Witam)Muszę przyznać bardzo fajne,pomocne forum.Postanowilam zmienić swoje życie ...
marzę o własnym ,maleńkim gabineciku...ale na dzień dzisiejszy mam tylko plany a doświadczenia żadnego
)wierzę,że mi się uda
)pozdrawiam
)
Witam)Muszę przyznać bardzo fajne,pomocne forum.Postanowilam zmienić swoje życie ...
marzę o własnym ,maleńkim gabineciku...ale na dzień dzisiejszy mam tylko plany a doświadczenia żadnego
)wierzę,że mi się uda
)pozdrawiam
)
czesc witamy i powodzenia
Wypysia
Witamy cie Agnieszko i życzymy powodzenia w realizacji swoich planów![]()
takze witam serdecznie
wszystkie marzenia sie spelniaja
Witam nowe osóbki![]()
Agniszka witamypowodzenia w realizacji planów, tutaj na pewno znajdziesz wiele ciekawych rad i pomysłów
![]()
![]()
Witam was serdecznie![]()
"Milczenie jest krzykiem uradowanych motyli"
i ja witam serdecznie![]()
Czesc wszystkim
Mam na imie Karolina pochodze z Sosnowca ,pazurki robie od niedawna i na ograniczonej liczbie ofiar(ja,siostra,sasiadka)...
Na wstepie chcialam powiedziec "to co juz pewnie wszystkie zreszta doskonale wiecie, ale co tam" świeny blog naprawde najlepszy z jakim sie spotkalam pelen osobek niesamowicie uzdolnionych
"od kilku godzin siedze jak zaczarowana ogladam wasze prace i sie napatrzec nie moge"
![]()
witamy serdecznie
ps to jest forum (nie blog) i bardzo nas cieszy że się podoba![]()
Witam wszystkich nowo przybyłych,
miło, że znalazłyście się w naszym gronie,
i liczę, że zostanie z nami na dłuuugo![]()
^^ dziekuje wam
Ach i oczywisce przepraszam za moj blad, mam nadzieje ze nikogo nie urazilam^^" ,ja to chyba zawsze musze cos glupiego palnac =_= lepiej bedzie jak bede siedziec cicho i tylko podziwiac![]()
bozena1, MesiszCiszy, witamy![]()
'Czasami wkradam się jak złodziej w czyjeś życie.'
Witam wszystkich, jak widac jestem nowa, i juz jestem po zakupie mojego pierwszego zelowego zestawumam nadzieje, ze czegos sie naucze z forum
pozdrawiam
![]()
witam wszystkie nowe osóbki na forum
joannab80 nauczysz się, nauczysz i to bardzo dużonic tylko zabierać się za lekture, tzn. przegladanie i czytanie forum
![]()
i ja witam wszystkie nowe osóbki, super ze jesteście, i obyście zostali jak najdłużej
joannab80, z tego forum mozna bardzo wiele wynieśćSą właściwie wszystkie tematy, tylko trzeba dużo czasu poświęcić na czytanie niektórych od początku
Ale jaka potem wiedza
`
'Czasami wkradam się jak złodziej w czyjeś życie.'
zobaczysz, że to tak Cię wciągnie, że nawet nie będziesz wiedziała kiedy a tu już przeczytane![]()
Witam was serdecznie
"Milczenie jest krzykiem uradowanych motyli"
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)