jaki fajnya jaki ma śliczny pyszczek
córa pewnie szczęśliwa
![]()
jaki fajnya jaki ma śliczny pyszczek
córa pewnie szczęśliwa
![]()
słodki pyszczek![]()
ja to bym go chciała pogłaskać, przytulić, pocałować![]()
ale obawiam się, że to by się źle dla mnie skończyło..
![]()
"Każdego dnia jeden mały krok do przodu."
bł.Jakub Alberione
jeze rozpoznaja wlasciciela po zapachu i jak juz sie przyzwyczaja to nie zrobia krzywdy, wczoraj mnie troche podgryzala jak reke do jej terarium wkladalam poza tym jest bombowa a dzis sprobuje ja wziac na rece![]()
O jejku jaka słodkosc tez jeżyk pyszczek ma taki piekny
Nigdy nie wpadlabym na to zeby miec jeza w domu. Faaaajnie![]()
goslavaprzebojowy ten jeżyk
![]()
Rzeczywiście jeżyk elegancki i króliczki super, no i ten piesio przekochany. Wszystkie zwierzaczki są prześliczne
.
"Kiedy nie wiesz co zrobić - uśmiechnij się". H. Jackson Brown
goslava jeżyk jest cudowny![]()
...i wcale nie "karny"
prześliczny![]()
Kalorie to małe stworki, które mieszkają w szafie i w nocy zwężają ci sukienki.
no wiec tak ...... Balbinka dala sie wziac na rece chociaz byla tak przestraszona ze fukala i zwijala sie w klebek myslac ze mnie moze tym odstraszy hahaha wygladalo to komicznie
milenka sam jez kosztowal mnie+ do tego terarium, podloze, zarcie, domek i kable grzewczeKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treśćKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
az tak bardzo to nie bo to tez zalezy jaka masz w domu temp. ale ja 25 V wzielam na wszelki wypadek
bo ja chciałam też kupić jeża i sporo o nich czytałam.. i jeśli chodzi o temperature i wilgotność to jest tak samo jak z moim pająkiem.... a ja do niego kabli ani nic do podgrzewania nie mam i rośnie jak na drożdżach
moja mama powiedziała że wolała by jeża niż pająka![]()
dzieki wielkie ze wam sie podoba jezyk![]()
Sandra bez problemu w gole rece a dzis sama nawet weszla na rece mezowi i co ja odlozyl to ta znowu i tak kilka razy, zaczyna sie powoli oswajac, czuje ze nikt jej krzywdy nie zrobi i jest coraz smielsza chociaz jeszcze sie zwija w klebek ale zaraz wytyka nosek i wylazi ze swojego pancerzamyslalam ze te kolce bardziej kluja i mile sie rozczarowalam
![]()
i jak sie nie zakochac w takiej goldenkowej mordce?
Załącznik 35113
a to moj smoczek![]()
joystynka słodki ma ten pyszczek.
aniuoleq śliczny ten smoczek, ale ma długaśny ogon.
"Kiedy nie wiesz co zrobić - uśmiechnij się". H. Jackson Brown
natalia booooooskie![]()
w koncu zgralam fotki z karty na kompa wiec pokaze Wam mojego smroda![]()
Agnieszka
rudzia, ostatnie zdjęcie przesłodkie
Psiaczek śliczny!
Kalorie to małe stworki, które mieszkają w szafie i w nocy zwężają ci sukienki.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)