Zajrzyj w wątek ,, których firm nie polecacie" przed chwileczką tam pisałam i sama zobaczysz jaką opinie ma nails-desing
---------- Dodano o godzinie 10:30 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:28 ----------
Tipsy gotowe french są chyba dobre dla kobie, które mają naprawdę bardzo dłuuuga naturalną plytkę bo inaczej wygląda to nie ładnie a jak z głęboką linią uśmichu to hm....nie wiem
---------- Dodano o godzinie 10:47 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:30 ----------
A miałam właśnie pisać o tej firmie...
Pracuje na ich żelach już 2 lata( ale też oczywiście próbowałam innych firm) i naprawdę są super, bynajmniej jak za taką cenę, i wiem że jesli zrobie błąd to jest moja wina, np zapowietrzenie...
Nie jestem tutaj profesjonalistką taka jak nasze koleżanki Instruktorki ale nawet podam przykład...
Piszę z Anią i pytam jakich produktów uzywa, napisała że właśnie tej najdrozszej Etnity więc zapytałam jaką by polecała w miare dobrej cenie...
i ku mojemu zdziwieniu Ania zapytała czy znam firmę allepaznokcie, nie byłam pewna więc przesłałam link i okazało się że właśnie obie myślimy o jednej i tej samej firmie, właśnie o żelach allepaznokcie
Powiem Wam, że ta hurtownia mieści się w Łodzi, byłam tam osobiscie i naprawdę byłam pod wielkim wrażeniem, wszyskie ozoby poukładane w osobnych pojemniczkach, tak czysciutko mam bardzo pozytywne wrazenie z wizyty u nich a właścicielka Magda Szwewczyk powiedziała, że już niejedna stylistka robiąca paznokcie na firmie SUN FLOWER spróbowała ich żeli( ale oczywiscie po długich namowach) i były bardzo miło zaskoczone
Skład żeli allepaznokcie jest z tego co mi powiedziała P.Magda taki sam jak z SUN FLOWERA, i firma allepaznokcie też sprzedaje na allegro pod nickiem "magdaszewczyk"
Kolejny przykład: przyjechał do nas, do salonu przedstawiciel firmy I.C.P nie wiem czy słyszałyscie o tej firmie, chłopak kurcze wiedzę jak na przedsawiciela posiadał ogromnąi pyta mnie czy wiem jak sprawdzić żeby tipsy były dobre jakosciowo, wiec mówie, że wiem i wziął do ręki mojego tipsa, złamał i powiedział, ze naprawde nie sa złe a jak dodatkowo usłyszał cene to widziałąm, że sam doznał lekkiego szoku bo jest róznica 500szt za 39zł a 120zł( dodam, że tipsami stało sie dokładnie to samo, co z jego tipsem za tak dużą cene)
Link do konta allepaznokcie(ALLEGRO)
M&M*tipsy szklane 500szt*krótka kieszeń+klej (640840174) - Aukcje internetowe Allegro
Link do sklepu internetowego
allepaznokcie.pl
Chyba jak w każdej firmie znajdzie się,, czarna owca" tak też w niej np jak kiedyś próbowałam na szblonie zrobić, to szablony słabo trzymają klej ale reszta naprawdę super
---------- Dodano o godzinie 10:51 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:47 ----------
Aniu jeśli trafisz na nasz temat do wypowiedz swoje zdanie o firmie allepaznokcie

i pyta mnie czy wiem jak sprawdzić żeby tipsy były dobre jakosciowo, wiec mówie, że wiem i wziął do ręki mojego tipsa, złamał i powiedział, ze naprawde nie sa złe a jak dodatkowo usłyszał cene to widziałąm, że sam doznał lekkiego szoku bo jest róznica 500szt za 39zł a 120zł( dodam, że tipsami stało sie dokładnie to samo, co z jego tipsem za tak dużą cene)
Odpowiedź z Cytatem