A ja uzywam z EF daje linkaEuro fashion - SKLEP
A ja uzywam z EF daje linkaEuro fashion - SKLEP
ja używam z elarto 2 i 4 - super są, tylko trochę mi farbują na żółto , bo to były moje pierwsze pędzelki kupione krótko po kursie, nie dbałam o nie tak jak powinnam. Teraz czekam na pędzelek Nailz 4 i 10![]()
Szkolenia i Dystrybucja marki Astonishing Nails
Soffi ja teza jakie kolorki wzielas ja 10 czerwona 4rozowy i 2fioletowy zobaczymy czy beda mnie sluchac
![]()
Ja używam pędzelka nr 6, ale stwierdzam, że jak dla mnie mógłby być mniejszy.. Wiadomo ważne jest też włosie pędzelka.![]()
ja mam dwa pędzelki, koci języczek nr 4 i drugi okrągły nr 6,
Hej Słonka
Mam nadzieję, że nik nie pytał o ten pędzelek, najwyżej mnie zbijecie
http://dobrarada.com.pl/index.php?p1...kompakt-orange
Bo chciała bym kupić pędzle 2 i 4 a w dobrej radze nie ma teraz tych "GRAND"... Nie wiecie czy one nie barwią i czy się nie "rozczapierzają"?
Z góry dzięki za odpowiedź![]()
Mariolcia mam kilka pędzelków tego typu i niestety się "rozcapierzają", jak to ładnie ujęłaśi szybko się niszczą
do akrylu musi być pędzelek dobrze złożony i przede wszystkim z odpowiedniego włosia
Instruktor i Dystrybutor GNC tel.: 603-843-209
"Kami-Art studio" pełna stylizacja dłoni i paznokci
Kraków CHT ul. krzywda 1/302
To prawda, ja też wypróbowałam kilka pędzelków i chociaż bardzo o nie dbałam, nie każdy odwdzięczał się tym samym.
Z tych kompaktowych mam 2 i 6 od Margaba z allegro, jeszcze w całości, w sumie za tę cenę, są niespodziewanie dobre (kilka innych osób z forum też je ma i nie narzeka)
Od DR szczerze powiem nie trafiłam na dobry pędzelek, włącznie z kocim grandem, żadnego już tam nie kupię, mimo, że reszta asortymentu jak najbardziej ok.
A najlepiej robi mi się #4 kocią, kupioną w sklepie plastycznym, ma dobrze ułożone, dość twarde włosie, którym świetnie się uklepuje.
ja miałam i owal i koci. zdecydowanie wole oval ktory kupiłam w GN. Koci mialam z PB i nie za bardzo przypadł mi do gustu
ja mam taki z gn do kwiatków Golden-Nails :: Pędzelek do akrylu #4 - Kolinsky i mogę powiedziec że w końcu coś zaczeło mi wychodzić z tych kwiatków
A jaki byś poleciła, tak na początek za rozsądne pieniądzeBo dopiero zaczynam przygodę z akrylem, a jest milion rzeczy mi "niezbędnych" (oczywiście tylko moim skromnym zdaniem
)
Ten jest ok?:Golden-Nails :: Pędzelek do akrylu #4 - Kolinsky
Bo mam jeszcze z tydzień do większych zakupów, a nie chce wziąść byle czego i na szybko.
A ja polecam z EF - jeden koci 4 a drugi round 6 i ten wolę
Euro fashion - SKLEP
Euro fashion - SKLEP
Dobra rada to jest taki sklepik allegrowy bardziej, chociaż produkty są godne polecenia, a EuroFashion ma firmowe, renomonowane produkty, więc wiadomo, że i cena będzie wyższa.
