wszystkie metamorfozkilubie patrzec jak straszne, zniszczone pazurki przemieniaja sie w takie cudeńka
wszystkie metamorfozkilubie patrzec jak straszne, zniszczone pazurki przemieniaja sie w takie cudeńka
Metamorfozy rewelacyjne
Piękne metamorfozy, dzięki niektórym zdjęciom "przed" moja samoocena wzrosła.Gratuluje dziewczyny poprawionych, stworzonych paznokci![]()
Olcia nie zazdroszczę takich pazurków... fakt, mogłaś podpiłować boczki, co nie zmienia faktu, że pazurki wyglądają o stówę lepiej
Woszczur no noAle czerwone świetne
![]()
przyszła do mnie moja stara znajoma z liceum na slubne pazury.. nic w tym dziwnego gdyby nie to ze chciała je tylko zażelowac w takiej postaci jakie są przed... nie pozwoliłam na to... powiedziałam ze wychodząć będzie mnie po stopach całować
i najlepsze jest to ze ... to zrobiła
cała Monia
a w trakcie jak juz jedną ręke miała gotową to mówiłaKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treśćKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Ostatnio edytowane przez woszczur ; 19-08-2010 o 19:10
Woszczur, piękna metamorfoza![]()
śliczny czysty uśmiech i cudne kwiatki![]()
Kalorie to małe stworki, które mieszkają w szafie i w nocy zwężają ci sukienki.
Woszczur dobrze że się nie pozwoliłaś na same zażelowanieświetna metamorfoza!
miałaś z nią wesoło
piękne pazurki![]()
Iza metamorfoza rewelacja, ta pani powinna sobie w ramkę oprawić swoje dłonie
Woszczur uzylas swojego daru przekonywanie i wyszło naprawde pieknie![]()
Wypysia
Woszczur dobrze, że dała się przekonać
rewelacja![]()
Woszczur super odnowa![]()
dziękuje dziewczyny
skoro nawet mnie sie one podobają to nie dziwie sie że wam tez... jeśli mam być szczera![]()
Woszczurku no noDobrze, że ją namówiłaś
I dobrze, niech po stopach całuje
Piękny french, piękny
![]()
woszczur przepiękna metamorfoza!
Izka świetna robota
a ona je chciała tylko zażelować.....![]()
mój metamorfoz...
barbara_kawka -śliczne paznokietki takie delikatneKiedy ja się takich naumiem
woszczur-jestm pod wrażeniem Twoich pazurków i pomysłów.Z niecierpliwością czekam na nowe paznokietki w Twoim wykonaniu
Ale posłodziłam
![]()
Woszczur przepiękne.
Barbara świetna metamorfoza![]()
Barbaro piekna metamorfoza, slicznie zakrylas wszyskie braki i nie wiem jak sie pozbylas tej rany przy skorkach
There are currently 14 users browsing this thread. (0 members and 14 guests)