A to mój pierwszy szpic jaki robiłam oczywiście trenowałam na sobieco o tym myslicie
![]()
![]()
ajdida wg mnie zbudowany jest poprawnie ale lepiej jak fachowcy się wypowiedzą![]()
z forum można się wiele nauczyć
a to moje obecne szponkia myślałam że już więcej nie zrobię...
![]()
ajdida zbudowany jest ok..ale jak przyjrzysz sie z gory jak go nam pokazalas to widac ze jest krzywy,boki nie sa rowne sobie i kwiatki sa rozlane za bardzo mokrym akrylem pracowalas i jest efekt rozlany,rozmazany..
no ale od czegoś trzeba zacząć także myśle że jak bedę robić na raz następny to bede wiedzieć od czego zakoncz. Za uwagi wielkie dzięki![]()
a mi sie wydaje ze to palec jest krzywy....
Pazur idzie prosto i taki efekt
nie jest żle![]()
A mi się wydaje że to przez te kwiatki jest takie złudzenie.
"Milczenie jest krzykiem uradowanych motyli"
a to moje te kolorowe nie sa calkiem szpiczaste bo ta klientka takie wlasnie lubi... i wyobrazcie sobie,ze robie jej pazurki od 4 lat i tylko w tych dwoch kolorkach...trudno zrobic jej za kazdym razem innete rozmazane sa na moich pazurkach
i wzorki najladniejszy moim zdaniem ten ze szpicem
dziękuję ślicznie![]()
królowo
z próbek mi najbardziej podoba się niebieska
kwiatuszek pasował by do moich szponków...
![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez iwa1223 ; 26-05-2009 o 09:18
Moje pierwsze szpice,nie sa idealne ale jak na pierwszy raz jestem bardzo zadowolona.Konadzik tez nie jest idealny bo tez pierwszy raz robilam wiec nie mam jeszcze wprawy![]()
Jade ty to zdolniacha jesteś![]()
Jade nie jest źleślicznie sobie poradziłaś
![]()
Dziekuje bardzo,tak robilam na tipsie,moze kiedys na formie.Mam troche problemow z klikaniem na klawiaturze i jutro w pracy to boje sie ze moja szefowa padnie trupem bo mialam niby nosic tylko cleary,hihi bede musiala w szybkim tempie zalozyc rekawiczki![]()
a jakich tipsów użyłaś do tych szpiców z jakiej firmy?
made in Hong-Kong (naturalne),z ebayaa najlepsze jest to ze nie moglam ich zlamac,a to chyba dobry znak
![]()
Ostatnio edytowane przez Jade ; 31-05-2009 o 14:47
brawo Jade![]()
super szpicki
![]()
![]()
Iforum
miłośniczka akrylu![]()
witam jestem tu nowa i licze na Wasze opinie, zdjęcie nie odzwierciedla tego jak pięknie się błyszczały bo jest z kiepskiego tel- pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez mnathalia ; 31-05-2009 o 23:01
pazurki konkursowe, lecz bez miejsca :-(
Shot with FE170,X760 at 2009-05-30
Jade, bardzo fajnie ci wyszly szpice, bravo zdolniaszko!
a te zielone sa super paznokietku!
Paznokietek ładniusie te twoje szpice szkoda ze bez miejsca)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)