ja czarny też mam i jest ok, kryje 1 warstwą![]()
A może kupiłaś czarny z serii clear?
Taki niby witrażowy?
Jeszcze nikt na kolorówkę nie narzekał.
ej no czytam teraz i faktycznie jest clearnawet nie wiedziałam co mam
nie zwróciłam uwagi jak kupowałam i masz babo placek
to jaki musze kupić żeby był ładny
sory za głupie pytania i dzięki za wyrozumiałość
![]()
Mój mąż to skarb!Właśnie ide go zakopać
allepaznokcie mają duzy wybór kolorów rzecz gustu kto co lubitylko musisz czytac w opisach zeby nie był clear kolor
![]()
no właśnie sie zgapiłamdzieki bardzo za podpowiedzi-jesteście Kochane
![]()
Mój mąż to skarb!Właśnie ide go zakopać
ja pracujac tylko na alle myslalam ze jest super ale od kad spobowalam modeny uwazam ze jest 100 razy lepsza bynajmniej jezeli chodzi o clear zel i cover![]()
Taki czarny-czarny to jest numer 17, jest jeszcze 44-czarny perłowy, a 82-to czarny clear, który już masz
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
"Alle Paznokcie" wszystkie artykuły i akcesoria do Manicure oraz pielęgnacji dłoni. Konkurencyjne ceny. Zapraszamy do współpracy salony kosmetyczne (sprzedaż hurtowa) oraz osoby indywidualne.
Sklep mieścić się będzie w Warszawie przy ulicy Puławskiej "Pasaż Smyczkowa".
W przypadku pytań, pozostaję do dyspozycji.
Asia.
JoannaDV, a można się dowiedzieć który to jest konkretny pawilon? Czy tylko produkty alle sprzedajecie?
'Czasami wkradam się jak złodziej w czyjeś życie.'
A ja juz nigdy nic nie kupie w Alle. Pan z serwisu baardzo niesympatyczny. Kupilam tam 2 frezarki jd500. Jedna niestety uszkodzona. Wyslalam ja do serwisu i czekalam na nia 5 tygodni.Dokladnie 28 dni roboczych. Czyli tyle ile pisze w gwarancji: co do dnia. Masakra.
dziewczyny a czy któras z was używa tipsów z allepaznokcie bo jutro się po żelik wybieram i może bym tipsy kupiła tylko nie wiem czy dobre są?
Ja mam te:
Tipsy szklane 120szt Pudełko + klej GRATIS - Allepaznokcie.pl
i naprawdę szczerze polecam. Są elastyczne i łatwe w obróbce. Co prawda teraz mało ich używam bo przerzucam się na formy
![]()
Rosse ślicznie dziękuję, zatem moje zakupki powiekszą się jutro o tipsy![]()
też polecam tipsy alle, jeszcze och nie używałam na ludziachale są bardzo elastyczne, miękkie
![]()
ja rowniez uzywam tipsow a alle i polecam sa naprawde dobre![]()
ja mam 3 sztuki z alle kolorowych-śliwkowy, krwista czerwien i czarny i wszystkie kipią. Trzymane w lodówce czarny nie twardnieje. juz od nich kolorówki nie kupię na pewno
ja kupilam teraz z alle czarny, jutro chyba bede testowac, jak czas pozwoli
jedynie co mnie przerazilo to to, ze sie wylewa z pojemniczka, to se przelalam do wiekszego![]()
ale po za tym mam cleary od nich i mnie pasuja![]()
Mnie żele kolorowe z innej firmy też kipią, nie wiem czemu
wkurza mnie to bo się wszystko lepi...
Pół biedy lepi, wszystko mam czarne![]()
ja mam cleary i french pink z alle i są to bardzo gęste żele, nie ma mowy o żadnym wylewaniu z pojemniczka![]()
"Każdego dnia jeden mały krok do przodu."
bł.Jakub Alberione
Niewiem czy kogos to zainteresuje ale jest teraz promocja na akryle kolorowe po 2,90 za sztuke nie moglam sie powstrzymac i zamowilam 11 sztuk ,maz mnie ukatrupi hi hi hi![]()
Wypysia
Ja mam też clear, pink i ping light i wszystkie tak czy inaczej kipią, mysle ze to wina ich opakowań, nie są to opakowania a termosikiem tak jak mają inne firmy.
A moze po prostu mam pecha.
kupilam ostatnio 1 kolorowy z i-nails i WSZYSTKO JEST OK więc widocznie mam pecha
klanat jesli chodzi o akryl kolorowy to promocja jest już od bardzo dawna
edytakon to trochę dziwne jesli chodzi o firmę alleja żele z tej firmy od dośc dawna kupuje i żadne ani podstawowe ani kolorowe mi się nie wylewały
A po za tym kupilam znów dwa kolorowe zele z alle i z nowych kolorkow również jestem bardzo zadowolona![]()
również mam żele z alle i nigdy nic mi nie wykipiało...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)