haha Katherine czym go tak zdenerwowaaśświetne zdjęcie!
a Tosia urocza![]()
haha Katherine czym go tak zdenerwowaaśświetne zdjęcie!
a Tosia urocza![]()
aga zdenerwował się aparatem i moim czochraniem go po brzuszku
kochanaa wow, aż tak to ja się nie znamale przepiękny kot!
trendy bezbłędna ta buźka w sniegu hehehemała niuńka
joystynka jak się wkurzy Gutek to nie ma żartówale poza tym jest na maxa kochany, śpi z nami w łóżku przytulony jak dziecko
![]()
moje "dziecko " też śpi z nami w łóżku.czasem się tak rozpycha ,że nas spycha z łóżkajemu się chyba wydaje ,że jest człowiekiem bo już nawet gdy jemy obiad to wskakuje na kanapę i chyba czeka ,aż mu miske na stół postawimy
oczywiscie nie robimy tego i jest mocno zdziwiony,dlaczego my tak jemy a on musi na podłodze,hihi.zapomina jaki jest juz ogromny i wchodzi na kolanka ,żeby go przytulac i może tak stac godzinami,mimo,że mu nogi co chwię się zsuwają,
ale to moje szczęście złote( bo golden retriever) i wiele uchodzi mu na sucho,nawet to,że dzis dobrał się do ogromnego wiklinowego kosza i obgryzł mu uchwyty
![]()
naszym skarbom wybaczamy wszystkomoj kocur jak byl maly to skóry mi podrapał na oparciach i teraz brzydko wygląda... ale jak na to patrze to mi się przypomina jak był taką 20 cm kulką
![]()
ja mam mnóstwo takich "pamiątek " po Luzaku jak był mały,nawet zostawiłam sobie jednego włoskiego pantofelka,bo drugiego pochłoneła bestia jak miał 3,5 miesiąca...a ja w tych pantofelkach strasznie dumna wyszłam tylko raz... ostatnio zwrócił nam spodenki do spania mojego męża,częsciowo strawione...a ile my sie tych spodenek naszukaliśmy...
![]()
no co Ty, takie maleństwo i pochłonęło takie rzeczy? jaaaa to faktycznie;p musicie mu pokazać, że jako młody człowiek musi zachowywać normy nie jedzenia ciuchówjak ja kocham zwierzaczki
![]()
moje "maleństwo " jak stanie na dwóch łapkach to jest tylko niewiele niższy od mojego męża,a on ma 182 cm wzrostua Luzak własnie skonczył siedem miesięcy,co będzie jak stanie się "dorosły"? aż boję się pomyślec czy bedę miała nie tylko w czym spac ale i NA czym ?
![]()
eee ja myślałam, że troszkę mniejszy jest;p ale co ja mogę wiedzieć, wychowywałam się z jamnikiem Filipemno właśnie to co będzie jak urośnie bardziej?
dostwkę dołożycie do łóżka
![]()
chyba tak ,hihi.a ja myślalam ,że jak dzieci podrosły i wyszły z naszego łóżka to wreszcie się wygodnie wyśpię ,a tu...." nie maiała baba klopotu ,kupiła sobie psa" (oryginalna wersja -prosię )![]()
katherinne Gustaw to kot na medal, prześliczny. Powinnaś go gdzieś do reklamy wkręcić, miny robi superowe.
joystynka pokochałam tego Twojego Luzaka za samo spojrzenie, przepiękny piesio.
A to moje psisko![]()
Ostatnio edytowane przez kath82 ; 04-01-2011 o 13:25
"Kiedy nie wiesz co zrobić - uśmiechnij się". H. Jackson Brown
shola dziekuje.a twoje psisko to husky? ja miałam kiedys suczke tej rasy ale zdemolowała mi mieszkanie łacznie z zerwaniem tapet ze scian i znalazłam jej nowy domek na wsi ,blisko lasu ,zeby była szczesliwsza i nie meczyła sie z nami w mieszkaniu,te psy lubia duzo biegac i ciagnac ( nela ciagała mnie na smyczy )![]()
Nie to alaskan malamute, my mieszkamy w domku i mamy spore podwórko więc ma gdzie biegać, za to uwielbia demolować ogródek. Nic się przed nim nie ukryje pod ziemią, ani nad. Ale wszyscy go bardzo kochają i jak już pisałyście z katherinne "naszym skarbom wybaczamy wszystko"
.
"Kiedy nie wiesz co zrobić - uśmiechnij się". H. Jackson Brown
Załącznik 34904Załącznik 34905To ja też się pochwalę. To jest moja Kiara. Dostałam ją na 18 urodziny. Ma około 4 lat. Niestety straszny gryzoń z niej. Bardzo trzeba ją pilnować, bo wystarczy chwila nieuwagi i zrywa tapetę lub gryzie wszystko co leży na podłodze. Ale za to ma przyjemne mięciutkie futerko i kocha gdy się ja głaszcze po uszkach
![]()
Cudowny króliczek![]()
moje dziecko pomimo 3 psow meczy mnie o szynszyle albo o myszoskoczka a juz miala i chomika i swinke
Polecam kociaki persiaki![]()
No coż... skoro do Was dzisiaj dołączyłam... to i pora na mojego psiaka
To EbroNajwiekszy rozrabiaka na świecie
Załącznik 34943
Załącznik 34944
coralick masz przepięknego psa! Owczarki to piękna klasyka, Twoj jest naprawdę cudny! to zdjęcie w wodzie jest bezbłędne!
O... dziekuje...
Pomijajac juz wszystko jest strasznie madrym stworzeniem. Czasami nie moge wyjsc z podziwu co sie miesci w takiej malej glowce
Pozdrawiam
jeż Balbina mojej córki
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)