A idzie ktoś na "Seks w wielkim mieście 2"![]()
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
A idzie ktoś na "Seks w wielkim mieście 2"![]()
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
"To skomplikowane"Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Bardzo ciekawa, urzekająca komedia. Niby o miłości, pół żartem, pól serio, ale naprawdę warta polecenie. Obsada aktorska idealna, niepowtarzalny humor i interesująca fabuła. Polecam
Zdrada,miłość,praca,budowanie życia od nowa...niby popularne wątki, ale ta komedia pokazuje je od zupełnie nowej strony. Wiele scen przy których śmiejemy się do rozpuku. Nietypowe zakończenie, dość refleksyjne jak na komedię romantyczną.Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Oba filmy widziałam, całkiem fajne są
Tutaj są wszystkie premiery filmów, które mają być w lecie:
Najgorętsze wakacyjne premiery w polskich kinach - Galeria - Film - WP.PL
"Wzgórza mają oczy"Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Co chwilę piszczałam w czasie filmu, naprawdę realistyczne i straszne.
ja z lekkim opóźnieniem w koncu wczoraj znalazłam czas na obejrzenie 2012 ... Faktycznie film niesamowity![]()
Mi się 2012 podobało, ale irytowały mnie zaczęte a niedokończone wątki. Niektóre zaś np.wakacje głównego bohatera niepotrzebnie były tak przedłużane. Efekty specjalne zadowalające, fabuła również. Bardzo spodobał mi się motyw z arkami i wykupowaniem przepustek na nie, no i z zabezpieczaniem dzieł dorobku kultury.
ja polecam Green Zoneo Afganistanie - chyba
fajny nawet
ale babki to raczej jakies romansidelka ogladaja?
![]()
Sciagnelam wczoraj ten film i jest nagrany na zielono, ale sie wscieklam...
musze poszukac inn wersjea tylko dlatego, ze gra tam Matt
![]()
Z racji tego ze jestem maniaczka kupowania filmow dvd polecam ,,Sherlolock Holmes ,,dla fanek Roberta Downey jr. Cosik co trzyma pod napieciem ,,Law abiding citizen,,Lekki horrorek ,,The Wolfman,, super rola Benito Del Toro i swietny mimo wieku Antony HopkinsA z ostaniej chwili ,,The Lovely Bones,,
widzialyscie juz moze "Zmierzch Zacmienie" ?
oczekuje na ten film w necie ale jak zawsze lipna jakosc, pewnie bedzie pozniej ale po trailerach wydaje sie ciekawy
sie nie moge doczekac![]()
ja obejrzałam kawałek ostatnio "ludzkiej stonogi" ...nie wiedziałam co to jest a mi sie wczoraj nudziło to kliknęłam na pierwszy lepszy film na stronie i oglądam ... obejrzałam kawałek i wyłaczyłam.. porąbany i obrzydliwy film nie oglądajcie tego naprawde.... nie wiem kto to wymyślił, ale nawet mój tato fan wszelakich horrorów i filmów typu "piła" nie obejrzał do końca
no ale kończąc temat.. idzie ktoś na ostatniego Shreka?![]()
jestem zla jak osa...obejrzalam Zacmienie i jestem niezadowolona z tej czesci, choc wyszla lepiej niz dwojkamyslalam, ze nadrobia ta ostatnia czescia za poprzednia ale sie nie postali i w pewnych momentach ciagnie sie jak flaki z olejem...wedlug mnie jedyneczka wyszla najlepiej...
ogladalam tez "autora widmo" i sredni film, myslalam ze cos lepszego, cale szczescie da sie ogladac![]()
szukam iron mana 2 w dobrej jakosci ale nigdzie nie ma, wszedzie z kamery![]()
nie moge sie doczekac "uczen czarnoksieznika", "Residenta Evila:Afterlife",
oczekuje rowniez "incepcji", "salt"- to takie z najblizszego terminu![]()
Filmy # haszkod
proszę bardzo rudzia, masz i RMVB i DVDRip...zawsze stamtąd mi chłop filmy ściąga
Honeypuuf- ja tam nie tylko romansidełka, np. "Dziewiąta kompania" to dla mnie genialny film
Polecam też "Pociąg życia"- film o próbie ucieczki Żydów przed Niemcami w czasie wojny. Żydzi wyruszyli w podróż pociągiem, udając że są...hitlerowcamiCiekawa opowieść, porusza naprawdę różne aspekty. Polecam
ja uwielbiam 9 kompanie
i nie tylko![]()
dostane szalu...tak bylam napalona na 4 czesc residenta evila, ze nie moglam usiedziec, a teraz jestem wsciekla bo film mnie zawiodl
zrobili taka kaszane z niego, ze nie bede go ogladac wiecej...
za to ucieszyl mnie iron man 2, nie nienajgorzej nagrane![]()
Widziałam, byłam w kinie. Szczerze mówiąc, to bez szału..
Za to do jednych z moich ulubonych filmów należą: "Listy do Julii" (wg mnie świetny film), "Wyznania zakupoholiczki", "Diabeł ubiera się u Prady" i "Szkoła uczuć". Trochę ich jeszcze jest, ale to takie, które lubię najbardziej.![]()
Zapraszam: www.my-nailart.blog.onet.pl
"Diabeł ubiera się u Prady" - jeden z moich ulubionych filmów
widziałyście już najnowszy trailer "Harry'ego Potter'a i Insygni Śmierci"![]()
1 część juz 19 listopada 2010r.Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść![]()
Ostatnio edytowane przez szpila59 ; 28-09-2010 o 18:59
na pewno wybiorę się na Harrego do kina
mam pytanie był ktoś na incepcji? warto obejrzeć ?
wlasnie, III czesc Zmierzchu jest tez beznadziejna, wychodzi na to, ze jak film ma I czesc fajna to nastepne sa coraz bardziej lipne![]()
Harrego nie ogladalam, jakos nie podpadl mi od pierwszej czesci![]()
wczoraj ogladalam Karate Kid - swietny, lubie takie filmy z zdolnymi dzieciakami
maly podobny do ojca - Willa Smitha, a Jacki Chan jak zawsze swietna gra
polecam trylogie Bourna z Damonem![]()
ja tez bylam na incepcji... wogole mi sie nie podobalo... czesc filmu przespalam <bo juz pozno bylo, a ze film nudny>, ale np. mojemu facetowi sie strasznie podobal.
fajne to byly tylko zapowiedzi tego filmu nic poza tymzadnych ciekawszych rzeczy nie ma w nim
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)