'Czasami wkradam się jak złodziej w czyjeś życie.'
kochana nie czarujmy się, jeżeli pędzel ma być z włosia wiewióry koliński, a taki ma być do akrylu, to nie może kosztować dwanaście złotych, zwłaszcza koci język -niestety
oczywiście, sugerując się tym że "na początek" to można zmajstrować sobie pędzel za 20zł, tylko że w ciągu roku masz szansę zużyć takich koło pięciu, no to wyjdzie na jedno jakbyś kupiła jeden porządny
też próbowałam oszczędzać na pędzlach i trafił mi się m.in taki (oczywiście z "naturalnego włosia"), który "puszczał farbę"
i barwił mi biały akryl na piękny brudny żółto-zielony odcień i szczerze mówiąc to nie było śmieszne![]()
Instruktor i Dystrybutor GNC tel.: 603-843-209
"Kami-Art studio" pełna stylizacja dłoni i paznokci
Kraków CHT ul. krzywda 1/302
No nic dziewczyny zwiedzę sklepy dla plastyków, a jak nic nie znajde to sobie zamówię coś... Tylko mi to na początek trzeba kilka pędzli bo narazie to mam tylko 6 i to raczej nie najlepszej jakości. Do modelowania paznokci się nadaję, ale do kwiatków chyba nie bardzo, albo ja nie mam wprawy... Muszę sobie jeszcze 2 i 4 chyba kupić... Oj coś wymyslę... Wazne, że już wszystko inne mam. Dzięki za pomoc.![]()
Zakupiłam pędzelek rozm 6 Sunny Nails na Allegro u jappee. Mam nadzieję, że się sprawdzi...
Jeśli chodzi o pędzle, to miałam od Dobrejrady i tak mi nie do końca podchodzą. Natomiast do żelu czy do zdobień ma dobre i niedrogie. Pędzle z EF mają naprawdę bardzo dobre włosie - wyginam i manerwuję (bo dopiero amatorsko zaczęłam z akrylem) i nawet coś wychodzi.
Warto patrzeć po różnych sklpeach, bo czasem te same produkty mają różne ceny![]()
Przymierzam się do zakupu jakiegoś porządnego pędzelka do akrylu. Wasze rady na pewno mi to ułatwiły. Dzięki bardzo za wypowiedzi w tym temacie.
Pędzelek EF Pointed Dark Nylon nr 2004
Pędzelek EF Pointed Kolinsky nr 2004
Pędzelek EFexclusive Pointed Kolinsky nr 2006
Dziewczyny który jest dobry do kwiatków akrylowych,pomóżcie bo nie wiem który mam zamówić ,pomóżcie bo nie wiem na który mam się zdecydować,czy mam kupić wszystkie?
No więc tak nikt mi nie chciał pomóc więc zamówiłam wszystkie któryś z nich będzie musiał być dobry , jak mówiłam tak zrobiłam a co mi tam![]()
Ostatnio edytowane przez kasandra262 ; 19-04-2011 o 13:47
Dziewczyny polećcie mi coś w miarę niedrogiego - większość linków z tego wątku już wygasła a ja potrzebuję w miarę przyzwoitego pędzelka ale w rozsądnej cenie bo dopiero zaczynam przygodę z akrylem
Pomożecie?
Powiem szczerze że nie warto oszczędzac na pędzelkachPrzekonasz sie ze te lepsze nawet jesli sie skleją - zupelnie inaczej sie je czysci
Ja z czystym sumieniem polecam koci z Bass Cosmetics
Acrylic nail art brush HIT, retractable, Kolinsky? pure sable hair, # 4
![]()
Nena ja posiadam ten Pędzelek EFexclusive Pointed Kolinsky nr 2006
Mi on odpowiada, jest dosyć miękki, mały, mam go od hmm 2 lat na pewno i żyje cały i szczęśliwy![]()
Real moje foto z 2009 roku
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Z czasem na pewno kupię jakiś porządniejszy ale w tej chwili wolę jakiś przyzwoity do nauki żeby mój portfel nie płakał jeśli zniszczę pędzel...![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)