wiem o kim mowisz... wcale nie jest taka rewelacyjna wiem bo kiedys mi robila paznokcie-zanim sama zaczelam. ma swoje dziwne zasady. bardzo obgaduje konkurencje- zero etyki zawodowej. nie robi paznokci po innej stylistce, nie robi uzupelnienia normalnie, tzn. pierwsze tipsy robi bardzo cienko( przez co szybko sie lamia- dzieki temu przejelam jej kilka klientek ktore mowia ,ze w ciagu tygodnia przychodzily do niej po kilka razy z pojedynczymi pazurami dorobic) na te pierwsze naklada drugie, a jak chcesz inny wzor to musi byc taki zeby zaslonil ten pierwszy bo jego nie piluje-przez co sa strasznie grube, kolejnego dopelnienia nie ma tylko nowe. nie uznaje tez reklamacji- nigdy kazdy dodatkowy pazurek to 15 zl- moze podniosla, bo ceny ma kosmiczne... ale ma tez grono klientak, ktore chodza tylko do niej i zgadzaja sie na jej zasady... ps tez pracowalam w zielonej w dwuch salonach. nawet przez 3 miesiace mialam tam salon... ale nie ma jak u siebie 3 minutki od domku a ty gdzie masz ten nowy salon?

---------- Dodano o godzinie 21:45 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:27 ----------

wychodzi ze ja obgaduje, ale ona tez to robi wiec jestesmy kwita... ja przynajmniej nie obgaduje zadnej innej stylistki w obecnosci klientek