Mala Mi druga fotka jest boska ,jakie on ma cudowne spojrzenie
Kasia Stefcia jest urocza.![]()
Mala Mi druga fotka jest boska ,jakie on ma cudowne spojrzenie
Kasia Stefcia jest urocza.![]()
A ja Wam dam linka do sklepu zoologiczne mojej siostryzapraszam
Wodny Świat :: Sklep zoologiczny - Strona główna
SZCZĘŚLIWA
futra brak... posiada włosy.. takie jak ludzkie.. ale tylko na ogonku, łebku i łapach... To pies dla alergików... Hmm.. nie jest trudny w utrzymaniu choc trzeba uwazac co je bo czesto maja na cos uczulenie.. moj np. na kurczaka... i czasem mu krostki wyskakuja.. ale jak to człowiekowi później znikaja
Nie choruje jest zdrowiusieńki...
Do kąpieli szapon dla psów lub dla dzieci.. Trzeba mu mniej wiecej co 2-3 dni natłuszczac skórke np. kremen NIVEA lub oliwką dla dzieci. Te pieski opalają sie na słońcu, wiec gdy długo przebywaja w nasłonecznieniu trzeba użyc kremu do opalania z filtrem. No i jakby mogło sie wydawac ze jest golas i jest mu zimno zimą to nie do konca.. bo te pieski maja podwyzszona temp. i szybka przemiane materii.. a no i oczka mu trzeba codziennie przemywac wodą...
Jeszcze mają braki w uzebieniu
I jesli bysmy chcieli go dopuscic to nie moze z łysą suczką bo szczeniaki będą martwe... Suczka musi być owłosiona..
chyba tyle![]()
Kasica jest cudowny!![]()
![]()
![]()
http://bellissima-joanna-werbska.blogspot.com/
"Możesz wychylić do dna nawet litra, a jednak,
Nie odnajdziesz uczuć w dużych cyckach bez serca..."
młody wpadł...w coś.nie chcę wiedzieć gdzie w to wpadł i co to było - ale wygląd braku jasnej sierści i cudowny zapaszek zmusiły mnie do 40 min walki o wsadzenie tego czegoś do pralki /wanny/ i wyszorowania
przedstawiam 100% szczęścia z powodu kąpieli
Załącznik 31317
no tak ma ta rasa.. po prostu![]()
no fajna ta ostatnia fotajakby wiedzial, ze ma nos do przodu wystawic
![]()
niezly z niego grubasek![]()
Agnieszka
łaaaaaaaajaki słodziak....ostatnia fotka cudowne
![]()
Chciałabym się Wam pochwalić moimi maleństwami, moja suczka Funia, którą już Wam "przedstawiałam", doczekała się potomstwa, dwóch ślicznych córeczek![]()
ale śmiesznewyglądają jak małe yorki
![]()
trafiłaśto są Yorki, na pierwszym zdjęciu miały niecałe 2 tygodnie, a na kolejnych 8 tygodni
![]()
z pierwszego zdjecia to bym w zyciu nie powiedziala, ze to yorki![]()
sa boskieuwielbiam szczenieta
![]()
Agnieszka
najgorsze było rozstanie, szkoda, że nie mogłam ich zatrzymaćale 3 psy, kot i rybki to zdecydowanie za dużo
pluszku Kundzia jest piekna i jeszcze te imię
Milanka jesooo jaka cudna świnianigdy nie spotkałam sie z taka długowłosą, normalnie juz bym ją tachała do domu, cudo
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)