no co...powiesz że czekasz na truskawki...ja zaraz ide odwiedzic kolezanke bo dzidziusia urodzila...
![]()
no co...powiesz że czekasz na truskawki...ja zaraz ide odwiedzic kolezanke bo dzidziusia urodzila...
![]()
A ja chciałam się pochwalić, że ZDAŁAM EGZAMIN z wizażu i stylizacji. I jestem narąbana, bo byłam to uczcić z całą grupą hi hi hi. Oczywiście ocena bardzo dobra, bo innej bym nie przyjęła![]()
No ivonna GRATULUJĘ!
![]()
Gratuluję Ivonna![]()
Ja właśnie zaraz wychodzę na wieczó panieński
A jutro ósma rano egzaminy. Dziewczynki trzymajcie za mnie kciuki bo nie wiem jak dam radę .
![]()
Nie da się świata zatrzymać, czasu cofnąć,
Pozostaje płacz nad niesprawiedliwością.
Co z ludzką godnością, pytam. (...)
Muszę za szczęściem wzdychać.
Patrząc na chmury nad miastem
Powoli zamykam oczy.
Daj spokój z bólem...
I tak zbyt wiele czuję...
nono ivonka zasługujesz na nowy medal![]()
a to tak. co dwie godziny postój robią i dlatego wszystko się przeciąga. tylko ze już bardzo się za nim stęskniłam,i chciałabym żeby juz był w domku. a rodzeństwo też już nie może się doczekać.
Iwonko gratuluje serdecznie![]()
![]()
Zizia im dłużej będzie jechał, tym bardziej się stęsknicie i tym bardziej będziecie szczęśliwi z jego powrotu![]()
też prawda.ale i tak już nie mogę się doczekać. a jeszcze dodatkowo dotarła dzisiaj laurka na dzień matki. no i się pobeczałam. bo to było takie miłe i w dodatku niespodzianka![]()
to udały Ci się dzieciaczki Zizi![]()
![]()
Ivonko gratulacje![]()
jestem z Ciebie dumna
a prace egzaminacyjne boskie! najbardziej podoba mi się ta z dziewczyną z kolczykiem w brwi
świetnie połączyłaś kolory
![]()
Zizi napewno synuś wróci cały i zdrowybedziecie mieli caaały weekend dla siebie
![]()
Iforum
miłośniczka akrylu![]()
Jeszcze raz dzięki, ale skończyły mi się na dzisiaj podziękowania.
a tam podziękowania nie są ważne
a ja z nudów spiłowałam swoje pazurki i zmieniłam wzorek.. teraz mam coś na kształt migdałków.. tzn sama nie wiem co mi to wyszłozaraz wstawie zdjęcie to mi powiecie co jest z nimi nie tak
![]()
Iforum
miłośniczka akrylu![]()
Ja tez sie doklejam do Gratulacji!Makijaze super
!Gratuluje z calego serducha
!
![]()
Ivonne,oczywiscie gratuluje....,ja nie mialam okazji tego uczcic bo za duzo na glowie...
ja dzisiaj odpoczywam po ciezkim tygodniu..nie lada to wyzwanie prowadzic taka grupe,a juz Mi zapowiedzieli ze beda nastepne...no i dziewczyny z tej grupy beda rowniez tu na wzorkach niebawem...a ja zaczelam rowniez jednak uczyc sie tego jezyka migowego,myslalam ze to trudne ale to cos nowego i napewno motywujacego..i nie az tak trudne...
ivonna GRATULUJĘ![]()
A makijaż piękny
![]()
SZCZĘŚLIWA
jejc jak ja tesknilam
staram sie nadrobic zaleglosci alekiedy je nadrobie to nie wiem
chyba za rok
mała a co tu nadrabiać grunt żebyś teraz była z nami na bieżąco![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)