Strona 12 z 19 PierwszyPierwszy ... 28910111213141516 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki 276 do 300 z 474

Temat: nablyszczanie

Totalna maniaczka Avatar RedSunset
    woj. śląskie, okolice Myszkowa gg11632818

Domyślnie Odp: nablyszczanie

ja już wymiękam jeśli chodzi o szukanie dobrego nabłyszczacza
    miałam Perfect Lady, nie dość że żółknął jak herbata to matowiał po kilku dniach
    miałam Gabrielle w pędzelku - matowiał
    mam Sharto - ogólnie nie najgorzej ale matowieje po kilku dniach
    mam Lion - i chyba nawet nie jest zły, traci połysk po ok 2 tygodniach
    ale najbardziej zawiodłam się ostatnio na NSI- w pędzelku...cieszyłam sie jak nie wiem...i co się okazało po utwardzeniu w lampie nawet 4 minuty i po przemyciu nie błyszczy nic a nic...
    albo ja mam pecha i trafiam ciągle na jakiś trefny towar albo za wiele wymagam

Wolny strzelec <3 Avatar plushak

ja na razie ez flow testuję , i na modene czekam dla koleżanki bedzie testowac

Zabierzcie jej klawiaturę ;-) Avatar Elizabeth76

Cytat Napisał RedSunset Zobacz post
    ale najbardziej zawiodłam się ostatnio na NSI- w pędzelku...cieszyłam sie jak nie wiem...i co się okazało po utwardzeniu w lampie nawet 4 minuty i po przemyciu nie błyszczy nic a nic...
    albo ja mam pecha i trafiam ciągle na jakiś trefny towar albo za wiele wymagam
    RedSunset a który NSI masz bo ja mam z tej firmy i jestem bardzo zadowolona wcześniej miałam z fikusa ale matowiał bardzo szybko . NSI dla mnie numer 1

Wczytuje się

Jesli chodzi o naprawde dobry nabłyszczacz to polecam quick finish 2 z allepaznokcie. Ale koniecznie dwojka a nie ten zwykly. Ten zel ma warstwe dyspersyjna po utwardzeniu i dlugo ladnie blyszczy.

o ten właśnie próbowałam już na wszystkie sposoby go używać i na dyspres i na zmatowionego paznokcia i na akryl i za każdym razem to samo...
    albo mam cleaner do d***

Totalna maniaczka Avatar sztynka

Cytat Napisał Sieciunia Zobacz post
    Sztynka wiesz ze nie ma znaczenia czy zarowki sa czesto uzywane, a ile leza. Byc moze juz przed zakupem nie byly "najswiezsze". Ja jednak obstaiam zarowki
    Kupowałam u Dobrej rady, żeby mieć pewność , że są dobre żarówki zapłaciłam 150 zł za nową lampę euro i już zepsute? Ehh wymieniam żarówki 4 razy do roku, kiedyś to wystarczało... Hmm, ale nie jest dziwne to, że inne żele się utwardzają super? Szkielet się spoko zrobił, brokaty też chwyciło 30 sek przymrażania, a te jednofazówkę nie chciało
    Jestem SZTYNKA (zdrobnienie od imienia Justynka)
    nie SZATYNKA bo ja jestem blondynka
    Moje hobby i pasja http://stylizacjaiwizaz.blogspot.com/

o ten właśnie próbowałam już na wszystkie sposoby go używać i na dyspres i na zmatowionego paznokcia i na akryl i za każdym razem to samo...
    albo mam cleaner do d***
    RedSunset no ja mam inny NSI

Nałogowiec Avatar Kaniusia0

a powiedzcie jak uzywać nablyszczacza z fikusa, czy kladlyscie go na warstwe despersyjną? bo czytalam wczesniej ze na zmatowiony pazurek kladziecie.... ja z lady nails mialam to kladlam na warstwe despersyjną i nic się nie dzialo... aaa i jeszcze cos. jak mam zel nalozony, utwardziny i przemyty z warstwy despersyjnej i chce namalować delikatny wzorek ale lakierem to jak potem go nalyszczyc jak pazurek nie jest zmatowiony? zmatowć go przed nalożeniem lakierowego wzorku opiszcie prosze

kaniusia na zmatowiony czyli opiłowuje kształt i nabłyszczam

Totalna maniaczka Avatar luska102

ja tez zawsze matowie przed mlowaniem wzoru i potem nablyszczam i mam tez ten od fikusa, jest rewelacyjny.

---------- Dodano o godzinie 19:08 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:05 ----------

albo mam cleaner do d***
    Wyprobuj od fikusa z pedzelkiem z pomaranczowa etykieta bez przemywania.
    Woszczur go polecala i jak dla mnie tez jest super.

Molestantka klawiatury Avatar zosia_29

Cytat Napisał sztynka Zobacz post
    Kupowałam u Dobrej rady, żeby mieć pewność , że są dobre żarówki zapłaciłam 150 zł za nową lampę euro i już zepsute? Ehh wymieniam żarówki 4 razy do roku, kiedyś to wystarczało... Hmm, ale nie jest dziwne to, że inne żele się utwardzają super? Szkielet się spoko zrobił, brokaty też chwyciło 30 sek przymrażania, a te jednofazówkę nie chciało
    To może powinnaś zadzwonić i opisać co się dzieje z żelikiem DR Ja mam tylko produkty od DR i są świetne więc może jakiś wadliwy Ci się trafił? Wracając jeszcze do nabłyszczania to żel nabłyszczający nie będzie błyszczał jeśli pod spodem warstwy nie są dobrze utwardzone, lub od razu po wyjęciu zaczynasz po nim szorować palcami, ja po wyjęciu z lampy odczekuję jeszcze ze dwie minuty tak jakby ten żel ostyga i dopiero wtedy aplikuję oliwkę.

