Kaniusia-świetna metamorfoza
nanami7-bardzo ładne![]()
Kaniusia-świetna metamorfoza
nanami7-bardzo ładne![]()
Wow ale odrostAle świetnie sobie nanami poradziłaś
![]()
Nanami piękny odrościk i metamorfoza też bajerancka![]()
świetna robota dziewuszki![]()
a takie kuku zrobiła sobie klientka, oderwało jej się pół pazurka naturalnego i wywinęło,...ból i opuchlizna... po 2 dniach wszystko się pęknie wygoiłoaż szok że tak szybko..
Załącznik 33987Załącznik 33986
ała ale musiało bolecbardzo ładny efekt koncowy
![]()
To moje paznokcie tez tak czesto wygladaja i tez szybko sie regenerujaa wydaje mi sie ze mnie to nie boli bo zazwyczaj jak mi sie zlamie to w tym miejscu do ktorego mialam obgryzane (obgryzalam 4 lata temu) ale dziwne ze zawsze wlasnie w tym miejscu i jakos chwile boli ale po 2 dniach juz nie
i ladnie Ci wyszla ta metamorfoza*
![]()
Świetna metamorfoza Emilia
Mi się też ostatnio tak pazurek połamałAle minęły już 2 dni i dalej boli
Teraz czekam na regenerację bo na razie przez ból nic na nim nie zrobię więc ćwiczę na pozostałych
![]()
Emilia świetnie to zrobiłaśBo strasznego miała tego pazurka.
http://bellissima-joanna-werbska.blogspot.com/
"Możesz wychylić do dna nawet litra, a jednak,
Nie odnajdziesz uczuć w dużych cyckach bez serca..."
pazurki przed jak i po to podstawa akrylowa malowana lakieramiklientka nic nie ruszała przy pazurkch od ostatniej wizyty
Załącznik 34017Załącznik 34018
Emilko, świetna metamorfoza![]()
Emilka pięknie to wyglądaa ja miałam teraz takie pazurki
Załącznik 34028
Załącznik 34029
obgryzione na maxaa wskazujące były wywinięte na boki, po zakończeniu klientka chciała kwadratowe końcówki
a te skóreczki były baaardzo delikatne więc krewką podbiegły niestety ale przyznaje się bez bicia
![]()
![]()
lunka ty sadystko,zmasakrowałas klientkę![]()
![]()
ładnie![]()
kiedy robimy następne szpicki?![]()
O w mordę, Luna, miałaś na prawdę niezłą robotę, paznokcie przed- tragedia! Podziwiam Cię, jak na taką plytkę wyszły rewelacyjnie![]()
![]()
"Każdego dnia jeden mały krok do przodu."
bł.Jakub Alberione
Emilia Luna swietne przemiany![]()
nie jestem sadystkąnastepnym razem odsune tylko te skóki bo raz na jakis czas zdarzaja mi sie kobitki co maja takie skórki że od patrzenia tylko na nie juz krewka sie leje hi hi
a szpicki to raczej po nowym roku bo nie bede miec czasu w starym roku ale wymyślaj juz wzorek taki wyjatkowy dla mnie
hi hi hi
dzięki dziewczynki za miłe komentarzyki![]()
To ja wam wrzuce takaNie jestem do końca z nich zadowolona ale cóż...
Nie patrz nigdy na twarz, czy piekna i mila. Patrz tylko na serce, bo w nim dobroć i sila
O matko....te przed to jakaś masakra! Kto jej taką krzywdę zrobił? Agusia piękna metamorfoza![]()
Aguś, ja na Twoim miejscu bym była zadowolona, bo zrobiłaś dobrą robotę, klientka też na pewno była zadowolonaRóżnica ogromna
![]()
"Każdego dnia jeden mały krok do przodu."
bł.Jakub Alberione
Pani była na uzupełnieniu akrylowego frencha, stylistka po różnych dziwnych czynnosciach (np. paznokcie zżółkły już podczas usługi) "ukończyła" jedną rękę, drugiej zaś "nie dała już rady" nawet skrócić. Grubość porównywalną do dorodnej kajzerki tłumaczyła konieczną krzywą C. My z klientką nazwałyśmy ją krzywą Obiedna wzięła dzień wolny w pracy bo wstydziła się pójść z takimi paznokciami...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)