Ja siedziałam wczesniej kilka lat na jednym znanym forum i powiem szczerze że nie dość że nie poznałam nikogo,nie doczytałam się żadnych wskazówek to jeszcze nie czułam "atmosfery".Każda nowa to traktowana jak zombie lub potencjalna konkurencja...zazdrość czy co?Nie weszłam na forum aby się nauczyć przedłużania,ale liczyłam na wskazówki i miłą atmosferę.
Tutaj trafiłam przypadkiem,szukając inspiracji i już w pierwszym dniu siedziałam do nocy jak i kolejne dni również.Od razu wczułam się w towarzystwo,nie zauważyłam żadnych podziałów na grupy,każdy jest miły i pomocny.Nie mówię już o tym ,że skorygowałam masę błędów,choć wiadomo że kursu mi to nie zastąpi.Dziewczyny są bardzo miłe,zapraszają na kursy,pomagają mniej doświadczonym...można spotkać się na żywo i poznać
Na poprzednim nikt mnie nie zjechał ,też nie zadawałam głupich pytań,używałam szukajki wiadomo ale jako osoba skromna i nieśmiała po prostu byłam wystraszona co dosyć dziwne gdyż w internecie nie boję się niczego wyrażać itd a jednak dziewczyny mnie zraziły...bynajmniej częśćtutaj to inna bajka luz ,blues
czadzik
![]()

tutaj to inna bajka luz ,blues
czadzik
Odpowiedź z Cytatem