Rozkręcanko Avatar Vika

Ja mam z Prestige już kilka razy kupowałam i igdy mnie nie zawiódł Ładnie sie błyszczy dość długo i nie żółknie czy to na słońcu czy w solarium

Rozkręcanko Avatar evva

PB ma fajniutki nablyszczacz i-nails mi zapowietrza pazurki

Totalna maniaczka Avatar Ewelina83

albo mam cleaner do d***
    A moze on jest bez przemywania
    Nie wiem bo nie znam sie na tej marce, ale przewaznie te zele wykanczajace w pedzelku to juz sa bez przemywania!

Totalna maniaczka Avatar kasandra262

Ja kupiłam ten nabłyszczacz z modeny i jest superancki naprawdę polecam z czystym serduszkiem. Emilia miała rację jak dla mnie nie ma lepszego.

Cytat Napisał Emilia B. Zobacz post
    ja mam żel nabłyszczający z modeny i polecam dobrze się utwardza, dłuuuuugo błyszczy (w zasadzie póki go nie spiłuje przy uzupełnieniu)
    Emilia a można nim wyjechac na naturalka nie będzie się zapowietrzał

VIP Avatar Emilia B.

wiesz co Ela nie ty pierwszy sie o to pytasz i powiem ci że nie wiem bo nie próbowałam malować nim naturalków (od tego mam top coat) ale asia będzie robić testy niedługo hehe

Nałogowiec Avatar MartaOSz

ja do tej pory kupowalam u dr ale pekal i zapowietrzal sie na naturalku.teraz mam z alle paznokci ten czarny ktory trzeba przemywac... nie zapowietrza sie jak wyjade na naturalny ale za to znowu polysk ok 1 tyg...teraz poszukuje jakiegos dobrego...zastanawiam sie nad nablyszczaczem z silcare

Cytat Napisał Ewelina83 Zobacz post
    A moze on jest bez przemywania
    Nie wiem bo nie znam sie na tej marce, ale przewaznie te zele wykanczajace w pedzelku to juz sa bez przemywania!

właśnie ten mój jest do przemywania

Rozkręcanko Avatar alimka

Ja posiadam żel z Basic Perfect i jestem tak na wpól z niego zadowolona .Plus ma taki że jesli nawet wjedzie sie na naturalka to sie nie zapowietrza ale ..wlasnie jest jedno ale ; szybko traci ładny połysk.Dlatego teraz mam dylemat jaki nabyć nablyszczacz.Myslalam o PB bo pracuję na ich żelkach i jak narazie sie nie zawiodlam.Mam na oku jeszcze nablyszczacz z Charismy Sealer podobno bardzo dobry jesli chodzi o polysk tylko ta cena trochę odstrasza...

Wczytuje się

ja używalam z reni nali na poczatku bylam zadowolona(błyszczal) po zuzyciu pol butelki zaczal żółknąc ,tym bardziej na french,teraz kupilam z alle paznokciesrebrna butelka srebrna nie traci polysku do dopelnienia ale tez żółknie tym bardziej kwiatki akrylowe i french,teraz sprobuje fikusowego zobaczymy.czy pod french i akryl nie żółknie bo juz uczulona jestem,a jak na lakier kolorowy mozna go stosowac?czy można go zmyc zmywaczem do paznokci jak naturalne sie nablyszczy?

---------- Dodano o godzinie 23:29 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:27 ----------

aha żaden z tych wyminionych nablyszczaczy nie odpryskiwal ani nie odpowietrzal,moze dobrze nakladalam nie wiem nie mialam z tym nigdy problemy,zawsze nakladam na zmatowiony paznokiec bez przemywania po i przed

Szkoleniowiec Avatar DianaT

Ja dzisiaj zamawiam od modeny, teraz mialam od DR ale jak dl amnie byl okropny, bo sie zapowietrzal i pekal. Wczesniej mialam z allepaznokcie i byl nawet ok.

No to..wpadłam Avatar ela-k

Ja posiadam z allepaznokcie Quick Finish 2 i jest super
    Co prawda nie miałam do czynienia z innymi i zazwyczaj (wstyd się przyznać) na nabłyszczenie tipsa dawałam lakier bezbarwny

Nałogowiec Avatar losek78

albo mam cleaner do d***

akurat ja miałam ten - Euro fashion - SKLEP i też sie nie chciał utwardzać - pozostawały takie matowe placki , raz spróbowałam 10 minut i 2 warstwy (każda po 10 min) i wtedy się utwardził a żarówki miałam nowe wtedy ale to bez sensu jest - ile by ta klientka musiała siedzieć
    też szukam dobrego nabłyszczacza ale widze nie ważne czy coś drogie czy tanie a wszedzie można trafić na buble
    teraz mam mało klientek i nie opłaca się nic kupować drogiego więc może sie skusze na modenę

VIP Avatar natalia268

ja juz dawno dawno temu wziełam na spróbowanie ten : http://www.fantoma.pl/index.php?prod...ct&prod_id=327

Błyszczy sie pieknie

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Zasady postowania