Witam wszystkich!
Pazurkami zajmuję sie już od kilku lat, ale jak narazie tylko swoimi i koleżanekNiedługo kończę kurs stylizacji(żel, akryl i zdobienia nail art), a wtedy zobaczę co dalej
.
pozdrawiam serdecznie wszystkie forumowiczki![]()
Witam wszystkich!
Pazurkami zajmuję sie już od kilku lat, ale jak narazie tylko swoimi i koleżanekNiedługo kończę kurs stylizacji(żel, akryl i zdobienia nail art), a wtedy zobaczę co dalej
.
pozdrawiam serdecznie wszystkie forumowiczki![]()
witamy
ja równiez witam![]()
Witam angleika
"Milczenie jest krzykiem uradowanych motyli"
Witam Was wszystkie bardzo serdecznieKurs przedłużania paznokci metodą żelową ukończyłam równo 2 lata temu
Ale niestety z wielu powodów wykonuje je sporadycznie
Ostatnio pokochałam kwiatki akrylowe i w miarę możliwości czasem coś lepie
![]()
Pozdrawiam ciepło
Paula![]()
Witam wszystkich serdecznie i moja kochana Mariolke,,Kaska,, bo tez do nas dolaczyla
![]()
Witam wszystkich![]()
Witaj![]()
witamy was nowe forumowiczki!
To i ja się witam Kochane
Na imię mam Kaśka, choc po nicku tego nie widac, hehe. Jestem instruktorem pazurkowym. I jak większości z Was pazurki są moja pasją! Cieszę się, że trafiłąam na to forum
Tym bardziej, że tak tu różooooooowo
)))))))))
witaaaaaaaaaaaaamy![]()
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
Witamy Cie rowniez bardzo serdecznie..w koncu nie jestem sama..hihihi..mamy nadzieje ze Ci sie tutaj spodoba i zabawisz dluzej na tej bardzo ciekawej stronie...uwazam ze na najciekawszej i bardzo inspirujacej...![]()
witamy serdecznie Kasiu vel hania1986
annamon nie jesteś samajest paznokietek1000 i new-nails
![]()
no to jest nas czwórka) Ja tez myslę, że tu zabawie na dłużej
)))))
a to tego nie wiedzialam ,ale ja za to jestem kazdego dnia i pilna jestem oczy mam wszedzie...HIHIHI...A new nails to wchodzi jak kursy trzeba tylko wpisac...z tego co zuwazylam..
annamon widać że jesteś tu pilnym czytaczem nawet po zielonym kwiatku![]()
a dlaczego tak ze po zielonym kwiatku,nie rozumiem...ik snapje niks
---------- Dodano o godzinie 20:33 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:32 ----------
zalapalam jak napisalam...hihihi
Witam was ")
"Milczenie jest krzykiem uradowanych motyli"
Witam wszystkich, mam na imię Joasia![]()
Witamy Asiu![]()
![]()
Witam wszystkich![]()
mam na imię Agata jestem z Wrocławia i podglądam sobie to forum z tak cudnymi forumowiczkamipozdrawiam wszystkich
![]()
witamy![]()
Witam serdecznie
Witaj atta moja imienniczko![]()
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)