami przyjaźni ludzie oby tak dalej![]()
twoj nick mnie zastanawiajestes cukierkowa czy co?
![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)