Cytat Napisał goniaczekkk Zobacz post
a co mi tam warto sprobowac
Zajrzyj w wątek ,, których firm nie polecacie" przed chwileczką tam pisałam i sama zobaczysz jaką opinie ma nails-desing

---------- Dodano o godzinie 10:30 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:28 ----------

Cytat Napisał ulala10 Zobacz post
Robiłam kiedys na tego typu tipsach (jeszcze przed ukonczeniem kursu)
i jezeli miałabym Ci polecic to z sun flouers maja tipsy french z glebokim usmiechem tylko ze one sa bez progu czyli nie maja kieszonki.Tipsy sa dobrej jakosci i nie pekaja ,nie sa tez ciezkie do obrobki.
W załaczeniu daje zdjecie tylko sie nie smiac bo to sporo przed ukonczeniem kursu
Tipsy gotowe french są chyba dobre dla kobie, które mają naprawdę bardzo dłuuuga naturalną plytkę bo inaczej wygląda to nie ładnie a jak z głęboką linią uśmichu to hm....nie wiem

---------- Dodano o godzinie 10:47 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:30 ----------

Cytat Napisał Evelina.J Zobacz post
Dziewczyny moja kolezanka stosuje ten żel. Placi 50zł i mow ze jest dobry i sie nie zapowietrza. Ktos z was go uzywa Prosze o opinie. Ona jednofazowy clear. Mowi ze ladnie sie poziomuje
A miałam właśnie pisać o tej firmie...
Pracuje na ich żelach już 2 lata( ale też oczywiście próbowałam innych firm) i naprawdę są super, bynajmniej jak za taką cenę, i wiem że jesli zrobie błąd to jest moja wina, np zapowietrzenie...
Nie jestem tutaj profesjonalistką taka jak nasze koleżanki Instruktorki ale nawet podam przykład...
Piszę z Anią i pytam jakich produktów uzywa, napisała że właśnie tej najdrozszej Etnity więc zapytałam jaką by polecała w miare dobrej cenie...
i ku mojemu zdziwieniu Ania zapytała czy znam firmę allepaznokcie, nie byłam pewna więc przesłałam link i okazało się że właśnie obie myślimy o jednej i tej samej firmie, właśnie o żelach allepaznokcie
Powiem Wam, że ta hurtownia mieści się w Łodzi, byłam tam osobiscie i naprawdę byłam pod wielkim wrażeniem, wszyskie ozoby poukładane w osobnych pojemniczkach, tak czysciutko mam bardzo pozytywne wrazenie z wizyty u nich a właścicielka Magda Szwewczyk powiedziała, że już niejedna stylistka robiąca paznokcie na firmie SUN FLOWER spróbowała ich żeli( ale oczywiscie po długich namowach) i były bardzo miło zaskoczone
Skład żeli allepaznokcie jest z tego co mi powiedziała P.Magda taki sam jak z SUN FLOWERA, i firma allepaznokcie też sprzedaje na allegro pod nickiem "magdaszewczyk"
Kolejny przykład: przyjechał do nas, do salonu przedstawiciel firmy I.C.P nie wiem czy słyszałyscie o tej firmie, chłopak kurcze wiedzę jak na przedsawiciela posiadał ogromną i pyta mnie czy wiem jak sprawdzić żeby tipsy były dobre jakosciowo, wiec mówie, że wiem i wziął do ręki mojego tipsa, złamał i powiedział, ze naprawde nie sa złe a jak dodatkowo usłyszał cene to widziałąm, że sam doznał lekkiego szoku bo jest róznica 500szt za 39zł a 120zł( dodam, że tipsami stało sie dokładnie to samo, co z jego tipsem za tak dużą cene)
Link do konta allepaznokcie(ALLEGRO)
M&M*tipsy szklane 500szt*krótka kieszeń+klej (640840174) - Aukcje internetowe Allegro

Link do sklepu internetowego

allepaznokcie.pl

Chyba jak w każdej firmie znajdzie się,, czarna owca" tak też w niej np jak kiedyś próbowałam na szblonie zrobić, to szablony słabo trzymają klej ale reszta naprawdę super

---------- Dodano o godzinie 10:51 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:47 ----------

Cytat Napisał annamon79 Zobacz post
na samym poczatku pracowalam na ra nails i na prawde super sie sprawdzal z euro fashion a juz od trzech lat na entity jest swietna choc akryl z ich serii jet szybkoschnacy i seria tych produktow nie nalezy do najtanszych chyba jest najdrozsza marka na rynku paznokciowym..akryle kolorowe mam z new nailsa i ra nails,a najwieksza game ozdob do paznokci moge smialo polecic new nailsa,zadna firma nie posiada takiego wyboru w ozdobach jak oni..po prostu maja tam wszystko a od kolorow az roi sie w oczach..choc akryli i liquidow z new naila do przedluzania paznokci nie polecam,szybko zolkna...
Aniu jeśli trafisz na nasz temat do wypowiedz swoje zdanie o firmie allepaznokcie