W sumie dla mnie to forum także jest rewelacyjne, ponieważ widzę, że tu dziewczyny kochacie to co robicie i przekazujecie taką wielką energię niedoświadczonym dziewczynom, że aż chce się coś ze sobą zrobićJa od jakiegoś roku buszowałam po różnych forach, szukając ciekawych paznokci, ponieważ zawsze mnie te sprawy interesowały i te forum wydało mi się najciekawsze i co jakiś czas tu zaglądałam, ale jeszcze nic do robienia pazurków nie miałam, więc tylko podziwiałam i się śliniłam
Ostatnio koleżanka spytała się mnie czy chce sobie kupić jakiś sprzęt do robienia pazurków to ja powiedziałam, że kupie sobie po 20 roku życia i będę miała jako hobby w wolnym czasie, ale po tygodniu nie wytrzymałam i wszystko sobie kupiłam i wy dajecie mi moc do dalszych działań !
Moje paznokcie to istna katastrofa, ale dzięki waszym radom co nieco mi wychodzi
Wszystkie dziewczyny które się interesują paznokciami a mało co potrafią to powinny tu zajrzeć
![]()

Ja od jakiegoś roku buszowałam po różnych forach, szukając ciekawych paznokci, ponieważ zawsze mnie te sprawy interesowały i te forum wydało mi się najciekawsze i co jakiś czas tu zaglądałam, ale jeszcze nic do robienia pazurków nie miałam, więc tylko podziwiałam i się śliniłam
Ostatnio koleżanka spytała się mnie czy chce sobie kupić jakiś sprzęt do robienia pazurków to ja powiedziałam, że kupie sobie po 20 roku życia i będę miała jako hobby w wolnym czasie, ale po tygodniu nie wytrzymałam i wszystko sobie kupiłam i wy dajecie mi moc do dalszych działań !
Moje paznokcie to istna katastrofa, ale dzięki waszym radom co nieco mi wychodzi
Odpowiedź z Cytatem