zobaczysz, że będzie dobrzekto jak kto, ale Ty to na 100% sobie poradzisz
3mam kciuki
zobaczysz, że będzie dobrzekto jak kto, ale Ty to na 100% sobie poradzisz
3mam kciuki
dokładnie pisiowa cipuchno nie sikaj
haha
ooo nie prosze nie krasc moich tekstów są prawa autorkie....![]()
dokladnie dokladnie! zaraz sadem postraszymy
! hi hi......... a co do jutra to sie nie martw co ma byc to bedzie, ubierz sie na profesorke albo biznes woman popatrz w slownik co by pare madrych slow powiedziec (oni to lubia) i luzik nie daj sie
![]()
...hi hi hi ... na sexowna profesorkę-jeszcze sie podjara i od razu będziesz miala załatwione na bankgorzej jak bedzie to kobieta
![]()
SZCZĘŚLIWA
no gorzej chyba ze taka co lubi kobietki ha ha... ale w razie czego obiecaj jej rabat , a tak serio to luzikkk.... jak bedziesz spieta to i nie powiesz dokladnie swojego uzasadnienia a skoro to ma byc zezwolenie i dotacja to musisz zatrzymac "zimna krew"
Pisiowa dasz rade![]()
ja mam jutro ustną z polskiego... koszmar jakiś :/ i jeszcze z taką babą.. musze iść nie pomalowana (zero totalne zero!), paznokcie absolutnie nie zrobione, zero biżuterii.. ogólnie to ona wygląda jak sierota i my też mamy tak wyglądać bo inaczej oblewa..
Iforum
miłośniczka akrylu![]()
eeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjj co ja tu czytam ahahah
moj maz by sieucieszyl ahah przyjdz do neigo na rozmowe ahahahha o prace ahahahha
siedze i buszuje po forach
patrze na tv
jua juz jestem padnieta mialam spory dzien, wlasnie wypilam piwko (nie dawno pisalam o dietkach hi hi...) i chyba nie bede tu dlugo siedziec tylko ide lozeczko podgrac.. zmeczenie wygrywa!
a ja robie sobie malego drina i jak wypije ide spacogladam pazurki mojej nieumiejetnej kolezanki i sie dowartosciowuje
haha wiem wiem jestem okropna bo sama nie robie idealnych no ale wybaczcie
chce ktos to mozna u mnie na nk zobacztc
![]()
ah ja zaraz laski ide na ta rozmowe
ehhhh mam sikawice z nerwów....
trzymajta kciuki dupeczki i dupolcu![]()
Trzymamy kciuki, będzie dobrze![]()
Nie da się świata zatrzymać, czasu cofnąć,
Pozostaje płacz nad niesprawiedliwością.
Co z ludzką godnością, pytam. (...)
Muszę za szczęściem wzdychać.
Patrząc na chmury nad miastem
Powoli zamykam oczy.
Daj spokój z bólem...
I tak zbyt wiele czuję...
a aj się napierdnicze zaraz bo niczego dzis nie osiągnęłam jestem wściekła i złamana.
Powoli zamykam oczy.
Daj spokój z bólem...
I to jest najgorsze. Gadają o dotacjach, a wcale nie jest łatwo ją dostać. W naszym kraju ludziom, którzy chcą coś zrobić rzuca się kłody pod nogi. Lepiej dać obcokrajowcom, którzy nie będą jeszcze płacić przez kilka lat podatku.
Dla mnie to dziadostwo![]()
I powiedzcie mi, że ja nie mam pecha :/ Poznałam takiego gościa ostatnio i nawet obiecująco się zapowiadało :/ Zaproponował mi wspólny wypad nad Jeziorsko w przyszły weekend.... a dzisiaj dowiedziałam się, że "zostawia" mnie ( nie byliśmy w sumie ze sobą więc cięzko tak dosłownie powiedzieć) dla laski....z czarnym BMW.... I powiedzcie mi, że facet nie może być blacharą :/ Załamka....
Powoli zamykam oczy.
Daj spokój z bólem...
nie no pecha nie masz to facet był głupi:/ on pewnie sam nie wie czego chce, zobaczysz potem sie okaże że tamte laska że jest jakaś pusta i jeszcze będzie sie chciał wkupić w Twoje łaskia jesli nie to poprostu nie jest Ciebie wart
![]()
ja wcinam gąbeczki
![]()
smacznego Tonijaja czekam na mojego Romeo hihi
![]()
na motorku przyjedzie?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)