masz racje Barbaro..stella chyba trzeba ciebie przeszkolic..hihiiPaznokcie za 15 zl...czy wy oszalalyscie juz inaczej tego nie da sie ujac..kregoslup to duza sprawa,wliczajac co musimy wdychac kazdego dnia oczywiscie gdy robimy stylizacje codziennie,poniektore pracuja w domu i nie maja czasmi odpowiednich warunkow,nie wpominajac ze jestem az wrecz pewna ze niektore z was nie pracuja w maskach,rekawiczkach,okularach,nie posiadaja pochlaniacz pylu,siedza na niewygodnych krzeslach waszym zdaniem moze wygodnie ale nie jest to tak do konca,bez odpowiednich cwiczen,dretwieniu dloni bez konca moge wymieniac a po paru latach daje piec lat gora zobaczycie jakie dolegliwosci was dopadna,a potem a jak to sie moglo stac..i pozostaje dlugie leczenie,potezne wydane pieniadze lub wogole niezdolnosc juz do tej pracy..na prawde czasami wyobrazni brak nie obrazajac tu nikogo..tylko pisze wam brutalna prawde o tym zawodzie..czasami czytam tu na prawde straszne rzeczy ze az mi rece opadaja..ja jestem stylistkka i nie mam sobie nic do zarzucenia,jezeli cos ja spieprze przyznaje sie odrazu do tego,doswiadczenie w tym zawodzie jet bardzo wazne ..i nadal sie ucze,ucze ucze bo jest to zawod ktory caly czas trzeba szkolic,doszkalac,sledzic nowinki nie tylko na "allegro" ale czerpac wiadomosci z przeroznych zrodel...to ze wy bez kursu to nie znaczy ze jestecie zle lub gorsze,sa perly ktore potrafia bez kursu robic cuda,ale to wy macie wiecej Nam do zarzucenia co czasami nie jest mile,nawet mi to czytac...a jestem z wami tutaj kazdego dnia..
---------- Dodano o godzinie 18:04 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 17:54 ----------
a wracajac co salonow,to pamietajcie,wlascieciele daja jak najmniej funduszy na ozdoby i najlepiej aby byly najtansze,sa wyjatki ale rzadkie i dziewczyny ktore tam pracuja czasami rowniez sie nie staraja jak im placa grosze np.3zl na godzine...jak mozna byc tutaj usatysfakcjonowanym,po prostu smiech...wydajac na asortyment na paznokcie mowie juz o wszystkim o calym dopieszczeniu mozecie przeznaczyc okolo 6000tys.zl i macie wszytko co jest potrzebne kazdej dziewczynie czy stylistce do pazurkow...a moj sprzet to ponad 40.000tys..wydane tylko na mnie sama,to juz przegiecie jak moi znajomi mowia,bo mam doslownie wszystko i mogloby pare innych jeszcze dziewczyn na tym pracowac...to jest temat morze a ja chyba zaczne pisac ksiazki...HIHIHI
---------- Dodano o godzinie 18:14 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:04 ----------
i jeszcze jedno my jako instruktorzy zdarzaja sie takie dziewczyny ktore probuja podwazyc nawet i nasze zdanie,co nie jet rowniez mile jak i mile do ogarniecia takiej sytuacji..choc z doswiadczenia rowniez wiem ze niektore wogole nie powinny byc instruktorami bo jesli nie ma doswiadczenia zawodowego to co to za instruktor..

Paznokcie za 15 zl...czy wy oszalalyscie juz inaczej tego nie da sie ujac..kregoslup to duza sprawa,wliczajac co musimy wdychac kazdego dnia oczywiscie gdy robimy stylizacje codziennie,poniektore pracuja w domu i nie maja czasmi odpowiednich warunkow,nie wpominajac ze jestem az wrecz pewna ze niektore z was nie pracuja w maskach,rekawiczkach,okularach,nie posiadaja pochlaniacz pylu,siedza na niewygodnych krzeslach waszym zdaniem moze wygodnie ale nie jest to tak do konca,bez odpowiednich cwiczen,dretwieniu dloni bez konca moge wymieniac a po paru latach daje piec lat gora zobaczycie jakie dolegliwosci was dopadna,a potem a jak to sie moglo stac..i pozostaje dlugie leczenie,potezne wydane pieniadze lub wogole niezdolnosc juz do tej pracy..na prawde czasami wyobrazni brak nie obrazajac tu nikogo..tylko pisze wam brutalna prawde o tym zawodzie..czasami czytam tu na prawde straszne rzeczy ze az mi rece opadaja..ja jestem stylistkka i nie mam sobie nic do zarzucenia,jezeli cos ja spieprze przyznaje sie odrazu do tego,doswiadczenie w tym zawodzie jet bardzo wazne ..i nadal sie ucze,ucze ucze bo jest to zawod ktory caly czas trzeba szkolic,doszkalac,sledzic nowinki nie tylko na "allegro" ale czerpac wiadomosci z przeroznych zrodel...to ze wy bez kursu to nie znaczy ze jestecie zle lub gorsze,sa perly ktore potrafia bez kursu robic cuda,ale to wy macie wiecej Nam do zarzucenia co czasami nie jest mile,nawet mi to czytac...a jestem z wami tutaj kazdego dnia..
Odpowiedź z Cytatem