Cytat Napisał woszczur Zobacz post
co racja to racja. ja sie przyznam szczerze ze jestem zarejesrtowana na 3 innych forach ale na nich nie siedze....w sumie siedzę tylko na tym mało tego ze tamte są "niedostępne" dla takich jak ja (samouk bez kursu, certyfikatu, nieuczęszczający na ŻADNE warszaty...) to jeszcze te fora są tak niestarannie zrobione ze ja sie tam nie mogę połapać... są dla mnie nieestetyczne... dziadostwo i cygańska muzyka

uwielbiam Nasze forum...
dokładnie. ja tasz jestem zarejestrowana na 3 i to jest jak najbardziej najlepsiejsze.a te puchary to dla naszych moderatorów. co z tego ze ja mam kurs zrobiony. jak mi jeszcze daleko do dzidzi czy iwonki. no i nie tylko.każdy może se zrobić kurs stylistki paznokci. tylko musi jeszcze się wykazać swoimi umiejetnosciami i jakas podstawowa wiedza.

---------- Dodano o godzinie 14:30 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:18 ----------

a co wam jeszcze ciekawego powiem byłam z dzieckiem u lekarza i przeszłam sobie przez miasto. ponieważ poszukuje lokalu na własną działaność szukałam czegoś niedrogiego i fajnego. przez przypadek weszłam do jednego salonu co robia pazurki. a tam aż mię wgieło. katalog z pazurkami już mie piersze zdjecie zaciekawiło wydawało mi się znajome. i wcale się nie pomyliłam. aż sie wemniezagotowało bo nie lubię kradzieży.zaputałam się panny czyje to prace. stwierdzila ze to jej wszystkie sa. wiezcie mi nie da się zrobić idetycznych pazurków a w dodatku. z takim samym miejcu. no i panna się bozbyła katalogu ze zdjęciami. bo były to zdjęcia naszych dziewczyn z forum. co prawda narobiłam jej siary przy klietce. ale wie ze jezeli jeszcze raz zobacze u niej zdjęcia z naszego forum nie bede juz taka milutka. wiem jestem wredna ale nie bedzie twierdzić ze zdjęcia i praca któras wykonały nasze dzieweczki pokazuje jako swoje.